Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

że polskie też dobre

...20 lat temu może i było. 😩

Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

gdzieś w tych okolicach było też 200ha do wzięcia a po 2:jakby mi dali taki kredyt i żeby to się opłacało to z miłą chęcią , jeden kredyt i nie musiał się męczyć z dzierżawcami

Tylko nie do końca rozumiem za co ta cena.

Bo najpierw że za gospodarstwo, a później że bez działki, za którą 44500 za ha I w dzierżawie do 2048r.

Nie mniej do odważnych świąt należy. Jak kto nie zapuścił korzeni to sprzedaż swojego, kredyt i przeprowadzka...

Opublikowano
Agrest napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

gdzieś w tych okolicach było też 200ha do wzięcia a po 2:jakby mi dali taki kredyt i żeby to się opłacało to z miłą chęcią , jeden kredyt i nie musiał się męczyć z dzierżawcami

Tylko nie do końca rozumiem za co ta cena.

Bo najpierw że za gospodarstwo, a później że bez działki, za którą 44500 za ha I w dzierżawie do 2048r.

Nie mniej do odważnych świąt należy. Jak kto nie zapuścił korzeni to sprzedaż swojego, kredyt i przeprowadzka...

a nie chciało mi się czytać wssztkiego😄nie to bym od siebie jeździl tam żeby wiedzieli 😄😄😄🤭👍😎

Opublikowano
34 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No co chcesz go całkiem zgermanizować , trzeba uczyć dziecko że polskie też dobre

Szczególnie jak widzi że ojciec cały czas coś w tym złomie naprawia 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, PAN88 napisał:

Chcesz radę za którą cygan chciał metr pszenicy?

Człowiek się pobawił lux było bimber dobry tylko nie było z kim rano tego na dobicie wypić 🤣

Co za rada bo nie znam 

Opublikowano

Oryginalne siedzenie masz w tej osiemdziesiątce jeszcze🤔 wygodnie Ci na tym jeździć?😅

kupiłem podobne halogeny tylko mniejsze, no szału to to nie robi 🙄, generalnie te tanie ledy to takie se

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Oryginalne siedzenie masz w tej osiemdziesiątce jeszcze🤔 wygodnie Ci na tym jeździć?😅

Oryginalne zregenerowane, pneumatyka działa, napewno wygodniejsza jak te nowe chińczyki,jutro nowe poduszki przywiozę. 

3 minuty temu, 6465 napisał:

Było by blisko to z przyjemnością bym zaszedł..

Będzie to jako tako świecić? https://allegro.pl/oferta/zestaw-2-x-halogen-lampa-robocza-led-120w-10-30v-9559677550

Ładnie świeca mam takie 

16768086892498090966457778282820.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, DANDYS napisał:

I mówi że na zlom to 😄😄

To powiedz synkowi że jest kupiec i daje 10 tys czyli więcej jak na złomie 

36 minut temu, 6465 napisał:

Możesz kupić mojemu 🤔

Może i tak ,w końcu będzie płacił na moją emeryture 

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Może który chętny na piwko w pioterowych warunkach ?? 

16768083185183435753019627190239.jpg

Gdzie tapicerka 🤔

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Oryginalne zregenerowane, pneumatyka działa, napewno wygodniejsza jak te nowe chińczyki,jutro nowe poduszki przywiozę. 

3 minuty temu, 6465 napisał:

Było by blisko to z przyjemnością bym zaszedł..

Będzie to jako tako świecić? https://allegro.pl/oferta/zestaw-2-x-halogen-lampa-robocza-led-120w-10-30v-9559677550

Ładnie świeca mam takie 

16768086892498090966457778282820.jpg

Miałem na myśli to, że te oryginalne takie niskie się wydają w porównaniu do tych od 912 i pochodnych 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v