Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

3 minuty temu, 6465 napisał:

Życzę ci bogatej z mlecznymi. To nawet nie będziesz miał czasu pod stołem posiedzieć tylko w żlobie po leżysz jak ona na zakupy pojedzie.😁

Miłość przemija a pracować trzeba całe życie. Dlatego tak ważne aby robić to co się lubi. Stąd te hektary..

Już wolę w żłobie niż na zakupach😂

Taa uważaj bo nawet jak jakąś głupią znajdziesz to będziesz zapieprzał przy taczce i widłach, na hektary i john deery to będziesz mógł se co najwyżej popatrzeć przy tej robocie

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Lubię krowy i mogę spędzać z nimi całe dnie a wyjazd na pastwisko bardziej fascynujący niż makcu pikcu

To po co ci żona. Zatrudnij się jako dojarz za wicht i opierunek.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

21 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Raczej nie 😉. Kartofli i jajek się kupi jak do tej pory 🙂🙂

E, to...

Piotrek ja serio nie mam czasu na obrabianie paru rajek kartofli 😉

Opublikowano

Niech mięknie do poniedziałku bo opony dopiero we wtorek dostanę. Zamówiłem wielosezon bo mnie wk***ia to ciągłe przekładanie. A tak to raz w roku na nowe.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Taa uważaj bo nawet jak jakąś głupią znajdziesz to będziesz zapieprzał przy taczce i widłach, na hektary i john deery to będziesz mógł se co najwyżej popatrzeć przy tej robocie

Czyli będę robił to co do tej pory. Do john deerów się pchał nie będę... Jeszcze bym co popsuł🤭

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Baks śnieg już spadł kiedy będą zdjęcia wędzonek 🤗

Miesiąc temu smolilem kiełbasę, słaby przerób i na święta nie będę wędzil aby na mięso 

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Kurde żona ma sadzić redlić, pryskać i kopać?

No redlić to możesz traktorem, wykopać ewentualnie też ale reszta? U nas do tej pory kto ręcznie sadzi to głównie kobity, pryskają też przeważnie one plecakowymi. Trzeba ukopać na obiad to też bierze po waszemu motykę i idzie wyryć.

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Czyli będę robił to co do tej pory. Do john deerów się pchał nie będę... Jeszcze bym co popsuł🤭

To po uja Ci ta kobieta, zrób se kurs inseminatora i krowy zacielaj, przynajmniej se podotykasz w środku i pooglądasz z zewnątrz jak aż do tego stopnia jest żeś tym zakręcony 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

A ujjj z taką zimą, już się ociepliło, zaraz zniknie śnieg, nawet bałwan co rano dostał życie już się przewra

Dzieci frajdę mają. Dorośli przez tą chwilę też. Dopóki do pryzmy się nie przejdę 🙃😉

IMG_20231118_113826_175.jpg

• Like 4
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Kurde żona ma sadzić redlić, pryskać i kopać?

No redlić to możesz traktorem, wykopać ewentualnie też ale reszta? U nas do tej pory kto ręcznie sadzi to głównie kobity, pryskają też przeważnie one plecakowymi. Trzeba ukopać na obiad to też bierze po waszemu motykę i idzie wyryć.

Ee no szkoda kobiety, w warzywniku w kwiatkach koło domu jest wystarczająco do plewienia 😉

• Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Uważaj bo Sylwek dobrze dmucha 

W trąbke oczywiście 

Michał...tyż🤷🤭...

11 minut temu, Baks00 napisał:

.....🤭😄 już byś chciał aby dmuchać 

🤫🤭...

10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Zbiory kapusty u posła Michałka 

IMG_20231118_113208_945.jpg

Króliczka @Baks00 tam nie widać🤔🤭...

• Haha 2
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

to chory człowiek jest albo troll co sobie jaja robi

Dlatego, że większość z was jest romantykami- uważam, że łatwiej mi będzie znaleźć bogatą niż piękną mądrą i się z nią ożenić

26 minut temu, Qwazi napisał:

Sylwek, na pewno wniesie to samo co moja, i życzę, żeby była równie gospodarna i równie dobrze dbała o ognisko domowe...albo i lepiej...

Taaa.. To dlaczego rezydujesz pod stołem?

z takim podejściem nie znajdziesz nikogo

Opublikowano
26 minut temu, Baks00 napisał:

Ja też za kawalerki dmuchałem,teraz to już krycia mogę nie spamiętać 🤔🤦😄

Spoko luzik, jeśli te...krycia...były skuteczne...to Cię kiedyś znajdą🤭...

• Haha 1
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Moja żona też z bloków i jakoś se radzimy. Nie narzekam ani ja ani ona (przynajmniej przy mnie). A jak ktoś ma jeszcze rodziców co choć obejścia przypilnują to już w ogóle bajka.

Ja tam w kobiecie nie widzę nic interesującego. Skóra kości i cycki

no jak je tylko oglądałeś na obrazku a łóżku żadnej nie miałeś to nie ma co się dziwić

Kowalsky30 napisał:

Lubię krowy i mogę spędzać z nimi całe dnie a wyjazd na pastwisko bardziej fascynujący niż makcu pikcu

to za miast kobiety szukac kup sobie 2 krowy

6465 napisał:

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

To po co ci żona. Zatrudnij się jako dojarz za wicht i opierunek.

ooooo dobry pomysł mu podsunoles

6465 napisał:

Niech mięknie do poniedziałku bo opony dopiero we wtorek dostanę. Zamówiłem wielosezon bo mnie wk***ia to ciągłe przekładanie. A tak to raz w roku na nowe.

na takie przeloty wielosezon ? mi chcieli wrzucić i się nie zgodziłem a wymianę umówili mi na 5 grudnia dopiero

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v