Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wieś powinna czuć się w pełni spokojna. 

z jednej strony prorolniczy pis, z drugiej otuli Donald z Michałkiem, także będzie fest 🤣

Opublikowano
9 godzin temu, wojtal24 napisał:

słucha mam nagrane jak jeden gość mówi że 16 czy 18 leci do Brukseli i przywozi kasę z KPO 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Ale  mondra  powiedział bo nie poddał konkretnego miesiąca i roku.

Zimno i wietrznie cały dzień. 

Do dzisiaj  deszczomierz  pokazuje od początku miesiąca  11mm opadu 

Opublikowano
6 godzin temu, Strongman napisał:

Niewiem ,ale mi się wydaje że jak to wszystko policzą to pis będzie miał większość jakoś w te sondarze nie wierzę.

Wczoraj widziałem jak dwie staruszki wnosili do lokalu bo nie mogli już chodzić.

To chyba musisz uwierzyć ...

Opublikowano

Ja pierdzielę, wymieniam ośkę w przyczepce sam, nie dość że była na sztywno, i na kołach z pierścieniami, to w żadną stronę ta przyczepka kątów nie trzyma, ustawiasz ośkę względem ramy-krzywo, względem burt-krzywo🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, bratrolnika napisał:

w żadną stronę ta przyczepka kątów nie trzyma, ustawiasz ośkę względem ramy-krzywo, względem burt-krzywo

D 47 spawasz? 😅

Edytowane przez Sylwekx25
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Widać dobra cycepa

Jakieś rzemiosło jeszcze z komuny, ktoś to targał za ciągnikiem, a teraz znajomy to kupił, dorobił zaczep samochodowy i chce to za autem ciągać. Po wymianie osi może i będzie ok, ale ta k**wa to z 400kg będzie ważyć z tą osią od Ducato, to weź to na pusto ciagnij to już będzie czuć że coś jest na haku 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja pierdzielę, wymieniam ośkę w przyczepce sam, nie dość że była na sztywno, i na kołach z pierścieniami, to w żadną stronę ta przyczepka kątów nie trzyma, ustawiasz ośkę względem ramy-krzywo, względem burt-krzywo🤦‍♂️

Phi. Os symetri względem dyszla

16 minut temu, Karol6130 napisał:

Nikt się nie bawi

Na na naaaa

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Głupota 

Dokładnie

Ale że klient nasz pan... 

Jeszcze tak patrzę że względem tego co było to podniesie ją o 15cm🤦‍♂️

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Phi. Os symetri względem dyszla

Dyszel też nie wygląda na prosty 🤣 

Ustawiłem względem starych mocowań, żeby była tak samo jak stara 

Co będzie...

• Haha 3
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Dyszel też nie wygląda na prosty 🤣  Ustawiłem względem starych mocowań, żeby była tak samo jak stara  Co będzie...

Darek a jak ona pójdzie za samochodem tak jak Z224 za siuntką?🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v