Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, nie kojarzę żeby w szkole podstawowej dostawał pieniądze do ręki od rodziców - były to trochę inne czasy niż teraz, dostawałem śniadanie do plecaka i to wszystko. W szkole średniej było chyba podobnie zapewniony bilet miesięczny na PKS i już. Głodny ani obdarty nie chodziłem, ale żeby dostawać pieniądze na zachcianki to nie kojarzę. 

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To była sprawa prosta, powiedziana wprost. Choć jak chodziłem do szkoły to mi powiedzieli, że jak się będę dobrze uczył to mi nic nie zabraknie ale o jakichś pieniądzach do ręki mogłem zapomnieć. Dlatego wyrabiałem u ludzi przy żniwach, wykopkach i innych żeby mieć z czego zapłacić usługi i inne. Trochę mi dziadkowie a później jak dziadek już nie żył to babcia dokładała. 

Czyli marnie się uczyłeś?

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Przykre to jest co piszesz 

I teraz wszyscy co cisną z Piotera, pomyślcie jacy byście byli na jego miejscu 

Masz rację Marek. Piotra ukszałtowała okrutna rzeczywistość i ma prawo do dwóch odczuć i swojego sposobu patrzenia na świat. Ale prawo do życia ma niezbywalne i nawet nie powinien myśleć o takiej możliwości. Los chciał, żeby przyszedł na ten świat, jeśli rodzice nie chcieli. I temu losowi nie należy stawać na drodze...

• Like 8
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

8 minut temu, konteno napisał:

Wojtek miał na imię . Kiedyś burzliwa dyskusja była pod fotką fendta była 

14 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Coś kojarzę a on się autem nie rozwalił czasem jak wracał od dziewczyny? Czy o którymś innym teraz mowie ?

Nie chce mi się szukać. Rodzice mieli chyba nowego Jondera.

Zakończyć życie z powodu dziurawca to w ogóle jest dramat.

Miał słabo psychike i tak wyszło tragicznie.

Ludzie są ciężko chorzy, chorują na raki itp, łapią życie resztkami sił a tutaj stare zdrowe pryki pier**lą takie głupoty. Weźcie ogarnijcie się trochę.

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

Za to nie którzy mają kilka wcieleń.....

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

3 minuty temu, Łolek napisał:

Pioter zadam ci może zbyt osobiste pytanie, nie chcesz nie odpowiadaj 

Czy ktoś ci kiedyś powiedział że byłeś niechciany albo dał Ci to jakoś odczuć? 

To była sprawa prosta, powiedziana wprost. Choć jak chodziłem do szkoły to mi powiedzieli, że jak się będę dobrze uczył to mi nic nie zabraknie ale o jakichś pieniądzach do ręki mogłem zapomnieć. Dlatego wyrabiałem u ludzi przy żniwach, wykopkach i innych żeby mieć z czego zapłacić usługi i inne. Trochę mi dziadkowie a później jak dziadek już nie żył to babcia dokładała. 

ale może rodzice nie mieli pieniędzy? różnie w życiu bywa I rodzice wprost Ci powiedzieli ze jesteś nie chcianym dzieckiem własną matka Ci to powiedziała?

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Czyli w podstawówce musiałeś sam zarobić na ubranie,jedzenie?

Nie. Ale miałem powiedziane żebym się w miarę dobrze uczył. Średniej poniżej 4 nigdy nie miałem. A w technikum to mi bardzo dobrze szło, skończyłem ze średnią ponad 5. Ale w technikum zaczęło się gospodarzenie i nie było skąd wziąć pieniędzy żeby w kółku opłacić usługi bo handli jeszcze nie prowadziłem na taką skalę jak teraz. 

Opublikowano
7 minut temu, szwagier24 napisał:

Powiem tak, nie kojarzę żeby w szkole podstawowej dostawał pieniądze do ręki od rodziców - były to trochę inne czasy niż teraz, dostawałem śniadanie do plecaka i to wszystko. W szkole średniej było chyba podobnie zapewniony bilet miesięczny na PKS i już. Głodny ani obdarty nie chodziłem, ale żeby dostawać pieniądze na zachcianki to nie kojarzę. 

