Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, 6465 napisał:

w Masseyu kotek odkręcony , trzeba kupić filtry i oleje i zalać

Domyślam się, że chodzi o korek. Kiedyś mój znajomy właśnie tak zrobił coby przez noc ściekło ładnie do ostatniej kropli. Traf chciał, że sąsiad przybiegł do niego żeby go pomógł wyciągnąć, bo się zakopał po uszy swoim traktorem. Znajomy dojechał jedynie do bramy.... 

• Haha 4
Opublikowano
30 minut temu, stempos1980 napisał:

Dużo dałeś? 

@Aktywnyrolnik7245czemu nie będzie ursus

33 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ile daleś?

9500 był wzielem za 7500

20 minut temu, szymon09875 napisał:

Wiela ? 

@DANDYS to ten którego pokazywałes ?

Nie Toto akpil

Chceta się śmiejta ,jak różnica jak się orze 🙆🙆🙆🙆🙆 oczywiście musiałem wypróbować

IMG_20230227_172741.jpg

• Like 8
Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

Za ile 💰?

Coś koło 4

47 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek z dopłatą wymiana dachu ? Ładowarkę sobie pierdolłeś 🤔

Nie będzie jednak Ursusa 

Papiery złożone a co będzie to kto wie

Mógłbym powiedzieć że to moja ale to firmy od dachu 

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

9500 był wzielem za 7500

Nie Toto akpil

Chceta się śmiejta ,jak różnica jak się orze 🙆🙆🙆🙆🙆 oczywiście musiałem wypróbować

IMG_20230227_172741.jpg

Niech dzielnie służy w orce 

25 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@stempos1980 a po obejrzeniu paru nie odpowiadają mi 

Bo żeś się uparł na te ursusy a to wyjechanie już jak  w twojej okolicy słynna pani o ksywce Pysia Pysia😁

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

9500 był wzielem za 7500

Nie Toto akpil

IMG_20230227_172741.jpg

Chłopie Polskiego kupiłeś 🙆😛

A czym orałeś do tej pory?

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Bo żeś się uparł na te ursusy a to wyjechanie już jak  w twojej okolicy słynna pani o ksywce Pysia Pysia😁

Stan techniczny troche też ,ale gorsza masakryczna obsługa , nie leżą mi po prostu 😐

A kto to ta pysia 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Coś koło 4

Papiery złożone a co będzie to kto wie

Mógłbym powiedzieć że to moja ale to firmy od dachu 

Może miał bym kupca. 

Marek kiedyś coś wspomniałeś o orężadzie dla dorosłych, masz na zbyciu?

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Stan techniczny troche też ,ale gorsza masakryczna obsługa , nie leżą mi po prostu 😐

A kto to ta pysia 🤔

Zapytaj się starej gwardii kierowców tirów kto jest pysia🤭

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, DANDYS napisał:

9500 był wzielem za 7500

Nie Toto akpil

IMG_20230227_172741.jpg

Będziesz pan zadowolony.

• Like 1
Opublikowano

Panowie, powiem Wam że świąt odjechał , wszystko wyebało w kosmos.

Śledzę ceny aut od 2019r w górę i ceny to jakaś paranoja.

Coś w lepszym wyposażeniu to 150 plus za 3-4 latka.

Toyota rav 4 z 2021 nawet 250tys . To jest chore. Do tego większość to hybrydy z CNG. Jedź 60km szukać stacji cng🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

Z opowiadań rodziców wiem, że już tak kiedyś mieliśmy. ;). Potem było wielkie(albo małe, kto tam jak uważa) bum. 😜 

2 minuty temu, Strongman napisał:

Ale jak stare podrożały, mój stał się droższy niż był.a w samochodach to przeważnie cena w duł idzie a nie do góry.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

Panowie, powiem Wam że świąt odjechał , wszystko wyebało w kosmos.

Śledzę ceny aut od 2019r w górę i ceny to jakaś paranoja.

Coś w lepszym wyposażeniu to 150 plus za 3-4 latka.

Toyota rav 4 z 2021 nawet 250tys . To jest chore. Do tego większość to hybrydy z CNG. Jedź 60km szukać stacji cng🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

No tak, w 2016 ix35 5  letni kupiliśmy za 48 000, a teraz 5 letnie auto przebieg ok 100k km ponad 80 000

Edytowane przez MonteChristo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v