Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

28 minut temu, szymon09875 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Twoje zdrowie. Tak jak koledzy radzą. Zajmij się robota i za wiele nie myśl. Głową muru nie rozwalisz..

Dzięki Szymon , byłem już Brico po materiały i będzie się robić , wracam do życia 😉

Wezmę ją na przetrzymanie, a co będzie to będzie

MRcin masz tego Fejsbuca to weź na szybko dodaj sobie ze 3 nowe koleżanki pierdyknij im że 3 serduszka i sama wróci I Cię przeprosi a Ty wtedy bądź twardy

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Po zapachu pewnie 🤭

Ano. Oscypkiem tam było czuć albo jakim innym baranim nabiałem. Tomislaw Apoloniusz Curuś Bachleda Farrel się nazywa. Jak ten elektryczny piecyk z wiatraczkiem 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

@wojtal24Dziękuję za słowa uznania. Chodzę, rozmawiam z ludźmi i właśnie często ludzie odpowiadają jak Ty. Dziękuję za to że jesteście, dzięki wam mamy dla kogo to robić! Czołem wielkiej Polsce!

no czekam kiedy Ty ta prawdziwa partie rolnicza założysz bo chce za Toba teczkę nosić Panie Przewodniczacy

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano. Oscypkiem tam było czuć albo jakim innym baranim nabiałem. Tomislaw Apoloniusz Curuś Bachleda Farrel się nazywa. Jak ten elektryczny piecyk z wiatraczkiem 

A słyszałeś co godajo w Murzasichle?

Opublikowano
43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Moi drodzy musze zabrać głos. Wszyscy pytają mnie czy będzie jakaś reforma rolnictwa, opowiem wam sytuację. Byliśmy z Merlin w Zakopanemi idziemy sobie spacerujemy i patrzę rolnik. Podchodzę i się go pytam jak mu się żyje bo wszędzie rolnicy narzekają a tu trudny teren do uprawy a on mi odpowiada że dobrze 🙉 no ale pytam go jak dobrze jak wy tu nic nie uprawiacie? Wiecie co mi odpowiedział? A co ja mam uprawiać? Toto się nie opłaca! Zasialem na polu trawę i zrobiłem parking dla turystów, kasuje 50zl za dobę. No i tak pomyśleliśmy że gdyby każdy rolnik tak przedsiębiorczo myślał to zamiast zboża by mogli parkingi porobić. Na hektarze niechby postawił 1000 samochodów x 50zl to ile to będzie? 50tys złotych dziennie x te 30dni ile to będzie? Półtora miliona... I co są pieniądze? I co rolnictwo się dalej nie opłaca? Trzeba kombinować i tak se myślę parkingi! Przyszłość polskiego rolnictwa! I żadnego zagrożenia nie ma że że wschodu przywiozą!

Ja bym radził odstawić lub choć zmniejszyć dawkę...

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

no czekam kiedy Ty ta prawdziwa partie rolnicza założysz bo chce za Toba teczkę nosić Panie Przewodniczacy

Jestem zbyt prostacki żeby pchać się na wyżyny ale pomogę. A jak ktoś wyciągnie rękę po lewe pieniądze to mu tą rękę odrąbiemy jak to kiedyś złodziejom robili. Maniek będzie pilnował a jak będzie źle pilnował to i jemu odetniemy rękę 

6 minut temu, szymon09875 napisał:

A słyszałeś co godajo w Murzasichle?

A co gadają w murzasichle?

Opublikowano

Bestia normalnie żywi się owocami, ale łocet budzi w niej zboczenie. Tamtej nocy zeszła z wierchu na hale wiedziona zapachem rozporka. Nieświadomy nicego Bachleda Farrell zajadoł właśnie syr. Pierwsze razy posły w dupe hej! Little Boy małpy rozdupcył Hirosimę Bachledy. Potem Kockodan założył strapona "Big Ben" i dzwonił jajami o brodę Curusia. Koszmar małpy trwał kilka dni. Bachleda nie chciał puścić. Donosił tylko sprzęty, od których małpie robiły się wielkie łoczy. Yeti nie wytsymał, gdy Bachleda przyniósł słoik. A gdy słój pękł, a Bachleda zabronił wzywać karetkę, tylko kazał nagrywać dalej, małpa zwariowała. I grasuje po łokolicy po dziś dzień. A film ze słoikiem dostępny jest w sieci.

KONIEC

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Jestem zbyt prostacki żeby pchać się na wyżyny ale pomogę. A jak ktoś wyciągnie rękę po lewe pieniądze to mu tą rękę odrąbiemy jak to kiedyś złodziejom robili. Maniek będzie pilnował a jak będzie źle pilnował to i jemu odetniemy rękę 

A co gadają w murzasichle?

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Bestia normalnie żywi się owocami, ale łocet budzi w niej zboczenie. Tamtej nocy zeszła z wierchu na hale wiedziona zapachem rozporka. Nieświadomy nicego Bachleda Farrell zajadoł właśnie syr. Pierwsze razy posły w dupe hej! Little Boy małpy rozdupcył Hirosimę Bachledy. Potem Kockodan założył strapona "Big Ben" i dzwonił jajami o brodę Curusia. Koszmar małpy trwał kilka dni. Bachleda nie chciał puścić. Donosił tylko sprzęty, od których małpie robiły się wielkie łoczy. Yeti nie wytsymał, gdy Bachleda przyniósł słoik. A gdy słój pękł, a Bachleda zabronił wzywać karetkę, tylko kazał nagrywać dalej, małpa zwariowała. I grasuje po łokolicy po dziś dzień. A film ze słoikiem dostępny jest w sieci.

KONIEC

No mówili tam o jakimś farylu że jest miłośnikiem alternatywnych metod miłości ale to może nie o tym?

Opublikowano
29 minut temu, wojtal24 napisał:

MRcin masz tego Fejsbuca to weź na szybko dodaj sobie ze 3 nowe koleżanki pierdyknij im że 3 serduszka i sama wróci I Cię przeprosi a Ty wtedy bądź twardy

Panie Wojtku tak zrobię i zadziałam psychologicznie  ale narazie się nie narzucam

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

No mówili tam o jakimś farylu że jest miłośnikiem alternatywnych metod miłości ale to może nie o tym?

Tomisław Apoloniusz Curuś Bachleda Farell jak ten piecyk z dmuchawka. Jakie jest prawdopodobieństwo żeby ktoś inny nazywał się tak samo ?

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

no to gruby temat to Tobie tak decyzję przysłali jedna do sprzedanego zboża a w drugiej kopercie do nawozów

I bliżej wyborów tym więcej tego będą słać wszelkiej maści polityki 

Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

KONIEC

• Haha 5
Opublikowano
57 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja bym radził odstawić lub choć zmniejszyć dawkę...

Pjoter ja tak mam na trzeźwo 

27 minut temu, szymon09875 napisał:

Tomisław Apoloniusz Curuś Bachleda Farell jak ten piecyk z dmuchawka. Jakie jest prawdopodobieństwo żeby ktoś inny nazywał się tak samo ?

No ale łeb do interesu to ma 

15 minut temu, Qwazi napisał:

To je groźba🙆...

Nie. Motywacja 

Opublikowano
46 minut temu, pedro2 napisał:

I pracowity. Nie tak jak niektórzy tylko piwo, wino wódka 

Aby tylko nie tak pracowity jak kandydat na kandydata...

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pjoter ja tak mam na trzeźwo 

To masz duży wybór - Tworki, Choroszcz, Morawica, Kobierzyn... 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v