Tu nie chodzi o pieniądze, weź pomyśl jak czuje się dzieciak któremu najbliższe osoby dają do zrozumienia że w sumie go nie chcieli i lepiej jakby go nie było 

@chloporobotniksory@chloporobotniksorry nie ty 

@Chłoporobotnik

Pioter nie bez przyczyny cie o to zapytałem, może teraz trochę rozjasniłeś niektórym 

Choć nie byłbym sobą żeby cię na te Monikę nie namawiać 😉😁

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Ale Hubert żyje, pracuje i nawet czasem zadzwoni 

Opublikowano

rodzice wprost Ci powiedzieli ze jesteś nie chcianym dzieckiem własną matka Ci to powiedziała?

A jak myślisz? Oczkiem w głowie to była i jest siostra. Ja to byłem "na przyprzążkę". 

Przed chwilą, Łolek napisał:

O, co to to nie. Mi bliżej do Seniora Kazia i babki Zośki niż do niej.

• Haha 1
Opublikowano
Baks00 napisał:

Za to nie którzy mają kilka wcieleń.....

ale to inne przypadki chodź ten @therolnik to może i ma tu inne wcielenie a się nie wydaje bo on chyba rowno pod sufitem nie miał

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

ale to inne przypadki chodź ten @therolnik to może i ma tu inne wcielenie a się nie wydaje bo on chyba rowno pod sufitem nie miał

Mowa o tym Dawidku co ciągle na ojca jechał? 

Opublikowano
Łolek napisał:

7 minut temu, szwagier24 napisał:

Tu nie chodzi o pieniądze, weź pomyśl jak czuje się dzieciak któremu najbliższe osoby dają do zrozumienia że w sumie go nie chcieli i lepiej jakby go nie było 

@chloporobotniksory@chloporobotniksorry nie ty 

@Chłoporobotnik

Pioter nie bez przyczyny cie o to zapytałem, może teraz trochę rozjasniłeś niektórym 

Ale Hubert żyje, pracuje i nawet czasem zadzwoni 

I nie zagląda tutaj ? mądrze pisal

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie. Ale miałem powiedziane żebym się w miarę dobrze uczył. Średniej poniżej 4 nigdy nie miałem. A w technikum to mi bardzo dobrze szło, skończyłem ze średnią ponad 5. Ale w technikum zaczęło się gospodarzenie i nie było skąd wziąć pieniędzy żeby w kółku opłacić usługi bo handli jeszcze nie prowadziłem na taką skalę jak teraz.

Nie widzę nic dziwnego..  

Ale to me odczucie i nie drazę tematu

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

Z Hubertem któryś miał kontakt i kiedyś niby wspominał że coś z logowaniem hasłem 🤔

Opublikowano
6465 napisał:

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Mowa o tym Dawidku co ciągle na ojca jechał? 

chyba tak jakieś byki hodował coś tam dorabial jeżdżąc z odwozem qq jakieś dymy z ojcem miał czesto może i Dawidek miał na imię

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Piotrze, ale to nie daje Ci prawa, żebyś teraz sam siebie postrzegał jako wyrzutka, czy kogoś niechcianego. Jesteś normalnym człowiekiem, jak każdy z nas i masz takie same prawa...

I w sumie korzysta z nich by żyć po swojemu.

• Like 2
Opublikowano

chyba tak jakieś byki hodował coś tam dorabial jeżdżąc z odwozem qq jakieś dymy z ojcem miał czesto może i Dawidek miał na imię

Gdzieś zaginął ostatnio. Chłopaki pisali że motur kupił.

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

I w sumie korzysta z nich by żyć po swojemu.

My to szanujemy, jest na swój sposób barwną osobą, nie raz jak się czyta to widać że myślenie nieszablonowe ale fajnie jakby czasem i innych zdanie wziął pod uwagę, przemyślał może akurat i co by mu się w tym spodobało a nie negatywnie nastawiony do wszystkiego 

• Like 2
Opublikowano

Pioter spoko gość, żyje swoim życiem, nikomu nie wchodzi w drogę, nawet nie próbuje nikomu na siłę narzucać swoich mądrości. Po prostu ma na wszystko wyjebane. Ważne że jemu jest dobrze.

• Like 5
Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

I nie zagląda tutaj ? mądrze pisal

No bo to łepski gościu 

A że nie zagląda to długa historia 

Gorzej bo ma nowy numer telefonu i gdzieś go przejebaem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v