Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

Marże mają kosmiczne, osłona wentylatora 1300, z Niemiec z hurtowni za 700 kupiona tylko 5 dni czekania 

To jest to samo co tu kiedyś pisałem o częściach do kombajnów.Nie bo nie ma bo się nie da bo za drogo bo nie orginalne.Jak napisałem z kad kupuje temat się skończył.To jest takie pier..... Lepiej iść i przepłacać bo tak jest najłatwiej.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Za cienki  i za smarkaty jesteś żeby polemizować z tymi "bajkami" synek.

Co tam na górze u Niego? Podobno co dzień z nim rozmawiasz.

Opublikowano

Nie zawsze można znaleźć zamiennik... Zwłaszcza jak czas nagli.

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

To jest to samo co tu kiedyś pisałem o częściach do kombajnów.Nie bo nie ma bo się nie da bo za drogo bo nie orginalne.Jak napisałem z kad kupuje temat się skończył.To jest takie pier.....

Opublikowano (edytowane)

Jaki zamiennik? Wszystko orginal że znaczkiem Claas.Wytrzasacz do mojej 80 400€ nówka sztuka z tym że sam przywiozłem bo akurat było blisko.U nas 4000tys zł Sito żaluzjowe 3800tys za dwie sztuki bo tam jest dzielone.Orginal magazynowy 2350zl

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Jaki zamiennik? Wszystko orginal że znaczkiem Claas.Wytrzasacz do mojej 80 400€ nówka sztuka z tym że sam przywiozłem bo akurat było blisko.

A w Tarnowie 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Mazembe napisał:

Co tam na górze u Niego? Podobno co dzień z nim rozmawiasz.

Weź się chłopcze uspokój i nie graj gieroja bo źle skończysz!!!!!!

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Łolek napisał:

A w Tarnowie 

4tys ale nie w Tarnowie.Tam pewnie podobnie bo u nich Łorginał.Jak mnie takie coś wku....to sobie sprawy nie zdajecie.Jak można tak z ludzi skórę zdzierać.

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Weź się chłopcze uspokój i nie gaj gieroja bo źle skończysz!!!!!!

Sam mnie ukarzesz, czy twój bożek pofatyguje się osobiście?

Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał:

Każdy bowiem, kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się uniża, będzie wywyższony»."

Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Pisałem już tu kiedyś że Korbanki mnie zablokowali na YouTubie za napisanie cen części pod jednym z filmów.Pamietam dobrze jakie były początki Korbankow i jak malowali stare kombajny zbożowe bez mycia a teraz wielcy fachowcy.

Jednemu YTb rowi wyremontowali profesjonalnie 902 to ciągle jakieś niepowodzenia. Dobry traktor przed remontem i tak popsuć.  

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Jaki zamiennik? Wszystko orginal że znaczkiem Claas.Wytrzasacz do mojej 80 400€ nówka sztuka z tym że sam przywiozłem bo akurat było blisko.U nas 4000tys zł Sito żaluzjowe 3800tys za dwie sztuki bo tam jest dzielone.Orginal magazynowy 2350zl

Ja mam porównanie z inną firmą,też prężnie działająca na Lubelszczyźnie. Zamówiłem u nich szybe do drzwi do zetora za 400zl bo oryginał wiec bedzie spasowane równo. Jednak trzeba bylo kupic za 250 czy 300 na allegro, bo taki sam zamiennik przyszedl. 

Opublikowano

Siemanko

22*pochmurno i duchota straszna, wentylatory na oborze idą pełną parą, deszczu pewno nie będzie 

34 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Różnie bywa tu na forum ale takich tekstów to tutaj nie tolerujemy.

Mysli że jest zabawny, a on nawet śmieszny nie jest 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Nie zawsze można znaleźć zamiennik... Zwłaszcza jak czas nagli.

Masz tu @Pafnucy12 specjalnie dla ciebie żebyś znów nie powiedział że fantazjuje.98€ a teraz znajdź mi taki u nas numer masz.

IMG_20230817_065021_914.jpg

Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

Słoma jest

Jednak nie pójdzie. Zaczyna kropić 

Przemek jaki jęczmień ozimy siejesz?

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, radekz200 napisał:

okolo tysiaka zamiennik a przełożyć chyba sam dam rade 

Zamiennik u mnie kosztowałby około 1250, ale nie byłby dopasowany gięciem.

Pewno I u ciebie kabina straci szczelność , uszczelka nie będzie dolegać  popytaj o oryginał,może udój wieczorny od jednej krowy na różnicę wystarczy

U mnie musieli lekko ramkę prostować

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
17 minut temu, marcin19071980 napisał:

Masz tu @Pafnucy12 specjalnie dla ciebie żebyś znów nie powiedział że fantazjuje.98€ a teraz znajdź mi taki u nas numer masz.

IMG_20230817_065021_914.jpg

Znalazłem za 187,97 € - to i tak połowa tego, co u nas w kraju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v