Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał:

Ja tam wo gule na zapomogi nie zwracam uwagi ,jak bym chciał mieć dziecko.

Ja też 

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Ugryzłeś wściekłego psa czy kobietę?

Skąd takie zalecenie?

Lekarz rodzinny tak skierował mnie 

Ugryzienie kota 

5 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Psa szczepiłeś czy siebie 🤔

Siebie 

Opublikowano
3 godziny temu, malaczarna napisał:

Ma alergię na liscie

moja stara tez ma alergie na liscie i szpilki -gdy tylko zaczna spadac na tartas i schody to na mnie wojuje ze drzew nie wycinam . jedna juz musialem wyciac, jeszcze tylko 4 zostaly.

pada i pada mac.. woda juz po polach stoi .. 

Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ej,ja też nie mam urlopów tylko dni wolne. Chce mieć 2 tygodnie wolnego to mam,no ale wiadomo żeby godziny w miesiącu się zgadzały to później co drugi dzień się robi. Ale jak narazie najdłuższe wolne to był tydzień.

To nie ma urlopów? 26 dni jest 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

żona jak w Biedronce pracuje to mają rozliczenie godzin kwartalne, jak pierwsze dwa miesiące nadgoni, to zdarza się że w trzecim miesiącu pracuje 1x8 godzin

Jak średnio 168 wychodzi w miesiącu jak się 8 godzin pracuje. To ile ona pracuje?

9 minut temu, jacus napisał:

moja stara tez ma alergie na liscie i szpilki -gdy tylko zaczna spadac na tartas i schody to na mnie wojuje ze drzew nie wycinam . jedna juz musialem wyciac, jeszcze tylko 4 zostaly.

pada i pada mac.. woda juz po polach stoi .. 

Mam koło 100 drzew liściastych od cholery liści ale nie wytnę bo tam grzyby rosną. 

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich oraczy 😁

IMG_20231027_144705.jpg

Micha z przodu by gonić z robotą?🤣

To jak pogoń psa za uwiązaną kością🤭

Opublikowano

Ostatni raz sieje na poplon gorczycę, na lepszej ziemi to kurwisko tak wyciągnęło wilgoć że mimo że codziennie pada ostatnio poza wczoraj 10 litry spadło to jest tak sucho twardo , suchą ziemię wyoruje

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Lekarz rodzinny tak skierował mnie 

Ugryzienie kota 

Siebie 

Ale Twój kot cię upierdzielił czy jakiś obcy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła alem się urobił

Ciężkie stare lata. 

Dobrze ze nie pada. 

Ale Zara pojadę na mol a

2 hod dogi zjem kawą za 50% popije i weekend

Screenshot_20231027_134012_pl.molmove.jpg

Mol to chyba nie Polski tylko węgierski więc co ty taki patriota i ojczystej rafinerii i nie wspomagasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v