Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

🤔

Nic się nie zmieniło, te miasto to jakiś ponury żart, jakbyś się cofnął w czasie o jakieś 20 lat

56 minut temu, Pafnucy12 napisał:

w słoninę idziesz?

Albo słonina, albo żyrafy będę hodować , tudzież rybki 

IMG_20230216_103154_100.jpg

IMG_20230216_100407_705.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Mój niby z Mysłowic 

A ja powiem że dobry przywieźli, na osiem sezonów jak ekogroszkiem palę to takiego dobrego jeszcze nie było 

A właśnie,byłem dziś w Łodzi, na wjeździe wita wielki baner z napisem: 

Wjezdzasz do Łodzi, najbardziej zakorkowanego i dziurawego miasta w Polsce 

Na Kozłowie mają taką ładowarkę Hitachi, że jak mi kiedyś sypnął mniejsze pół łyżki piasku, to waga pokazała 5600kg ładunku 

Panowie, trzeba się za innowacjami w hodowli rozglądać, a nie wiecznie krowy i krowy 

IMG_20230216_114003_297.jpg

Mam też się dobry węgiel trafił, lepszy niż kupowany normalnie w maju. Sąsiad miał przydzial z innego zakładu to już taki do tu nie jest. W iłowie podobno tragedia, wcale się palić nie chce 

5 minut temu, 6465 napisał:

Krzak, akoo widział ktoś? Jak on teraz się zwie?

O to u nas się za tyle nie kupi. Chyba że jakie chaszcze na VI klasie bez dojazdu.

Chyba jeszcze nie powrócił, lubił czasem coś się podpytać o ciapka a teraz cisza 

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

IMG_20230216_103154_100.jpg

Te, skąd masz zdjęcie mojego najlepszego haefa??? 🤔🤔🤔

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

a tak po za tym. co dziś słychac?

Galu Anonimu przybywaj!

daj stronę kronik przeczytać...\

ja dziś u mtora wydech fabryczny przywróciłem. myślałem że z godzinke, a się bawiłem pół dnia...

w słoninę idziesz?

Dzisiaj od rana miałem trochę przygód...najpierw mi jakiś...kolega... krowy pobudził i ryczała jedna potężnie...i u Marka też były obudzone i też jedna ryczała...potem przy dojeniu się okazało, że pozostałe pocałunków chciały zanim pozwolą do biustu się dobrać...jak nic ten co je pobudził, tą jedną ryczącą wycałował i pozostałe też chciały, a że się oddalił a ja przyszedłem, to się na mnie uwzięły. Nie wiem jak z tym u Marka było, bo się nie pochwalił. Ale co do tego poranka i sprawcy i tych krowich uwodzeń, to Ty chyba wiedzę masz🤔. Potem Pan88 kapustę odpadową kupował...na bigos dla swojej rogacizny...nie wiem, czy kiełbase odpadową do tego bigosu też mu się zakupić udało 🤷. Adam siewy zaczął na sezon handlowy za parę stuleci...nie pochwalił się ani co siał, ani ile to będzie rosło, ani gdzie to będzie przechowywał i jak pakował. Możliwe, że to już na rynek międzygalaktyczny przeznaczone. Marsjany podobno w papryce mocno gustują. Poza tym to Marek zaprzągł Anglika do Niemca i polskim gnojem załadował. Zanim to zrobił to na jakimś zabiegu musiał być, a zabieg mieć moc, bo mu się cyfry w wadze ładunku znacznie poprzestawiały. Bananek się postarzał zakupując opał na rok do przodu...i żadnych dwuznacznych sytuacji przy tym nie dostrzegłam🤷. A na koniec Ci jeszcze napiszę, że przez te poranne fikołki z całusami to mnie żona musiała z opresji wybawić,za co sobie zażyczyła wieczornej dyspensy od doju, skutkiem czego sam się teraz męczę...ale chociaż krowom już przeszło...a skoro żeś tłumika wymienił to żywię nadzieję,że mi jutro krów nie pobudzisz 😉

