Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Można zapytać czym się jeździ???

Fazerem 8, tylko ostatnie lata aż wstyd się przyznać, że tak mało bo po 2-3k km kręcę w sezonie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
25 minut temu, Desperado napisał:

Stary też od razu zmądrzeje jak zapłaci z 5 tysi.

medion 330 ze składanym też nie składał ostatnio między wioskami bo to 2-3 km tylko , sam pracownik Contractusa gadał że to dobry bajer na pierwsze kilka sezonów dopóki nie ma luzów i problemów ze spasowaniem

mega 204 nie wozi na wózku pomimo że tam ponad 5metry heder 

37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

gorzej jest na początku jak nie ma się gdzie spiąć ...

i pod koniec jest problem , znajomy ma kosić pszenżyto a sąsiad  już podorywke zrobił żeby nikt mu po polu po bruzdach nie  jeździł

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

i pod koniec jest problem , znajomy ma kosić pszenżyto a sąsiad  już podorywke zrobił żeby nikt mu po polu po bruzdach nie  jeździł

U nas na podorywki nikt nie patrzy ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

U nas na podorywki nikt nie patrzy ...

Sąsiad pojechał kosić koło Giżyc bo zboże na pniu kupił, spinał heder na podrapanym i opierdul dostał, chciał za szkody płacić. Gość kasy nie chciał ale przykazał że więcej nawet pół koła ma nie wjechać 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Sąsiad pojechał kosić koło Giżyc bo zboże na pniu kupił, spinał heder na podrapanym i opierdul dostał, chciał za szkody płacić. Gość kasy nie chciał ale przykazał że więcej nawet pół koła ma nie wjechać 

Może tam inni ludzie, mi nie przeszkadza jak mam uprawki porobione a do sąsiada przyjedzie kombajn i się zepnie na moim...

Opublikowano

Mi też nie. Ale wszędzie są taborety. 

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Trza iść spać

Jutro hardcorowy dzień

Nie dość że nie żar z nieba to jeszcze Germaniec że 3x sie zj**ie. 

Ciężko jest lekko żyć. 

Dam ci za niego po 2zł. Nie będziesz się mordował.

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Sto km od ciebie będzie??? Ode mnie też jakieś sto , można byłoby się którego razu na zapiekankę w pół drogi umówić 

Siedemdziesiąt kilka...

No fajno by było się kiedy spotkać 👍 

Trochę luda się tam kręciło.

Motorów sporo i nie tylko.

Ludzie mamroty kupują i fotki na ławeczce robią.

Trasa taka jak lubię...bocznymi...

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Sto km od ciebie będzie??? Ode mnie też jakieś sto , można byłoby się którego razu na zapiekankę w pół drogi umówić 

Siedemdziesiąt kilka...

a gdzie to dokładnie ? to z tego serialu Ranczo?

Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Siedemdziesiąt kilka...

Wziąłeś  tyż mamrota na kolację z żoną 🤔

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Ode mnie jednak drugie tyle... 

Trzeba będzie jakąś lokalizację na środku wymyśleć 

Masz dobry pomysł. Kombinuj..👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v