Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
46 minut temu, mf362 napisał:

Sprzedać c360 dołożyć i kupić 7745. 

Za 50 60 tys może by dorwał 7711 ale to bez napędu to w polu w orce nie lepiej będzie szedł od 7245 . 

bez turbo to tylko parę koników więcej niż 7245 i tylko kapeć delikatnie poprawia uciąg względem słabszego modelu , pogonic siuntke i zetora zamienic na coś starszego tańszego jak np 6945 i resztę dołożyć do dużego czegoś

niech celuje w coś pomiędzy 8245-10245 jeśli ma to być ciężkoseriopodobne lub 8540-10540 

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, slawek74 napisał:

kamerkę sobie zamontujesz 🤭🤪

E, to za bardzo nowość. Lusterko pod skosem wystarczy 

42 minuty temu, Qwazi napisał:

Ale w końcu się rozdupcy🤷...i mus coś zrobić😁

Wszystko kiedyś się popsuje. Zawsze jak ktoś pyta czy to się nie popsuje to odpowiadam że oczywiście że się popsuje, kiedyś na pewno 

21 minut temu, Leszy napisał:

Gdyby jeszcze awarię następowały zawsze wtedy kiedy człowiek ma dużo wolnego czasu... ;) 

Kombajnista co u nas kosił zawsze mówił: dlaczego ten sk***ysyn się w zimę nie popsuje, tylko zawsze w sezonie 

O kurna, zwrot podatku z pita już mi przysłali!!!!💸 Można świat od nowa zdobywać

Opublikowano
28 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Piecze dwa razy- na wejściu i wyjściu.

testy w przyszłym tygodniu , przewiduję nieprzespaną noc po tym 

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Lusterko pod skosem wystarczy 

moja "kamera" cofania jak widać zapadła w pamięć 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

@Agrest będzie się działo 🤪 , swoje zjadłeś ? 

IMG_20230223_151159.jpg

Będzie piekło. Szykuj od razu litr mleka by jęzora nie wypaliło.

Syn wziął do internatu. Trzech mocnych stwierdziło że dadzą radę.

Pierwszy czubkiem języka spróbował i zwątpił.

Najgłupszy złapał kilka szybkich kęsów. Mało się nie udusił, potem rzygał jak kot. Trzeci przełkną , popłynęły mu łzy i odpuścił

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Trzech mocnych stwierdziło że dadzą radę.

Najgłupszy złapał kilka szybkich kęsów. Mało się nie udusił, potem rzygał jak kot. Trzeci przełkną , popłynęły mu łzy i odpuścił

amatorzy 

Opublikowano

Ja myślałem że lubię pikantne, ale tu czubkiem języka spróbowałem to pół godziny bolał jak oparzony

Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Tak się jeździ 😁

IMG_20230223_151321.jpg

O, widzę że motyl dodał Ci skrzydeł😁. Od nowości go masz?

Mi dziś przetarły się gumy w leju przy wibrującym dnie. Zamówiłem nowe po 200sztuka.

Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Będzie piekło. Szykuj od razu litr mleka by jęzora nie wypaliło.

Syn wziął do internatu. Trzech mocnych stwierdziło że dadzą radę.

Ukraińców poczęstować 

Opublikowano

No nie wiem. To naprawdę jest produkt szkodliwy dla zdrowia

Opublikowano
szymon09875 napisał:

48 minut temu, slawek74 napisał:

a nie od sierpnia ?

Z tego co się orientuję i teraz sprawdziłem to wychodzi że jest tak jak pisałem, zobacz pierwszy termin to luty, drugi sierpień

Screenshot_2023-02-23-18-56-19-338_com.android.chrome.jpg

ale w drugim terminie to można składać za cały rok więc chyba faktury od sierpnia 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Co się tam dzieje? 

A już redlice podebrane i szło by już wymienić a a drogie w ch*j , będzie dalej siało jak poznaniak, ale jedna zrobiłem ,ta zgięta

2 godziny temu, soltys48 napisał:

A co mówił Ci taki jeden stary sołtys?

No wiem ,  a jeszcze nie zaczęłam ustawiać i siać 😄🙃

IMG_20230223_163921.jpg

• Like 1
Opublikowano

A se rybę pojem, może przejdzie mi 😄

IMG_20230223_191009.jpg

22 minuty temu, mf362 napisał:

Kawałek blachy przyspawać zrobić nowe groty 

Zabawić się trochę 

No tak zrobie chociaż ,Z3 lata wytrzymał

• Like 2
Opublikowano

Sum to chyba największy drapieżnik w sensie wielkości w naszych wodach. Niektórzy powpuszczali do stawów sumy i teraz nie mają w nich ryb. Kolega spuszczał wode i wybierał wszystkie ale to raczej sum zżera ikre. Teraz zrobił jak należy i wpuścił kilka samic szczupaka.

Szczupak to prawdziwy drapieżnik i zeżarł by suma pod warunkiem że będzie mniejszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v