Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Stoję w korku i tak was czytam. Kurde nawet zdjęcie gardła cebulija nie wywołało takiego poruszenia jak kasiura Ryśka 🤦

Ciężko pracuje na gospodarstwie to należy mu się trochę komfortu i najbezpieczniejszego auta / jeśli chodzi o marki 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Masz  coś  z  dyńką  nie  tak  ja  mam     już  dorosłe dzieci i  nie  chcę  aby  wciskano im  dziadostwo na  każdym   kroku .

To może trzeba było je wychować...

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Coś mnie się zdaje, że se dzisiaj nie popiszę...jeden fotkę banknotów na tle hawajskich gaci prezentował...już myślałem, że się skończyło, a tu drugi...i jego nieustające poszukiwania traktora🤦...nie chce mi się w tym brać udziału dzisiaj...

8 minut temu, Łolek napisał:

O kurfa 🙆‍♂️toś doyebał🤦‍♂️

Chyba wolałem dyskusje o zakupie Rysika auta 

@Qwazino co ty 

Piszcie sobie ,ja idę gnój wyrzucić

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

"kiedy to się zwróci nie ma opłacalność w rolnictwie"

No właśnie 🤕

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Piszcie sobie ,ja idę gnój wyrzucić

Podrzuć tu czasem jedne widełki,np  jaki 912 bez napędu itp...😜

Opublikowano
24 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ciekawe k.... czego.Jaki tam jest ten Rysiek to jest ale o taki poziom to bym go nie podejrzewał.

Widać jeszcze słabo Rysia znasz. Mnie tu nic nie dziwi 

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Coś mnie się zdaje, że se dzisiaj nie popiszę...jeden fotkę banknotów na tle hawajskich gaci prezentował...już myślałem, że się skończyło, a tu drugi...i jego nieustające poszukiwania traktora🤦...nie chce mi się w tym brać udziału dzisiaj...

na poprzednim koncie 2 lata kupowal  zetora 😂

41 minut temu, kizak napisał:

Nie podoba się kurz ,nie podobają się spodeni ,w specjalnym smokingu po pieprzony samochód ? . A co on pannę młodą wiezie że będą zdjęcia  ? Chłopy ogarnijcie się ,tu babińcem zalatuje 😐

bylem niedawno na weselu, pracownicy firmy ewentovej ubrani byli podobnie-ojciec panny mlodej zj***l wlasciela na wejsciu, przepraszal go bardzo i dal opust.. 

goraco bylo ale bez przesady - na weselu byli, a nie na plazy.

Opublikowano
1 minutę temu, Pablos_1970 napisał:

A  co  ma wspólnego   etanol  na każdym  kroku z wychowaniem  dzieci  .

Jeśli mialo się odpowiednie wzorce, które ukształtowały charakter, to te wszechobecne pokusy nie stanowią poważnego zagrożenia 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Stoję w korku i tak was czytam. Kurde nawet zdjęcie gardła cebulija nie wywołało takiego poruszenia jak kasiura Ryśka 🤦

Bo tamten to pajac od początku a Rysiek próbuje udawać przebiegłego inteligenta po czym wstawią takie zdjęcie.

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jeśli mialo się odpowiednie wzorce, które ukształtowały charakter, to te wszechobecne pokusy nie stanowią poważnego zagrożenia 

Pitolisz tak  sam z siebie   czy  ktoś   ci  za  to płaci   ,  typowe   wyparcie   problemu  ja tylko  stwierdzam fakty  liczby  mówią  same  za  siebie   za  tym  ,   ogromnym  spożyciem  , są  ludzkie  tragedie  jak  tego  nie  kumasz  to twój  problem . 

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

twoje słowa cytuje

Ale tak jest , ciężko zarobić na te graty

Chyba żeby w kapustę uderzył 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Radary widzą zachmurzenie, a z tym to różnie z opadami, ale trakcja burz i wyładowania są wiarygodne dosyć. No chyba nie masz do mnie pretensji że nie było Armagedonu jakiego?

Pretensji nie mam przecież. Tylko się zastanawiam, gdzie to poszło. Wieczorem jeszcze grzmoty słyszałem. Teraz dopiero pada, ale mżawka jedynie. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pablos_1970 napisał:

Masz  coś  z  dyńką  nie  tak  ja  mam     już  dorosłe dzieci i  nie  chcę  aby  wciskano im  dziadostwo na  każdym   kroku .

Jak są dorosłe i wychowałeś je tak jak tu się kreujesz to powinieneś być spokojny

Chyba że masz , wśród najbliższych kogoś z problemem, ale to nie miejsce aby o tym pisać 

A tak to wychodzi na to że to twoja dyńka coś nie teges 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

...i jego nieustające poszukiwania traktora🤦...nie chce mi się w tym brać udziału dzisiaj...

głos rozsądku

14 minut temu, Agrest napisał:

Podrzuć tu czasem jedne widełki,np  jaki 912 bez napędu itp...😜

koniecznie z niesprawną blokadą, żeby miał napęd tylko na jedno koło

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Pitolisz tak  sam z siebie   czy  ktoś   ci  za  to płaci   ,  typowe   wyparcie   problemu  ja tylko  stwierdzam fakty  liczby  mówią  same  za  siebie   za  tym  ,   ogromnym  spożyciem  , są  ludzkie  tragedie  jak  tego  nie  kumasz  to twój  problem . 

Ja tam wiem jedno...dziecko nie bierze przykładu z sąsiada, tylko z rodzica...możesz sobie twierdzić, co chcesz, ale ja widziałem bardzo wiele i stwierdzam jedno- niezwykle rzadko i sporadycznie dziecko postępuje niezgodnie z wzorcami, jakie miało

Obecny świat jest taki, że mamy wokół siebie mnóstwo stresu, manipulacji i pokus. Na to trzeba dzieci przygotować, a nie je od tego izolować. Wcześniej , czy później i tak się z tym zetkną i jeśli były izolowane, to sobie mogą nie poradzić. Więc kto tu potoli?

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v