Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, jacus napisał:

cos wisi chyba w powietrzu-swiry sie uaktywnily

To lepiej nie wychodź na ulicę bo za sam wygląd kulę w łeb zarobisz.  

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mam swoje sposoby 👀

Ale na poważnie - czytałem sporo o międzywojniu, okresie wojennym - koci smalec to wówczas było coś normalnego, wygłodniali ludzie i temu nie odpuścili a szukając dalej - oblężenie Leningradu.

Pioter bo przestanę deszcz od Ciebie przyjmować. Zachowuj się.

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Myślałem że  już po wykopkach  jesteś?

@jacusu mnie  trochę  vineta  leci. 

Gdzie tam. Nie pogoni u nas jak jeden na kombajnie. A i późno się zaczęło. I pszenżyto w międzyczasie... Jeszcze kilka dni. Teraz ma dopompować to będzie przerwa.

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Gdzie tam. Nie pogoni u nas jak jeden na kombajnie. A i późno się zaczęło. I pszenżyto w międzyczasie... Jeszcze kilka dni. Teraz ma dopompować to będzie przerwa.

Ja sam jeden na kombajnie i Ojciec 4 polową w  c360 kopał. Ja po ziemniakach w tym roku  poplony. W tym było 5ha za rok chyba tylko pół tego.  Za bardzo  chcą wszyscy wkoło sadzić

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marulekk napisał:

zapowiadali atak zimy a u mnie na pogodzie pokazuje w sobote +22* 

Z sobota to się coś odjebalo, wczoraj 3 stopnie na plusie na sobotę nadawali i w nocy przymrozki, a dziś 18 stopni na plusie mówią że będzie 🤷‍♂️ 

Pewno sąsiad na tace dał, bo akurat się żenił będzie 

39 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jak sobie chcesz czyjeś wypowiedzi przerabiać to trzeba było na nauczyciela iść a nie 

Wystarczy że siostra w tej branży pracuje 

11 minut temu, Uziu92 napisał:

Żona mi pisze że kupiła mi Hyundai'a , ja mówię ale jak to ? Zajeżdżam do domu a tu faktycznie Hyundai stoi 😂

IMG_20231018_213740.jpg

Oho, zara Pafnucy będzie chciał się karnąć

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Jest jeszcze sporo.

Dawał bym ten sam, ale komuś deko wali i zakłada duble.

Na marginesie. Moderator powinien usunąć bo to raczej ten sam gość multi zakłada.

Ale musi mnie uwielbiać.

Nawet awatar kradnie.

Tak jak by coś to dało.😄

pewnie ogarek..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Znaczy kogo?

Jak nie masz termometru to skąd wiesz czy rano kalesony zakładać?

ja nosze caly rok,wiec nie mam tego problemu.

52 minuty temu, Qwazi napisał:

Te te☝️...u mojej nieocenionej małżonki VIN jeszcze...całkiem całkiem...jako i te inne... też niczego sobie...żaden konserwator łapy nie trzymał🤔...chyba🤭...

dalej stoi za toba czy juz poszla ??😂

23 minuty temu, pedro2 napisał:

To lepiej nie wychodź na ulicę bo za sam wygląd kulę w łeb zarobisz.  

Pioter bo przestanę deszcz od Ciebie przyjmować. Zachowuj się.

ty nie masz na to szans-najblizsza ulica w sasiednim powiecie 😂

na mojej ulicy jeden taki zabil swojego wspolnika z broni czarnoprochowej , juz pare lat z 25 odsiedzial..

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

ja nosze caly rok,wiec nie mam tego problemu

Nie podwijasz nogawek jak cieplej?

Dziwne te galicjanie...

1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie pieprz, to było Twoje konto.

Prosiłem żebyś nie zmyślał.

Te konta nadal są.

Można sprawdzić.

Nie są moje.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Nawet jakby ktoś Ci ukradł konto, to nie wpadł by na to,  żeby mi zaraz wstawić emotę którą Ty często wstawiasz jak Ci coś nie po nosie i tym dałeś się złapać, nie zapominaj że byłem modem i takie szczegóły dużo mi mówią.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Gada się z Tobą jak z d*pa w nocy.

Słowo daję że to nie są moje konta. One nadal są.

Nie mam potrzeby mieć multikont.

To nie miało by najmniejszego sensu.

Pisałem już poprzednim razem.

Nawet pisałem do tego co założył poprzednim razem.

@Pafnucy 

Teraz jest to @Pafnucy12 

Jak jest możliwości to niech moderator sprawdzi.

To nie moje!!!

Edytowane przez 12Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v