Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy śfagra nikt od nas nie lubił

Nigdy śfagra nikt od nas nie lubił

No siostra chyba polubiła.

I wystarczy 

I z tą starością w wieku 50 to nie przesadzaj ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Ona jego polubiła zawzięcie

a on ją zażarcie

A g..., z niej taka kucharka jak z koziej trąbka... Jakieś dziadostwa robi, nawet, mimo, że go nie lubię to żal chłopa, że normalne zimnioki to musi u teściowej jeść. Ale wiedział co bierze.

Przed chwilą, DANDYS napisał:

pewnie na twoje ha licza

Gregorowi lepiej przepisać... 

Opublikowano (edytowane)

Chyba nie do Ciebie, to w czym problem?

A za często, to ile? 

Pioter?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A g..., z niej taka kucharka jak z koziej trąbka... Jakieś dziadostwa robi, nawet, mimo, że go nie lubię to żal chłopa, że normalne zimnioki to musi u teściowej jeść. Ale wiedział co bierze.

Może nie lubi tych zimnioków dzień u dnia ?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

A za często, to ile?

Co druga sobota, zostają na noc i w niedzielę pod wieczór jadą. Mówię matce, niech im coś przygada to znów nie chce bo się obrażą... 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jak zjada wszystko i jeszcze się ogląda to myślę, że mu chyba brakuje. I tylko przygaduje żonie, że to byś zrobiła, tamto byś zrobiła. Ma smaki na coś prostego i normalnego to się u teściowej choć pożywi.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Raz ziemnioki raz pyry raz kartofle

Opublikowano

Może się sprowadzić chcą?

Co druga sobota,

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Co druga sobota, zostają na noc i w niedzielę pod wieczór jadą. Mówię matce, niech im coś przygada to znów nie chce bo się obrażą... 

a do kogo mają jeździć do mnie siostra z siostrzenicą też przyjeżdżają szwagier rzadziej on domator

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gregorowi lepiej przepisać... 

To siostra taka zgaga to nie potrafi zrobić porządny polski tradycyjny obiad 

Opublikowano
23 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Teraz tak jest że się chodzi ze sobą X lat nie znając dalszej przyszłości tego związku

Bo te baby jakieś dziwne teraz 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Może się sprowadzić chcą?

Mają mieszkanie, zresztą to już nie ich. 

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

a do kogo mają jeździć do mnie siostra z siostrzenicą też przyjeżdżają szwagier rzadziej on domator

No w porządku, ale przyjeżdżaj na dwa obiady, parę kaw, kolację i śniadanie?

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Chłopy po  35 lat i chodzenia im w głowie a potem za dzieckiem po parku zdążyć nie może bo zadyszki dostaje 

To rowery niech sobie kupią i wtedy zdążą 😉

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

No w porządku, ale przyjeżdżaj na dwa obiady, parę kaw, kolację i śniadanie?

No ale Ty za to płacisz, czy o co chodzi?

Opublikowano
16 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Siostra ze śfagrem aż do ślubu "byli ze sobą" ponad 7 lat.

heh , u mnie dokładnie identycznie , od studiów praktycznie się znali a co będzie dalej czas pokaże 

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Choć jedna rzecz ich szczególnie łączy - kredyt.

na mieszkanie ? bo chiba nie na auto

moja siostra to ze szwagrem w mieszkaniu swojej teściowej siedzi 

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy śfagra nikt od nas nie lubił. Ale to już stara chłopina, zaraz 50, siostra już czwarty krzyżyk przerzuciła. Choć jedna rzecz ich szczególnie łączy - kredyt.

Jak byś był porządny brat to byś sprzedał te swoje morgi i im pomógł spłacić.

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

na mieszkanie ? bo chiba nie na auto

Mieszkanie. Auta chyba za swoje kupowali.

Przed chwilą, 6465 napisał:

Jak byś był porządny brat to byś sprzedał te swoje morgi i im pomógł spłacić.

A to mój problem, ich kredyt? Chcieli, niech się sami mordują.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Denerwuje mnie sama ich obecność. A matka się musi przy nich tylko urobić bo dodatkowe dwie głowy do wyżywienia.

Oj coś czuję że najgorsze jest to że kartofli ubywa przez te wizyty😉

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A matka się musi przy nich tylko urobić bo dodatkowe dwie głowy do wyżywienia.

masz z tym jakiś problem ? jeśli to żarcie które ty wyprodukowałeś w gospodarstwie to możesz mieć objekcje ale ja u siebie nie mam 

siostra matke na zakupy zawozi od czasu do czasu , jak na weekend wpadają to siostra w qchni pomoże i często zmywa po wszystkich 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v