Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dlaczego 🤔 , narazie przedświcie swoje propozycje co by było najlepsze 

Grabie powinny być na twoje potrzeby. 😂🤣

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Jakiejkolwiek... Mój pracoholizm się odzywa. Za dużo szukam zajęć sobie 

Inaczej zrozumialaś słowo nielegalnej...myślałem o czymś czego nie można ująć w kategorii pracy, a Ci którzy to robią jednak wkładają w to wysiłek jak w legalną pracę, i zarabiają...

7 minut temu, PRIMO napisał:

Grabie powinny być na twoje potrzeby. 😂🤣

No to dwie propozycje już Marcin ma🤷😉...

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Ja myślę, że czas zasiłków się skończył, co najwyżej będą kredyty, jak to już bywało...

No to se pogawędzimy do gwiazdki...o zgrabiarkach🤷...

Najpierw mu kobietę znaleźć trzeba. Teraz nie ma dla kogo kupić 🤷

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

sprawa wg mnie mocno dyskusyjna. Ale choć sprawny odzyskałeś? jakie koszty?

Sprawny. 1600zł z kosztem paliwa na dojazd po części 

Tłok cylinder, oryginalne uszczelki grubsze, zawory, pasek, rolki, filtr powietrza i olej na 3 wymiany

41 minut temu, bratrolnika napisał:

co to za skuter??? 

z 15 lat do tyłu to pamiętam że do tych koreańskich był problem z częściami, u kumpla z dwa lata stał jakiś Daelim, a właściciel części szukał

Peugeot kisbee 50 4T 2019r na wtrysku.

Problem bo za świeży. Zawory mają 4mm. 

Do gaźnikowców wszystko od ręki bo zawory 5mm.

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Inaczej zrozumialaś słowo nielegalnej...myślałem o czymś czego nie można ująć w kategorii pracy, a Ci którzy to robią jednak wkładają w to wysiłek jak w legalną pracę, i zarabiają...

Legalna, nielegalna to i tak wysiłku wymaga, aby coś zarobić. Nawet dilerką się zająć, to nie takie proste :D 

Opublikowano
Agrest napisał:

Sprawny. 1600zł z kosztem paliwa na dojazd po części  Tłok cylinder, oryginalne uszczelki grubsze, zawory, pasek, rolki, filtr powietrza i olej na 3 wymiany

za tyle to pewnie z gwarancją na robotę.

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Legalna, nielegalna to i tak wysiłku wymaga, aby coś zarobić. Nawet dilerką się zająć, to nie takie proste :D 

O...i tu jesteś bliżej tego co miałem na myśli...

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

za tyle to pewnie z gwarancją na robotę.

Taa, na pewno...

Wszystkie części u gościa u którego kupiłem skuter.

Powiedział że w cenie części miałbym remont.

Za robotę 800zł

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Początkiem czegoś nowego. Jakbyś się 2 tygodnie nie pieprzyl z paroma hektarami łąki to byś miał czas na szukanie innej 😉 

Idź ładnie teraz , wczoraj skosilem około połowy i zwinąłem , dziś tylko owinąć folią 🙂

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nie porównój tego co na foto fo extensywnego.... to jest nędza z głupoty własnej...

Slawus wziąłeś pod uwagę że u mnie nie padało 🤔

taa a u mnie to wiadrem lało... 🤦‍♂️ w łep się puknij...

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek dwie najlepsze łąki też zrobiłem we wrześniu , a na tych tak mi nie zależało , byki wpierdzielą . Wydajną zgrabiarke potrzebuje 🤔

Zjedzą ale tu chodzi o wartość tego co zjedzą 

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Idź ładnie teraz , wczoraj skosilem około połowy i zwinąłem , dziś tylko owinąć folią 🙂

Slawus wziąłeś pod uwagę że u mnie nie padało 🤔

Marcin co by i jak nie było  25 października drugi pokos, daj spokój 

Ja drugi kosiłem koło 20 września to już nie był rewelacja bo podsychal że starości a teraz to słoma lepsza 

Dawidek tu kiedyś taki był co w grudniu drugi zbierał 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

LLU 

Deszcz ładnie podlewa 

Nocą też padało 

Wczoraj robili opryski, ciekawe czy skuteczne

To samo u mnie,pszenica już po kostki ziemi nie widać 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v