Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Mariusz dziś do fryzjera jedzie🙂 abo do fryzjerki.

Tomek Ty pilnuj swojej małżonki czy przypadkiem nie wybier się do fryzjera. 😁

Ostatno coś te kobitki często właśnie się wybierają do fryzjera czy gdzie tam i to powinno dać do myślenia. 

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Mariusz dziś do fryzjera jedzie🙂 abo do fryzjerki.

U mnie ni ma co strzyc...we Kaliszu żem był...wracom...teraz sprawdzimy jaki z Marka szybki Lopez🤔😉...

@Łolek...masz na ewakuację 0,5 km przy prędkości 60km/h🤭...

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ostatno coś te kobitki często właśnie się wybierają do fryzjera czy gdzie tam i to powinno dać do myślenia. 

Przemek Twoja tyż🤔🧐...

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

A dej pan spokój. Ile by nie pracował to i tak szuflada pusta. A wiadomo gdzie ona jeździ jak ja co dzień poza domem 🙆

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A dej pan spokój. Ile by nie pracował to i tak szuflada pusta. A wiadomo gdzie ona jeździ jak ja co dzień poza domem 🙆

A Marka mało...na AF🤷...

16 minut temu, pedro2 napisał:

Zastrzelta mnie 

Jak nie będziesz za szybko uciekał, i zmieniał kierunku tej ucieczki...to...mogę spróbować 🤔🤭...

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

A Marka mało...na AF🤷...

Jak nie będziesz za szybko uciekał, i zmieniał kierunku tej ucieczki...to...mogę spróbować 🤔🤭...

Myślisz że by dał radę i tu i tu 🤔. Chyba nie to nie są jakieś młode siksy. Z takimi kobietami to trzeba popracować.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Qwazi napisał:

U mnie ni ma co strzyc...we Kaliszu żem był...wracom...teraz sprawdzimy jaki z Marka szybki Lopez🤔😉...

@Łolek...masz na ewakuację 0,5 km przy prędkości 60km/h🤭...

Przemek Twoja tyż🤔🧐...

Ja ma szybki rower, ale już do @PRIMO nie dojadę za duży wiatr co innego do @6465on trochę bliżej, ale musze się uwinąć bo zaraz wróci z roboty 

17 minut temu, 6465 napisał:

Myślisz że by dał radę i tu i tu 🤔. Chyba nie to nie są jakieś młode siksy. Z takimi kobietami to trzeba popracować.

🤔😏 mówisz 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 3
Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał:

Tak jak już żem pisał...łon człowiek wielu talentów 🤷...no i mi zwiał🤦...teraz Ty go spróbuj złapać 😉🤭...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Tak jak już żem pisał...łon człowiek wielu talentów 🤷...no i mi zwiał🤦...teraz Ty go spróbuj złapać 😉🤭...

Bo ja butów nie zdejmuje 🤷‍♂️

A to wszystko robię dla was dla waszego dobra 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v