Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał:

Przeca jak ciapkiem wjedziesz na trawę to jej nic nie będzie.

Ale na drogę wywali a potem sprzątaj z drogi albo poprawiaj i koś dziadostwo królikom z ziemią. Jak kawałki dłuższe to niektórzy jeszcze w poprzek rozkopują aby krótsze "odcinki" do zbierania były.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
3 minuty temu, Pablos_1970 napisał:

Od  fajek  nikt  nie  ma  utraty  kontroli  świadomości  ,  i  przerw w   życiorysie .   Nie  nap.....la   rodziny   ,  a  dyskusja okazała się  ciekawa   na  koniec  dam przykład  byłem u kolegi który  mieszka  w ok sklepu z  alko  24  na  dobę   prawie  przez całą  noc  krzyki  wyzwiska      okoliczne  ławki śmierdzące  moczem  i gównem  nie  wspomnę o  pustych butlach i  puszkach walających się   , częste zaczepki żuli  na poratowanie policja nic nie  robi  bo  jak żula  zgarnie  to  i tak  go  wypuści  ,  pamiętam  czasy jak wóda była  na  kartki  ,  potem  po 13 to też  się  nie  sprawdziło  ale  nie  musi  być sprzedawana przez  całą  dobę   powinny  być sklepy tylko z  alko   czynne  w dzień   jak chcesz  to  kupuj i chlaj  ile ci pasuje  a  benzynowa jest  po  to  by kupić  paliwo  ,  w  kraju jest ponad 800 tysięcy  alkoholików    którzy  są  w trakcie leczenia , tych którzy  się  nie  przyznają  jest dwa  razy  tyle  ,  plus  pijący   ryzykownie  to jest  parę  milionów  ludzi   jak myślisz  co taki   alkoholik   zrobi  jak  wchodzi do  kasy  a tu    cały  arsenał  jeszcze  w  wygodnych poręcznych  małpkach ,  pytanie  retoryczne  koniec  tematu  .

I widzę fachowiec od uzależnień...tylko czemu chcesz leczyć objawy, a nie przyczyny? Alkoholizm to choroba i pomaga na nią terapia, a nie zamykanie sklepów. Na burdy pod sklepami też są sposoby, tylko jeden z drugim nic nie zazna, bo się żula boi albo żul jest sąsiadem lub członkiem rodziny. Przyzwoitość sprzedawców też na poziomie nikczemnym. Aby zysk był. Tu składowych jest mnóstwo. A Ty się uparłeś na wyjście, które nie ma żadnej skuteczności. Przyczyny alkoholizmu nie leżą w dostępności alkoholu

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Wiem że to był tylko podżegacz tchórzliwy cwaniaczek.  

Oj może nie tchórzliwy., Moim zdaniem. ale lubi kogoś popchnąć na pierwszą linię kogoś,  by samemu zdarzyć  uciec...😄

Opublikowano
bratrolnika napisał:

2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Co jak co ale 255  po oranym idzie jak dzik w kukurydzę 

A propos dzików, okazuje się że siedzą skurwisyny 200m od domu, w kukurydzy, przy samej drodze. Mało co z roweru nie spadłem jak parę metrów ode mnie się poderwały 

pewnie brązowe spodnie 🤭🤔🤪🙆‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

I widzę fachowiec od uzależnień...tylko czemu chcesz leczyć objawy, a nie przyczyny? Alkoholizm to choroba i pomaga na nią terapia, a nie zamykanie sklepów. Na burdy pod sklepami też są sposoby, tylko jeden z drugim nic nie zazna, bo się żula boi albo żul jest sąsiadem lub członkiem rodziny. Przyzwoitość sprzedawców też na poziomie nikczemnym. Aby zysk był. Tu składowych jest mnóstwo. A Ty się uparłeś na wyjście, które nie ma żadnej skuteczności. Przyczyny alkoholizmu nie leżą w dostępności alkoholu

Podejrzewam, że przez to..,że łatwiej kogoś winić niż siebie za swoje słabostki...

Ciekawe czemu mi nie odpisuje.

Aż mnie korci zapytać o brzoskwinki, ale to chyba nie to konto...

