Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cieplo sie zrobilo- 2 na plusie. sneig sypal przynajmniej w gorach ale tylko na chwile.

ogolnie na podhalu mniej sniegu niz u nas ..takie cuda.

55 minut temu, grys napisał:

na YT to fajnie gada ale jak byłem na żywo na jego występie stand-up to szału nie było , początek ok a potem brakowało pomysłów i trochę chamsko do widowni na YT to jest montowane a na żywo inna bajka

bohater w necie a piz*a w swiecie...

kolega znalazl sobie zajecie na stare lata.jak mu sie chce.Może być zdjęciem przedstawiającym dzwonnica

Opublikowano

sniegu juz mamy dosyc, wiec tylko postraszylo..ile kukurydzy w polach stoi....

14 godzin temu, brodziak81 napisał:

Gdzie tam jeździsz na termy?

term ci u nas dostatek.. padlo na banie w bialce. za kazdym razem inne ..

13 godzin temu, slawek74 napisał:

ludziecna złom termy powyrzucali... 😛

na wschodzie polski innych term nie znaja ..

13 godzin temu, Popier96 napisał:

Gdzie pić, jak w Boże Narodzenie do pracy. Sylwester to samo. 

we wigilie do pracy, w sylwestra na impreze.nowy rok sie zamieniam - sa tacy co nic nie swietuja bo nie maja z kim..

10 godzin temu, radekz200 napisał:

Zbyszek powiem Ci że dobra ta kawa z expressu, wcześniej nie przepadałem za kawa a tera praktycznie codziennie 

30 lat temu ekspres z austrii przywiozlem ale sie nie przyjal ,pare lat temu zona kupila i tym razem zagryzlo.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

we wigilie do pracy, w sylwestra na impreze.nowy rok sie zamieniam - sa tacy co nic nie swietuja bo nie maja z kim..

Służba nie drużba 😉

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Bo nie wiem czy nie za tanio biere 😉

to najpierw zrób dla mnie a potem podnoś cene 

14 minut temu, pedro2 napisał:

Nowe twarde gumy na pługu robią robotę,

pokaz jakie , sam ma w planach coś rzeźbić jakieś przepychadło z tego ładowacza co dostałem za chińskie piły ale na ta zimę raczej nie zdążę zrobić 

Opublikowano

Był śnieg śniegu niema,mamy deszcz. No i trzeba na stopy jaką folie z rękawa naciągać....

Nowy tydzień nowe możliwości a praca przedświąteczna dalej ta sama......

Witajcie wszyscy w tym 50 tygodniu roku

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, soltys48 napisał:

@Łolekpamiętasz o czym ostatnio rozmawialiśmy przez telefon?

Ile? 🤭

Siemanko witam serdecznie cześć dzień dobry 😁

3na+ śnieg się topi się  i deszcz pada 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To córka już  szkołę  skończyła?

Jak będziesz chciał  robić to znajdziesz sobie  robotę. Witajcie ️. Deszczyk bębni w parapet 

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jaką

Jak nic nie ma do roboty

Nic nie robienie też bywa męczące.

Napal w piecu, otwórz bramę... kury wypuść, śniadanie se zrób...

I już pół dnia....dalej to już z górki...

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, pedro2 napisał:

Idzie robota jak trza. Nowe twarde gumy na pługu robią robotę, mrozek coraz mniejszy, niecałe -2 to drze i ujeżdżony. 

Jutro odwilż i deszcz patrzę...

Jak coś to mam trochę gum nowych i lekko używanych 5 gruba chyba i 20 wysoka. Takie jak w pługach na autach mają 

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

No wstawajta i za robotę się bierzta.

Nie ma święta dzisiaj....🙋‍♂️ 

Dobrego dnia...

musi i nie ma święta bo Ryszard wstał i do konkubiny na stacjię rusza 🤭☝️

12Pafnucy napisał:

Napal w piecu, otwórz bramę...

jak on tak często będzie bramę otwierał to zawiasy się zedrą 🤭

Opublikowano
20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nic nie robienie też bywa męczące.

Napal w piecu, otwórz bramę... kury wypuść, śniadanie se zrób...

I już pół dnia....dalej to już z górki...

No to taką robotę to robie

19 minut temu, slawek74 napisał:

musi i nie ma święta bo Ryszard wstał i do konkubiny na stacjię rusza 🤭☝️

jak on tak często będzie bramę otwierał to zawiasy się zedrą 🤭

Ni ma dziś nic w dobrej cenie nie będę wstępował 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v