Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

No, kurła, tego to za wiele... Za bogaty jeszcze widać jesteś. 

Ona mi to w cenie robi żeby dłużej ze mną poprzebywać chyba. Worek kartofli jej zaniosłem ostatnio za te fanaberie, kiedyś bukiet kopru ale to jaja wtedy były. Wpadłem do salonu z tym koprem i kobiet jak zwykle pełen salon no i mówię "dzień dobry. Poczta kwiatowa, która to Pani ...." a te baby duże oczy a my obydwoje w śmiech. Ja lubię kobiety i lubię żarty. Ostatnio mnie kobitka z zieleniaka nakierowywala żebym żonie na gwiazdkę suszarkę do ubrań kupił to powiedziałem że ona by wolala że dwie jałówki na ocieleniu po czym dodałem "nie skreślaj mnie, jeszcze żonaty nie jestem" 🤣 jej pracownica miała dzwonek na telefonie ustawiony jakis dziwny i mowi ze wszyscy na nią mówią ze jest dziwna mowie "ewka Ty nie jestes dziwna tylko wyjątkowa" ☺️ trzeba z ludzmi zyc

6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Hmm , a dlaczego 🤔. Źle się z tym czuje 😐

A między innymi przez to żeś mi od pslowców naubliżał

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ona mi to w cenie robi żeby dłużej ze mną poprzebywać chyba. Worek kartofli jej zaniosłem ostatnio za te fanaberie, kiedyś bukiet kopru ale to jaja wtedy były. Wpadłem do salonu z tym koprem i kobiet jak zwykle pełen salon no i mówię "dzień dobry. Poczta kwiatowa, która to Pani ...." a te baby duże oczy a my obydwoje w śmiech. Ja lubię kobiety i lubię żarty. Ostatnio mnie kobitka z zieleniaka nakierowywala żebym żonie na gwiazdkę suszarkę do ubrań kupił to powiedziałem że ona by wolala że dwie jałówki na ocieleniu po czym dodałem "nie skreślaj mnie, jeszcze żonaty nie jestem" 🤣 jej pracownica miała dzwonek na telefonie ustawiony jakis dziwny i mowi ze wszyscy na nią mówią ze jest dziwna mowie "ewka Ty nie jestes dziwna tylko wyjątkowa" ☺️ trzeba z ludzmi zyc

https://www.youtube.com/watch?v=BGYT3hCvKjw

Musiałbym mieć nierówno pod deklem żeby się tak zachowywać...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale dwie trzydziestki to można mieć??? 

Można??? 

Prawda???

Kupiłeś cygańską Skodę???

Nie ja, żona  @Chłoporobotnik widzisz jakie te kobiety mają wymagania.

Edytowane przez 6465
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=BGYT3hCvKjw

Musiałbym mieć nierówno pod deklem żeby się tak zachowywać...

No niesie to za sobą pewne konsekwencje ale ja potrafię dystans zachowywać żeby którejś do siebie nie dopuścić. Może owdowieje człowiek kiedy to będzie się przebierać jak w ulęgałkach. Jest taka zdrowa rura koło 50, ma kilka sklepów i widać że głodna ale to lepiej nie ruszać, ale powiem Ci że ciała to nastolatki mogly by jej pozazdrościć. Perfumy za przysługę ostatnio dostałem za 400zeta od jednej to Merlin w...iona już 3 dzień i doszukuje się jakiegoś romansu ale powiedziałem że jeszcze niech rozpatrzy drugie dno. Może ode mnie tak śmierdziało i z litości te perfumy mi dała 🤣

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale dwie trzydziestki to można mieć??? 

Można??? 

Prawda???

Kupiłeś cygańską Skodę???

Te te ☝️...ja jasnej... karnacji 🤭

4 minuty temu, 6465 napisał:

Nie ja, żona 

Super żona👍...dzieci też super👍...Ciebie chwalił nie będę no popadniesz w... samouwielbienie 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

tam pewnei inwalidow przyjmuja

Może byś się zaciągnął🤔...w sumie lepi nie🤦...dla naszego dobra🤷...

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Mówisz że załatwiłeś korytarz życia🤔

Znają🤷😉...

Opublikowano

@6465 chowaj się bo niebieskie w twoją stronę pojechali, serio mówię 😬

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Może byś się zaciągnął🤔...w sumie lepi nie🤦...dla naszego dobra🤷...

Znają🤷😉...

