Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Kilku typów od nas poszło w piach. Dwa trzy miesiące pracy i do doła. Wuja mojego też z stamtad przywozilismy

Kiedy to było? Nic nie wiem ale popytam chłopaków - pracowników. Chodzi o kopalnie czy zakład.

Opublikowano
11 minut temu, Pigmei napisał:

Jak to dobrze nie mieć telewizora 😁

Co to za życie...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co to za życie...

Normalne 😎 

Jak coś chcesz obejrzeć lub dowiedzieć sie to korzystasz z neta 🙂 W dzisiejszym świecie to jakieś dziwne?

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
21 minut temu, Pigmei napisał:

Za to pozwala pogodzić się  z tym co nieuniknione, ja cieszę sie że mój tato dostał dodatkowe 3 lata od lekarzy, dobrze ten czas spożytkowaliśmy.

Mój żył dla nas. Bardzo dużo ludzi było go odprowadzić. Ostatnie kilka lat już z domu nie wychodził ale mimo wszystko każdy o nim zawsze pamiętał 

• Like 4
Opublikowano
31 minut temu, gregor1284 napisał:

Kilku typów od nas poszło w piach. Dwa trzy miesiące pracy i do doła. Wuja mojego też z stamtad przywozilismy

Kurna mam niecałe 30 km do cementowni. Nigdzie wokół nie słychać o mordowni🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A Ty wiesz kto Ty jesteś. Zapytaj mamy czy jak byłeś mały to owczym mlekiem cie nie poila 

ciebie matka kozim, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Nie wierzyłem, że można osiwieć od zmartwień, a przed lustrem na łbie siwo się robi. Jednak prawda.  

Osiwieć można także z troski o Ojczyznę. Ponadto siwy włos budzi zaufanie i świadczy o nadzwyczajnej wrażliwości wybitnej inteligencji i zdolności do poświęceń w imię  dobra drugiej jednostki.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

wymyślasz te historie jak z rękawa ty się tu marnujesz 🤪😁

Dobierz krechy i wykopujem wuja 🤔

1 minutę temu, jahooo napisał:

ciebie matka kozim, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz

Między wódkę a zakąski się nie ....

Opublikowano
2 minuty temu, Dublin napisał:

Osiwieć można także z troski o Ojczyznę. Ponadto siwy włos budzi zaufanie i świadczy o nadzwyczajnej wrażliwości wybitnej inteligencji i zdolności do poświęceń w imię  dobra drugiej jednostki.

Jesteś idealny w podkopywaniu swojego idola, ośmieszasz go tak skutecznie, że nawet TVP nie pomoże

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Między wódkę a zakąski się nie ....

a podobno wódki nie pijesz 🤔 kłamiesz jak pinokio zaraz Ci rąk brakie ... 😁

Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12

Nie, jeszcze do pieca dołożyć trzeba

a daj już spokój bo za gorąco 🙆‍♂️ tyko przypadkiem nie ocieplaj chałupy bo raz nie będziesz miał co z drzewem zrobić a dwa roboty z tego tytułu będzie mniej 🤪😁

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

a podobno wódki nie pijesz 🤔 kłamiesz jak pinokio zaraz Ci rąk brakie ... 😁

a daj już spokój bo za gorąco 🙆‍♂️ tyko przypadkiem nie ocieplaj chałupy bo raz nie będziesz miał co z drzewem zrobić a dwa roboty z tego tytułu będzie mniej 🤪😁

Ale tak jak Ty to tu nikt nie kłamie. Bambra z siebie robiłeś a ostatnio pisałeś ile masz dojnych, jaki zbiornik i ile ha obrabiasz to dobrze ze zdrowy chłop jestem bo bym popuścił ze śmiechu jak i reszta 🤣 kiedyś klepałeś że same 2 ha to graty zajmują to może te 2 ha i podwórko masz swoje a reszta? Zbiornik też jakiś taki jakbyś te mleko do zlewni w nim woził po każdym dojeniu a liczba bydła? 🤣  zejdź na ziemię chłopie 

9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Matko jedyna, chcesz żeby się koszmary po nocy śniły... 

Przyjedź jutro do topienia wosku, ognia będziesz pilnował...

Jutro nie mogę 🙄 na niedzielę możemy to przełożyć. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v