• Like 3
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Dzisiaj od rana miałem trochę przygód...najpierw mi jakiś...kolega... krowy pobudził i ryczała jedna potężnie...i u Marka też były obudzone i też jedna ryczała...potem przy dojeniu się okazało, że pozostałe pocałunków chciały zanim pozwolą do biustu się dobrać...jak nic ten co je pobudził, tą jedną ryczącą wycałował i pozostałe też chciały, a że się oddalił a ja przyszedłem, to się na mnie uwzięły. Nie wiem jak z tym u Marka było, bo się nie pochwalił. Ale co do tego poranka i sprawcy i tych krowich uwodzeń, to Ty chyba wiedzę masz🤔. Potem Pan88 kapustę odpadową kupował...na bigos dla swojej rogacizny...nie wiem, czy kiełbase odpadową do tego bigosu też mu się zakupić udało 🤷. Adam siewy zaczął na sezon handlowy za parę stuleci...nie pochwalił się ani co siał, ani ile to będzie rosło, ani gdzie to będzie przechowywał i jak pakował. Możliwe, że to już na rynek międzygalaktyczny przeznaczone. Marsjany podobno w papryce mocno gustują. Poza tym to Marek zaprzągł Anglika do Niemca i polskim gnojem załadował. Zanim to zrobił to na jakimś zabiegu musiał być, a zabieg mieć moc, bo mu się cyfry w wadze ładunku znacznie poprzestawiały. Bananek się postarzał zakupując opał na rok do przodu...i żadnych dwuznacznych sytuacji przy tym nie dostrzegłam🤷. A na koniec Ci jeszcze napiszę, że przez te poranne fikołki z całusami to mnie żona musiała z opresji wybawić,za co sobie zażyczyła wieczornej dyspensy od doju, skutkiem czego sam się teraz męczę...ale chociaż krowom już przeszło...a skoro żeś tłumika wymienił to żywię nadzieję,że mi jutro krów nie pobudzisz 😉

Normalnie bym coś napisał, ale.....

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

żywię nadzieję,że mi jutro krów nie pobudzisz 😉

nie będę.

bym wiedział że taki galimatias wyjdzie, to bym krów nie uświadamiał..  🤭

4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

bym coś napisał, ale.....

dawaj. sami swoi...

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Właśnie zamówiłem 2,5 t białka, także tego 😂

Ślij ten posag bo się pieniędze kończo😉

Ty widzisz jakie ja tu mam poważne problemy...i mi głowę posągiem zawracasz🙆

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:
8 minut temu, superfarmer02 napisał:

bym coś napisał, ale.....

dawaj. sami swoi...

Dawaj Krzysiu...tak jak Zbyszek pisze

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

Krzak, akoo widział ktoś? Jak on teraz się zwie?

Nie ma go, twierdził, że wróci jak się upora z nałogiem alkoholowym czyli nie wiadomo czy kiedykolwiek wróci. 

A kurła, niech się dzieje, kupiłem nawozy pod mieszankę i Polifoski pod zimnioki. Jeszcze podatek przynieśli, za śmieci i faktura za gaz...

Słonecznie ale wiatr czyli średnio przyjemnie.

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nie będę.

bym wiedział że taki galimatias wyjdzie, to bym krów nie uświadamiał.. 

Spoko... możesz budzić...tylko...na pokuszenie nie wódź🤭

Opublikowano
Łolek napisał:

19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a tak po za tym. co dziś słychac?

Galu Anonimu przybywaj!

daj stronę kronik przeczytać...\

ja dziś u mtora wydech fabryczny przywróciłem. myślałem że z godzinke, a się bawiłem pół dnia...

w słoninę idziesz?

Jak wydech zmieniłeś to już Ryśka nie obudzisz 

jak będzie się do Rycha wybierał to znowu zmieni 🤭🤪

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

10 godzin temu, slawek74 napisał:

a po co sprzedawać ? 

Bo mam więcej niż 3 ha 😅😅😅😅😅😅😅

I jest się z czego cieszyć 

za dużo ,,palisz,,....

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Co dajom co dajom 🤗🤗🤗🤗

👍 😄;)

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ty widzisz jakie ja tu mam poważne problemy...i mi głowę posągiem zawracasz🙆

Jakie posągi, portrety to są 

Jagiełło, Zygmunt no i Sobieski, ale tych to nie daj bo jak córka se parę weźmie to co mnie zostanie 😉

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

po ile u Was ha?

On czujnie śpi.

aby zawołać że dają!... i ju oczka ma otwarte... 🤭

30-40 tyś 

to jakieś 30% co u nas tyle że u nas transakcji brak 🤷‍♂️

Opublikowano
Qwazi napisał:

Bananek się postarzał zakupując opał na rok do przodu...i żadnych dwuznacznych sytuacji przy tym nie dostrzegłam🤷.

nie dostrzegłaś, powiadasz.... jakieś to takie dwuznaczne

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Jakie posągi, portrety to są 

Jagiełło, Zygmunt no i Sobieski, ale tych to nie daj bo jak córka se parę weźmie to co mnie zostanie 😉

Matko...historyk się za krowy zabrał🤦

3 minuty temu, Bananek napisał:

nie dostrzegłaś, powiadasz.... jakieś to takie dwuznaczne

Specjalnie żem to tak zostawił...bo jestem ciekaw jakie dwuznaczności zostaną odkryte 🤷😉

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

to jakieś 30% co u nas tyle że u nas transakcji brak 🤷‍♂️

Kowr wystawił działkę 0,98ha w Wilanowie🤭🤭🤭

3 060 000 wywoławcza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v