Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Udaje niedostępnego żeby cenę podbić, ty to nie handlowiec chyba 

Już kiedyś o tym pisał i dziś znowu temu sobie żartuję 

Nie ma co narzekać, co chciałem to mi podpowiedział a i wrazie czego numer telefonu dał ale zaznaczył żeby go tylko w sytuacjach życia lub śmierci używać bo nadwyraz ceni sobie spokój. Mam podobnie to i na pogaduchy nie dzwonię 

4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ludzie się nie uczą a co gorsza czytać nie umieją 

Mi zawsze powtarzali ze lepiej być oczytanym niż opisanym 😉

9 minut temu, Qwazi napisał:

E no Mieciu, zebyś nie wiedział co to depilacja🙆

Do dziś myślałem że wiem co to pranie 

Opublikowano

Jak tam wasze koty?

Tanie budy z recyklingu sprzedam. 100zł sztuka. Przy zakupie dwóch 30% zniżki. Transport 3zł/km🤭

🤣🤣🤣

Minuta od postawienia i zasiedlone😁

20231202_142613.jpg

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Pranie też np. urządza żona Morawickiego. Nawet jeśli nie wie być może, jak pralkę uruchomić ;) 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie ma co narzekać, co chciałem to mi podpowiedział a i wrazie czego numer telefonu dał ale zaznaczył żeby go tylko w sytuacjach życia lub śmierci używać bo nadwyraz ceni sobie spokój. Mam podobnie to i na pogaduchy nie dzwonię 

Mi zawsze powtarzali ze lepiej być oczytanym niż opisanym 😉

Ludzie to potrafią zamęczyć drugiego z byle powodu.Cale szczęście że wielu nie wie tego co wie niewielu bo bym tu spokoju nie miał.

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Cale szczęście że wielu nie wie tego co wie niewielu bo bym tu spokoju nie miał.

Macie tu jakąś tajną lożę wolnoagrarną??? 

Opublikowano
54 minuty temu, Leszy napisał:

Ja nawet jak napada to nie odśnieżam. Się udepcze i są ścieżki :D  

Tak, a później się na tym śliskim śniegolodzie wypie*dolę jak pójdę z wiadrami w gumofilcach.

41 minut temu, gregor1284 napisał:

Jednak w obuwiu?

Nie kurła, boso.

Opublikowano

Trzeba zmysł równowagi ćwiczyć XD  

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, a później się na tym śliskim śniegolodzie wypie*dolę jak pójdę z wiadrami w gumofilcach.

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Macie tu jakąś tajną lożę wolnoagrarną??? 

👍

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Że jak przeciwstawne? Coś pomieszałeś 

Ototo...nie zawsze pranie jest tym dobrym...praniem🤷👇

13 minut temu, Leszy napisał:

Pranie też np. urządza żona Morawickiego. Nawet jeśli nie wie być może, jak pralkę uruchomić ;) 

Żeby nie reklamy w tv, to niektóre panie by pewnie nie wiedziały, jak pralka wygląda...niewiele ich jest, ale są...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

ciągnik jak dla mnie, a  tu się przelewu za rzepak nie można doczekać

I teraz odśnieżał byś.

O przedsądowym wezwaniu myślisz?

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

A dawno sprzedany?

po zbiorze

1 minutę temu, Agrest napisał:

I teraz odśnieżał byś.

O przedsądowym wezwaniu myślisz?

po niedzieli mam zamiar wysłać pismo a potem pójdzie sprawa do e-sądu bo już mam dość czekania od sierpnia

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie kurła, boso.

Pożegnam te wszystkie rzeczy i znów kurła boso kurła boso kurłaaaaa boooosoooo. Pjoter wychiluj, chlapnij jakiego harnasia za moje zdrowie i spokój  i aby do maja

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

po zbiorze

No to już można się niepokoić. Ja w zeszłym roku za kukurydzę czekałem prawie 5 miesięcy. Ale dostałem co do grosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v