Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

On z Podlaskiego. Ja zameldowany Warm-mazurskie. Ponoć spoko gość jest.

Dlatego ja proponuję żeby głosować na osoby a nie na partie. No spoko gość pomimo że z podlasia 😁 dzis byłem po banery no to znajomy ktory startuje tak się zapędzil ze juz przed wyborami zaczął wypelniac swoje obietnice wyborcze.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dlatego ja proponuję żeby głosować na osoby a nie na partie. No spoko gość pomimo że z podlasia 😁 dzis byłem po banery no to znajomy ktory startuje tak się zapędzil ze juz przed wyborami zaczął wypelniac swoje obietnice wyborcze.

Przestał kraść ?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ale żeś się...przebranżowił🙆🤭...

Chowaj wędki 🧐😁

12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

On z Podlaskiego. Ja zameldowany Warm-mazurskie. Ponoć spoko gość jest.

Przez tyle lat musiał nabrać dystansu, z początku mówił, że mocno się wk🤬rwiał na te memy, ale z internetem nie wygrasz. To człowiek mem. Być może teraz mu to pomoże w wyborach bo jest mocno rozpoznawalny i to z tej pozytywnej strony. 

• Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, Agrest napisał:

Akurat podnieśli wartość zajumania mienia na 800zł. Wiedział kiedy branżę zmienić🤣

A swoją drogą to aż śmieszne jest jak waloryzują wartość kradzieży od której uzależniane jest czy sąd czy mandat

Mandat do wykroczenia kradzieży jest możliwy po spełnieniu pewnych przesłanek

7 minut temu, pedro2 napisał:

Chowaj wędki 🧐😁

Już schowane🤷...kamery włączone i ogrodzenie...pod prądem...przed takimi fachmanami to trza ..ciężkie działa wytoczyć😎🤭...

5 godzin temu, Leszy napisał:

By na głębokość orki przemokło, to chyba z tydzień by musiało padać. Ja sieję w pył jak to się mówi. Coś popadło w nocy. 

Na prawdziwym piasku szybciej...już się orze, a nie przelewa. Może nie domiękło do pełnej głębokosci, ale orać się da

IMG_20231004_105529_173.jpg

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Przestał kraść ?

A czy kiedykolwiek coś ukradł? Dużo osiągnął bez złodziejstwa. W piątek na polu u mnie był autem za które teraz trzeba zapłacić ponad 800brutto i dojechał taką drogą gdzie my ciągnikami jeździmy 🤷‍♂️ startuje z przypadku bo nie bylo kogo na liste wrzucic i wcale nie nastawia sie na to ze przejdzie. Chce sprawdzic czy ludzie go choc troche szanują i maja do niego zaufanie. Jesli przejdzie dalej to dobrze a jesli nie to tez dobrze.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

najgorsze w tym wszystkim że mi klapki z tarasu wywiało i nie wiem gdzie😪

Po wczorajszym murowaniu worki po cemencie rozpiździlo po całym gospodarstwie 

2 godziny temu, gringo1984 napisał:

Wyłącz słownik:P

Toż on starszy 

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

bałaganu narobiło koło sochaczewa w brzozowie przy rondzie kilka drzew wywalone u mnie spokojniej

Nas na szczęście takie armagedonu mijają ale na razie widziałem że w tamtych stronach było sporo kropek ⛈️⛈️

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał:

Już schowane🤷...kamery włączone i ogrodzenie...pod prądem...przed takimi fachmanami to trza ..ciężkie działa wytoczyć😎🤭...

Na prawdziwym piasku szybciej...już się orze, a nie przelewa. Może nie domiękło do pełnej głębokosci, ale orać się da

IMG_20231004_105529_173.jpg

Wczoraj 

IMG_20231002_073313.jpg

Dzisiaj 

IMG_20231004_114127.jpg

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Kurla dali mi w gratisie 5 workow kwalifikatu borowika i co ja bidny z tym zrobię? Toż to już po sianiu 

Przygarnę🤗...

37 minut temu, Łolek napisał:

Wczoraj 

IMG_20231002_073313.jpg

Dzisiaj 

IMG_20231004_114127.jpg

Pamiętasz o moich 20%😎😉...

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, Łolek napisał:

Wczoraj

47 minut temu, Łolek napisał:

Dzisiaj 

...całkiem szybko poszło...

Opublikowano
Łolek napisał:

39 minut temu, Qwazi napisał:

Wczoraj 

IMG_20231002_073313.jpg

Dzisiaj 

IMG_20231004_114127.jpg

jak sypie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v