Jak u siebie mtz jeżdżę to nieraz trąbnie który a jak pojechałem pod piątek to przez całą starą 2 nikt się nie odważył. Magia kutnowskich blach 🤭

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Super żona👍...dzieci też super👍...Ciebie chwalił nie będę no popadniesz w... samouwielbienie 🤭

Mariusz Twoja żona też super jak i cała rodzinkę👍

Dziewczyny już się zaprzyjaźniły i te małe i te większe 😁 

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano. Niezbyt wysokie. Gorzej gdyby zachciała e30 calypsorot metalic, najlepiej 2.8 na sportowym zawiasie i z ładnym bbsem

Coupe na szerokiej lampie

Takiego to jej nie pozwolę. Bo jak zacznie uciekać to nie dogonię starym oplem. 

• Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

A między innymi przez to żeś mi od pslowców naubliżał

Bo takie wrażenie odniosłem 🤷 

11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Dobrze, że nie mam i miał nie będę...

Co Ty gadasz. Fajnie jest z kobietą ,bez to uj nie życie

Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

Nie ja, żona  @Chłoporobotnik

Gratuluję żonie zakupu, niech służy 

Co tam pod maską siedzi???

17 minut temu, Qwazi napisał:

👍👍🤭

Ale auto podobno się ROMster nazywa🤣

8 minut temu, superfarmer02 napisał:

@6465 😬

Jak u siebie mtz jeżdżę to nieraz trąbnie który a jak pojechałem pod piątek to przez całą starą 2 nikt się nie odważył. Magia kutnowskich blach 🤭

Na starej dwójce to się traktor na poboczu mieści podczas jazdy, a normalny pas dla osobówek zostawia

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co Ty gadasz. Fajnie jest z kobietą ,bez to uj nie życie

Fajnie może i macie... Ale to korzyści niewspółmierne do nakładu czasu i pracy - zamiast jeździć gdzieś, siedzieć u kogoś, bawić się w zapoznawanie wolę ciepłe kapcie.

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Mariusz Twoja żona też super jak i cała rodzinkę👍

Dziewczyny już się zaprzyjaźniły i te małe i te większe 😁 

Myślę, że jeszcze będą miały niejedna okazję do spotkania🤗

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Roomster...a to chyba nie cygana autor miał na myśli🤷...🤭

17 minut temu, superfarmer02 napisał:

@6465 chowaj się bo niebieskie w twoją stronę pojechali, serio mówię 😬

Etam...za późno prawo jazdy zrobileś, to nie miałeś okazji trafić na piątkowską starą ekipę...

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Gratuluję żonie zakupu, niech służy 

Co tam pod maską siedzi???

Na starej dwójce to się traktor na poboczu mieści podczas jazdy, a normalny pas dla osobówek zostawia

Niby tak ale w zdunach np. korek był. U nas jak o 2 sek. Za późno zjadę to już trąbią... Kiedyś mi tak jeden starym golfem zrobił a 20m dalej był stop, dojechalem do niego  i jak tylko się luka zrobiła jeb w klakson🤭 Bidny się nie mógł zebrać pod górkę 😂

6 minut temu, Qwazi napisał:

Myślę, że jeszcze będą miały niejedna okazję do spotkania🤗

Roomster...a to chyba nie cygana autor miał na myśli🤷...🤭

Etam...za późno prawo jazdy zrobileś, to nie miałeś okazji trafić na piątkowską starą ekipę...

Chodzi mi o kierownów, policji tam jeszcze nie spotkałem ale jak prowadziłem Bolka i przejeżdżałem przez wieś gdzie mtz kupiony to mi chyba pół powiatu rękę podnosiło 🤭

• Like 2
Opublikowano

To jeden z moich braci ma taki zwyczaj, że jak jedzie ciągnikiem to podnosi rękę, kiedy widzi jakiegoś piechura na drodze czy podwórku. Potem się chichra, że mu wszyscy ręce podnoszą😁...

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

To jeden z moich braci ma taki zwyczaj, że jak jedzie ciągnikiem to podnosi rękę, kiedy widzi jakiegoś piechura na drodze czy podwórku. Potem się chichra, że mu wszyscy ręce podnoszą😁...

Kiedyś z niedoszłym szwagrem jechaliśmy gdzieś autem, daleko, ze 100km od domu albo i lepiej. Jedziemy, jedziemy, i nas partol drogówki zatrzymuje, a niedoszły szwagier reka do góry i mu macha. Policjant opuścił lizak, odmachał mu, i machnął lizakiem żeby jechać dalej. 

Pytam go skąd go znasz, a ten mi na to że pierwszy raz go na oczy widział, ale zawsze tak robi jak go zatrzymują i często się udaje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v