Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Kawaler po 30 to przeważnie skromny wrażliwy pracowity chłopak tylko bardzo nieśmiały- wiem po sobie. Choć zdarza się i menel

Proponuję aby mod przypiął tego posta u góry

Bida z nędza jak tak żyć?

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

a Z Toba wszystko tak ? jak jesteś sam różnie w życiu bywa

Raczej nie skoro jestem sam. 

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Dobrze że z kawalerami po 30-tce wszystko ok

Kawaler po 30 to przeważnie skromny wrażliwy pracowity chłopak tylko bardzo nieśmiały- wiem po sobie. Choć zdarza się i menel

21 minut temu, jahooo napisał:

30 lat + samotna = pier......

Proponuję aby mod przypiął tego posta u góry

wyglądający z pod spódnicy mamy a często z uzaleznieniami

Kowalsky30 napisał:

16 minut temu, Łolek napisał:

Tylko jak na razie żadna cię nie porwała

Wolę czekać nawet całe życie na tą jedyną bezdzietną niż brać pierwszą lepszą z gromadką bachorów

możesz się nie doczekać

Luki99 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

a Z Toba wszystko tak ? jak jesteś sam różnie w życiu bywa

Raczej nie skoro jestem sam. 

to co u Ciebie nie zagrało?

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Widać, że większość z was to życia nie zna i nie wie jak to się różnie układa, dlatego pierdzielicie takie głupoty.

Nie ma znaczenia z dzieckiem, bez dziecka panna  czy rozwódka. Ważne jest żeby się dogadywać, wspierać wzajemnie i razem iść przez życie.

Dobrze piszesz Krzysiek. 
Od siebie dodam, że dzieci, również te nieswoje, dorastają i zaczynają żyć własnym życiem. Jak kto ma głowę na karku, pustą, to i swoje można „wychować” na ćpunów, pijaków i lawirantów o lewych rączkach. Przykład idzie z góry, zawsze. I jeszcze, również od siebie, dodam, że jak kto w wieku 30 lat nie ma/nie potrafił znaleźć sobie odpowiedniej partnerki/partnera, to niech rachunek sumienia zrobi i sobie przede wszystkim się przyjrzy, bo ewidentnie z nią/nim coś nie teges. 

• Like 2
Opublikowano
36 minut temu, soltys48 napisał:

Z mojego aż sok wypływa 😆

IMG20231023125738.jpg

Dwie niepełne łyżki u mnie i pełen rcw

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Jak kiedyś wstawiłem zdjęcie Arony to @Karol6130 mówił że felga brzydka, no to ciekawe co teraz powie jak na zimówkach już stoi 

IMG_20231023_120032_743.jpg

Jak gula połknie to może i coś powie🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

A idiota czy debil 🤔

Chłopaki mnie tu znają osobiście i wiedzą że takie nazywanie dzieci czy kobiet babami mnie uruchamia więc proszę odpuść 

Przepraszam. Nie było intencją Ciebie urazić

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Oczywiście, wczoraj z @Łolek właśnie mówiliśmy o tym kiedy jest konkubinat, a kiedy partnerstwo 🤭

Do szkoły chodziłem z dziewczyną, urodziła dziecko w wieku 18 lat, ten z którym je miała się okazał takim sukinsynem, że po roku się rozeszli. Od 7 lat jest z moim kolegą, mają razem dziecko i żyją całkiem normalnie. 

Kuzyn mój też wziął i od 15 lat szczęśliwie ze swoją żoną żyje. Córka jej miała 3 czy 4 lata jak się poznali. Teraz mają razem jeszcze 3 chłopaków. 

Także to że matka sama jest z dzieckiem nie oznacza że odrazu czeka tylko na jak to napisałeś bankomat. W życiu różnie się układa. 

Nie poznaliśmy Cię bo wtedy byłeś jak szczypior, a teraz widać że posada dobra i bydła brak 🤭🤭😉

Szymek ja nikogo nie neguje , nie każdy trafi od razu na odpowiednią osobę 

Tylko taki tatuś narwany może później robić awantury 

Opublikowano

Al 🤔czy kobiet babami mnie uruchamia więc proszę odpuść 

No ja na swoją mówię samica 🤷

Może bym mówił ,, króliczku ''ale to trzeba mieć wystarczającą ilość ,, sałaty '' i być pewnym że ,,marchewka ''wytrzyma🤭

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Też za dużo nie ładuje bo się ubija

Moje leży od wiosny. Wilgotność idealna, super się sieje

Opublikowano
Baks00 napisał:

Al 🤔czy kobiet babami mnie uruchamia więc proszę odpuść 

No ja na swoją mówię samica 🤷

Może bym mówił ,, króliczku ''ale to trzeba mieć wystarczającą ilość ,, sałaty '' i być pewnym że ,,marchewka ''wytrzyma🤭

belg czy nowozeland a może jaki inny baran 🤔🤭🙆‍♂️

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

Chyba cały czas jestem wstawiona w takim razie. Są lepsze i gorsze momenty w życiu ale po to jesteśmy razem i jakoś tak powoli ale do przodu.

24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak kiedyś wstawiłem zdjęcie Arony to @Karol6130 mówił że felga brzydka, no to ciekawe co teraz powie jak na zimówkach już stoi 

IMG_20231023_120032_743.jpg

Fajny odcień czerwonego 

• Thanks 1
Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/nowe-oryginalne-felgi-gm-18-chevrolet-cruze-sonic-11695808803https://www.oponeo.pl/felga-aluminiowa/carbonado-raptor-black-polished-7-00x17-5x114-30-et45-00/56959261?origin=shopping&gclid=CjwKCAjws9ipBhB1EiwAccEi1EE2Q_CzBTB7V3otVAM1zehVPecZEfHK_Q0ha6ahebhaRfaMV8uB7hoCOPsQAvD_BwE

aż musiałem sprawdzić 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v