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

A propos dzików, okazuje się że siedzą skurwisyny 200m od domu, w kukurydzy, przy samej drodze. Mało co z roweru nie spadłem jak parę metrów ode mnie się poderwały 

Kiedyś jak od Tomka do Ciebie jechałem to tyż widziałem a Tomek mówił że niemożliwe 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Od  fajek  nikt  nie  ma  utraty  kontroli  świadomości  ,  i  przerw w   życiorysie .   Nie  nap.....la   rodziny   ,  a  dyskusja okazała się  ciekawa   na  koniec  dam przykład  byłem u kolegi który  mieszka  w ok sklepu z  alko  24  na  dobę   prawie  przez całą  noc  krzyki  wyzwiska      okoliczne  ławki śmierdzące  moczem  i gównem  nie  wspomnę o  pustych butlach i  puszkach walających się   , częste zaczepki żuli  na poratowanie policja nic nie  robi  bo  jak żula  zgarnie  to  i tak  go  wypuści  ,  pamiętam  czasy jak wóda była  na  kartki  ,  potem  po 13 to też  się  nie  sprawdziło  ale  nie  musi  być sprzedawana przez  całą  dobę   powinny  być sklepy tylko z  alko   czynne  w dzień   jak chcesz  to  kupuj i chlaj  ile ci pasuje  a  benzynowa jest  po  to  by kupić  paliwo  ,  w  kraju jest ponad 800 tysięcy  alkoholików    którzy  są  w trakcie leczenia , tych którzy  się  nie  przyznają  jest dwa  razy  tyle  ,  plus  pijący   ryzykownie  to jest  parę  milionów  ludzi   jak myślisz  co taki   alkoholik   zrobi  jak  wchodzi do  kasy  a tu    cały  arsenał  jeszcze  w  wygodnych poręcznych  małpkach ,  pytanie  retoryczne  koniec  tematu  .

Narkotyki masz dostępne w sklepie? ile jest ćpunów.

Przed chwilą, 6465 napisał:

Skoro tu taka dyskusja o łatwo dostępnym alkoholu to może i marihuana powinna być dostępna🤔

No nie jest dostępna w sklepie a ćpunów pełno.

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Kiedyś jak od Tomka do Ciebie jechałem to tyż widziałem a Tomek mówił że niemożliwe 

A ja jeżdżę 5 dni w tygodniu przed świtem na Sochaczew i nie widziałem. Jak jeżdżę w zdłuż Wisły to widuje ale to 30km ode mnie.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Skoro tu taka dyskusja o łatwo dostępnym alkoholu to może i marihuana powinna być dostępna🤔

Niedaleko mnie mieszka gość że stwardnieniem i niczym nie mogli choroby zahamować.Dostal eksperymentalnie maryśkę i przystopowała.Oczywiscie nie wyzdrowiał ale nie postępuje dalej.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A ja jeżdżę 5 dni w tygodniu przed świtem na Sochaczew i nie widziałem. Jak jeżdżę w zdłuż Wisły to widuje ale to 30km ode mnie.

Jeśli dobrze pamiętam to było tuż za tą zarodową chlewnia po lewej stronie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jak pisałem kiedyś że ludzie młodzi zakrzepów dostają i zatorów to któryś mnie od idioty wyzywał.

Tak bym Cię nie nazwał...ale czy to od tego?

Ja np bardziej chorszy się nie zrobiłem. Kilka bliskich osób też nie... A np moja małżonka, która się nie szczepiła...a może raz.... Jakaś starsza się zrobiła....no nie wiem czemu...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Alkohol też by można sobie samemu napędzić.

Ale w czachach marycha jest legalna,no ale mniej wiencej tyle jej ,jakby porównać do jednego cienkiego papierosa kosztuje 50zł.

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

W mojej okolicy więcej lasów, koło Tomka wszystko już zaorali pod kukurydzę, to i nie dziwota że nie widział 😁 

10 minut temu, slawek74 napisał:

pewnie brązowe spodnie 🤭🤔🤪🙆‍♂️

Byle dzik mnie nie przestraszy, bardziej się o syna zmartwiłem, żeby jego nie zaatakował 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W mojej okolicy więcej lasów, koło Tomka wszystko już zaorali pod kukurydzę, to i nie dziwota że nie widział 😁 

Wtedy z kukurydzy wylazły pasiaki.

To było jak z Grzesiem jechałem 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Niedaleko mnie mieszka gość że stwardnieniem i niczym nie mogli choroby zahamować.Dostal eksperymentalnie maryśkę i przystopowała.Oczywiscie nie wyzdrowiał ale nie postępuje dalej.

Też jestem takim obiektem badań. Innych, ale mi pasują... 

Gówno kogo obchodzi czemu się szczepiłem i po co... 

sr** na skutki uboczne że jak choroba bardziej gówniane efekty robi...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Byle dzik mnie nie przestraszy, bardziej się o syna zmartwiłem, żeby jego nie zaatakował 

A gdzie, kto by się tam bał dzika   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Nie. Bywało gorzej 

No to będziesz miał co wspominać.

Bo tak ciągle normalnie, to nudne to bywa...😉

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v