Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Na pokuszę dał pogodę

To nie pokusa a szansa na poprawę życia ale Ty wolisz być dla innych wredny z tego powodu. 😞 Pewnie  Bóg tak chciał ale spoko, wynagrodzi to w przyszłości.

Wczoraj  nakosiłem 2 cycepki zboża i za karę germańcem, odpust winy będzie? 🤭

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Kur....a.Slyszeliscie,AgroUnia będzie startować razem z Koalicjią Obywatelską.Zdrajca pier....,nic tylko H.....a spalić.Ale jak mówiłem to nie bo jednak o rolnika walczy.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jeść i jechać 

Jak dobrze pójdzie to k 20stej wrócė. 

Nie musicie kciuków trzymać. 

Wydupcył chłopów gorzej niż Kowalczuk 

Będzie szedł w marszu miliona serc koło żelka galaretki 

Ona teraz ogłosiła że mogła b7 być twarzą kampani reklamowej prezerwatyw, ale już jest twarzą aborcji 

Platforma to umi w reklamę

PiS im da łomot na jesieni

I bardzo dobrze bo już czas ze sceny zejść 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kur....a.Slyszeliscie,AgroUnia będzie startować razem z Koalicjią Obywatelską.Zdrajca pier....,nic tylko H.....a spalić.Ale jak mówiłem to nie bo jednak o rolnika walczy.

Nawet nie wie jak wielki błąd POpełnił 🤦‍♂️ no  niech tam przytulają się z Biedroniem i resztą, widocznie to ich klimat🤡

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Podobno już Kowalski się cyka że jak dojdzie do koalicji popis to go wygryzie ze stołka ministra rolnictwa. Mnie się jednak wydaje ze mianują go ministrem sportu bo trochę się nabiegał ale bez skutku 

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Jeść i jechać 

Jak dobrze pójdzie to k 20stej wrócė. 

Nie musicie kciuków trzymać. 

Szczęść Boze

marcin19071980 napisał:

on tam gdzieś koło Ciebie?

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Szczęść Boze

on tam gdzieś koło Ciebie?

4km dalej.Pola prawie po sąsiedzku mamy.

Opublikowano
30 minut temu, marcin19071980 napisał:

Chyba się porzygam. Co za wesz łonowa, męda chodząca, to chyba delikatniejsze określenia tej kreatury.

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, marcin19071980 napisał:

Sam sobie zaszkodził, bo poparcia to on po tym nie zyska. Wręcz przeciwnie

I on porównywał się do Leppera... 🙆‍♂️

• Like 6
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Pamiętajcie co mówił przydupas kołodziejczyka

Małe gospodarstwa to szkodniki rolnictwa bo nie dają siė rozwijać dużym tylko biorą dopłaty. 

Ten co się chwalił na yt,  że nie bierze żadnych dotacji z ue?

Opublikowano

Małe gospodarstwa to szkodniki rolnictwa bo nie dają siė rozwijać dużym tylko biorą dopłaty. 

Trochę w tym prawdy jest, co produkujesz oprócz zapierdzianych tapczanów ?? Jedyne co potrafisz to wyciągać łapy po suszowe, paliwowe, nawozowe itp itd ...

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Chyba się porzygam. Co za wesz łonowa, męda chodząca, to chyba delikatniejsze określenia tej kreatury.

Dobrze że wyłonił swe intencje przed a nie PO🙆‍♂️

Cześć ludzi jeszcze zdąży się o pamiętać przed wyborami.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Pamiętajcie co mówił przydupas kołodziejczyka

Ten co się chwalił na yt,  że nie bierze żadnych dotacji z ue?

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Trochę w tym prawdy jest, co produkujesz oprócz zapierdzianych tapczanów ?? Jedyne co potrafisz to wyciągać łapy po suszowe, paliwowe, nawozowe itp itd ...

A duzi co robią? Sąsiad ma około 3 tys hektarów, wszystko w ekologii, podzielone na kilkanaście osób. Sieje jakieś soczewice, krzyce, orkisz czy inne chujostwo. Czasami nawet nie kosi tylko wszystko idzie pod talerzówke. Ten to co produkuje? - nic. Rysiek chociaż w Polsce zostawia kase w polskich podatkach. On nawet złotówki nie wyda w PL bo pomieszkuje za granicą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v