Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Łolek napisał:

Jakiego bękarta, co to dziecko jest winne 

Nic, ale jak ktoś sam sobie nie radzi z życiem, to jak ogarnie życie innych? Dzieci ojczyma się nie słuchają, oryginalny tatuś jeszcze mąci. Może nie wszędzie, ale to co widziałem, to ciężko nie swoje dzieci wychowywać. Nie każdy po prostu da radę. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A ja znam taką co też zbierała jagody buty dziecku  kupowała, a teraz nie po to ma męża aby robiła

Bywa i tak, ale ciekawe czy by umiała zbierać jakby chłop ją zostawił albo by mu się oczy zamknęły. Sąsiadkę mam taką z bidy że zrzynami tartacznymi ganek obijali a jak ją znajoma chciała na żurawinę zabrać to bidna zapomniała jak to wygląda i jak zbierać 

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Tu nie chodzi o pannę, tylko cały czas o czyjeś dziecko!  Nie chcę aby jakiś bachor mówił do mnie tato (daj stówe)

To nawet nie wypada. Ojczymie powinien mówić 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Tu nie chodzi o pannę, tylko cały czas o czyjeś dziecko!  Nie chcę aby jakiś bachor mówił do mnie tato (daj stówe)

Zawsze możesz go uprzedzić i zamknąć mu usta dając dwie🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Rozwódka z dziećmi to kłopot. Widziałem to. Nerwy ze stali i złote serce. Nie dla każdego to.  

Jedyny rozsądny

Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Nic, ale jak ktoś sam sobie nie radzi z życiem, to jak ogarnie życie innych? Dzieci ojczyma się nie słuchają, oryginalny tatuś jeszcze mąci. Może nie wszędzie, ale to co widziałem, to ciężko nie swoje dzieci wychowywać. Nie każdy po prostu da radę. 

Mnie nawet oczy bolą od samego patrzenia a co dopiero  znaleźć się w oku cyklonu

Opublikowano
21 godzin temu, Leszy napisał:

Bo twoje to pewnie wszystkie czarno białe, ze skłonnością do anoreksji ;) 

Co ty piszesz on ma wszystko  najlepsze😁.

Za wczoraj  25mm. Październik do tej pory 40mm. Teraz ładne słońce świeci 

Opublikowano

Widać, że większość z was to życia nie zna i nie wie jak to się różnie układa, dlatego pierdzielicie takie głupoty.

Nie ma znaczenia z dzieckiem, bez dziecka panna  czy rozwódka. Ważne jest żeby się dogadywać, wspierać wzajemnie i razem iść przez życie.

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

W 3...

U nas jest taki dziadek, jak ktoś w okolicy kupi działkę a jeszcze nie zamierza się budowac, to żeby krzakami nie zarastalo to jemu daje i on to obrabia. No i ogarnia ze 80 kawałków, na oko z 9-10ha będzie 

12 minut temu, szymon09875 napisał:

Też bym chciał kiedyś żeby moja kobieta nie musiała pracować 🤷

Moja nie pracowała, wystarczało na wszystko, ale wróciła do pracy, nie po pieniądze, tylko żeby gdzieś między ludźmi być, a nie ciągle w czterech ścianach 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

U nas jest taki dziadek, jak ktoś w okolicy kupi działkę a jeszcze nie zamierza się budowac, to żeby krzakami nie zarastalo to jemu daje i on to obrabia. No i ogarnia ze 80 kawałków, na oko z 9-10ha będzie 

Moja nie pracowała, wystarczało na wszystko, ale wróciła do pracy, nie po pieniądze, tylko żeby gdzieś między ludźmi być, a nie ciągle w czterech ścianach 

To chyba z mapą jeździ, a kombajniaci go uwielbiają 

Opublikowano
slawek74 napisał:

wojtal24 napisał:

malaczarna napisał:

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

🙂

Byś mi jaką pannę bezdzietną poszukał , może być nawet  Kurpiowska 

Jakie wymagania

wymagania jak w chłopakach do wziecia😆😆😆😆

https://youtu.be/rd027Wum7bs?si=5Gde4B6ociQA-wRl

właśnie o to mi chodziło 😆😆😆😆 @aktywnyrolnik7245 nie obraz się ale tak to wygląda

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

To chyba z mapą jeździ, a kombajniaci go uwielbiają 

Najgorsze w tym wszystkim że jako że małe działki obrabia to ogarnia to mf255, a jak dostał w dzierżawę działkę u mnie za płotem, 1,1ha w jednym kawałku, takiej z 20 lat nie uprawianej, to myślałem że mi całą wieś tym pierdusonem zapierdzi, z trzy dni to orał 

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Właśnie o ten kontakt z ludźmi chodzi. Chociaż czasem mnie denerwują to bym zdziczał bez tego. Wczoraj przyjechał jakiś cham po silnik a później był urazony ze ja jego językiem mówię 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Co wy macie do tych dzieci? Te 800 plusy alimenty jeszcze mało? I kobietę zamknąć w 4 ścianach i pieluchach?

Pani Dżaneto chłopaki na firmie mają dylemat czy pani chodzi na grzyby bo lubi czy po to żeby legalnie z nożem pochodzić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v