Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, ahten napisał:

A mozesz link do tego fb? bo nawet nie widzialem ze oni oglaszaja sie na fb

I dobrze robi, ze pomalu wychodzi z tego tematu, bo coraz gorzej bedzie ze sprzedaza, a i ceny za granica za cos dobrego, to wysokie.

No mi sie wydaje ze coraz mniej oni tego sprzedaja, i plac coraz bardziej zalozony

Nie ich skład 

Opublikowano
32 minuty temu, 6465 napisał:

Widzę że znasz się na kulinariach. 

Całe życie z kobietami 🤷

Opublikowano
pedro2 napisał:

45 minut temu, wojtal24 napisał:

TY napisałeś "dal bym księdzu "😆😆😆 ja ogólnie pedalstwem się brzydzę

Coś Ci się w oczach miesza. Może to od tych prywatnych katechez na zakrystii 😁 

Teraz się brzydzisz, a jakoś dałeś się namówić na rewizję kiszki stolcowej 🤮 

Jak masz problem to się zgłoś do służb, teraz moda to się tobą zaopiekują. Mnie Twoje zabawy nie interesują 😉

zobacz co napisałem w tym temacie o 08:42 cytuje "już ja bym mu dal" a tyczlo się to ksiedza więc nic mi się w oczach nie miesza prywatnych katechez nigdy nie miałem, problemów nie mam więc się nigdzie nie będę zgłaszał na żartach trzeba się znac😆😆😆😆😆 I nie ciągnijmy tego tematu

• Like 1
Opublikowano

Po wiela rybki u Was w tym roku?

Kupiłem dziś trochę i 300 poszło.

Tołpyga 36zł filet, nawet nie wiem co to warte, ale się spróbuję

Karp oczyszczony dzwonki 55zł

Karp filet 65zł

Jesiotr 75zł. Tego nie kupiłem bo kiedyś wędzony jadłem to ciut za tłusty

Opublikowano
Uziu92 napisał:

używany, to jeden z większych handlarzy w mojej okolicy.

wrzuc linka do tego handlarza

Aktywnyrolnik7245 napisał:

29 minut temu, soltys48 napisał:

Smacznego 

Co ona taka czarna 🤔

oponami wędzona

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Po wiela rybki u Was w tym roku?

Kupiłem dziś trochę i 300 poszło.

Tołpyga 36zł filet, nawet nie wiem co to warte, ale się spróbuję

Karp oczyszczony dzwonki 55zł

Karp filet 65zł

Jesiotr 75zł. Tego nie kupiłem bo kiedyś wędzony jadłem to ciut za tłusty

Karpia To niech koty jedzą. Po pstrągi pasuje jechac

Opublikowano

karp -30 zl z malego stawu, zatorski jeszcze cen nie widzialem, ja dostalem z piaskowni zlowionego dzikiego i w zamrazarce na swieta czeka. 

tolpyga pewnei cos tansza. mozna zjesc w galarecie.

snieg lezy ,troche stopnialo ,glowne drogi czarne, chodniki ,pobocza zawalone ..

Opublikowano
29 minut temu, wojtal24 napisał:

oponami wędzona

Tak myślałem 🙃

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

karp -30 zl z malego stawu, zatorski jeszcze cen nie widzialem, ja dostalem z piaskowni zlowionego dzikiego i w zamrazarce na swieta czeka. 

snieg lezy ,troche stopnialo ,glowne drogi czarne, chodniki ,pobocza zawalone ..

Jestem wrogiem ryb w galarecie. Nie lubię.

Karpia smażonego uwielbiam.

Pstrąga też się kupi.

Ja z Opola Lubelskiego kupuję. Auto co tydzień że świeżym pełnym asortymentem targ odwiedza

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

Nie wiem po ile - nie kupuję...

-7, objechało się dziś, drogi w większości czarne. 

Opublikowano (edytowane)

Tak uprawiać rolę .

Forum Okiem Rolnika  NA SŁABYCH ZIEMIACH LEPIEJ UPRAWIAĆ fotowoltaikę 

PEO - Polska Energia Odnawialna  ·   · 

"Dzierżawa działek pod fotowoltaikę to stały, bezwysiłkowy dochód" - mówili... i mają rację, gdy:

podpiszemy uczciwą umowę pisaną ku obupólnej korzyści i bezpieczeństwu

skontaktujemy się z zaufanym inwestorem o rozbudowanym portfolio, pomijając pośredników chowających masowo umowy dzierżawy do szuflady

Wszystkie te warunki spełniamy w PEO, zarabiaj na swojej ziemi nawet od 15 tys. zł/ha rocznie przez 29 lat!

Wymagamy: powierzchni pow. 1ha oraz ziemię klasy IV-VI. Resztę kryteriów sprawdzimy MY!

Kontakt przez formularz na peo24.pl/dzierzawa

lub pod tel. 505 019 872

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v