Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, pedro2 napisał:

Ty strong serio? Wszystko nawet w sprawach żeniaczki czy rodzinnych musi Ci się opłacać bo inaczej to nie?

Przecież otwarcie pisał że żony nawet nie kocha 🙄

Wyprzedzałem dziś kulumne claasow 770 koło @DANDYS, Daniel pewno żniwa zaczął bo jak się nie pomyliłem to 9 sztuk jechało 

gde?na baniach takie classy jedynie...

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Ale chłopakom tu niektórym pokazywałem jakich mieliśmy operatorów w zeszłym roku i najgorsze jest to że jak już dojdzie do zdarzenia to wszyscy i wszystko wkoło winne ale on nic nie zrobił...

to unas dali wozidelko takie małe fizycznemu pijakowi ,zjebał w auto kierownika i jeszcze go zjebał gdzie stawia auto ,no lałem ze śmiechu 😂😂

szymon09875 napisał:

No kawałek za banią a szoko koło grzybna? Mógł to być on ? 

nie mam pojęcia, choć nabrane ziemi w całym powiecie 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, pedro2 napisał:

Ty strong serio? Wszystko nawet w sprawach żeniaczki czy rodzinnych musi Ci się opłacać bo inaczej to nie? Szlachcic 

Nie z tym polem to może być i bez pola ale ze wsi szlacheckiej z szlacheckim nazwiskiem to mus, jakoś włościanki nigdy mnie nie interesowały jak pole by miała to zawsze lepiej jak by nie miała, ale grunt ze baba musi pochodzić z domu biedniejszego niż za męża wychodzi, bo potem w razie pokłócenia to ze wcześniej miała lepiej i będzie spiernicac do rodziców temu napisałeś ze zeń się daleko, to jak daleko tak nie ucieknie.Ale lepszym rozwiązaniem jest blisko i z biedniejsza i nie ucieknie.

58 minut temu, pedro2 napisał:

U nas mówią, że do żeniaczki niechaj i leleka byle z daleka 😜

To znowu chodzi o plotki jak z daleka to nikt nic nie wie i niema plotek typu ze to biedna czy ma brata pjaka czy inne sprawy jakieś patologie.

Edytowane przez Strongman
  • Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Mazembe napisał:

Wygląda na lekko upośledzonego, ale tacy też są potrzebni

Widzisz nie jesteś sam 😊

Opublikowano
37 minut temu, Strongman napisał:

Nie z tym polem to może być i bez pola ale ze wsi szlacheckiej z szlacheckim nazwiskiem to mus, jakoś włościanki nigdy mnie nie interesowały jak pole by miała to zawsze lepiej jak by nie miała, ale grunt ze baba musi pochodzić z domu biedniejszego niż za męża wychodzi, bo potem w razie pokłócenia to ze wcześniej miała lepiej i będzie spiernicac do rodziców temu napisałeś ze zeń się daleko, to jak daleko tak nie ucieknie.Ale lepszym rozwiązaniem jest blisko i z biedniejsza i nie ucieknie.

To znowu chodzi o plotki jak z daleka to nikt nic nie wie i niema plotek typu ze to biedna czy ma brata pjaka czy inne sprawy jakieś patologie.

Mam nadzieję że trollujesz bo jak na poważnie to współczuję. 

O tym leleku z daleka to chodzi właśnie o plotki co miała, z tym była z tamtym. A tak nikt nie zna... Ale to tylko starodawne zabobony. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Wille +

16897504165097247869978809334146.jpg

A siostry nie chcesz wydać za mąż 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Jak ogarnąłeś swoją przyczepę , to i u mnie trzeba podmalówki zrobić po sezonie :D

Przywieźć na warsztat

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Liczenie lepsze

💰🤗😁😁😁

IMG_20230719_124946.jpg

Weź te drobne schowaj, takie sumy może 8lat temu robiły wrażenie, a teraz na wypełnienie bagażnika spożywką nie wystarczy ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, superfarmer02 napisał:

Się robi się 

16897632042562627434767313143677.jpg

Tylko nie przesusz.

28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Liczenie lepsze

💰🤗😁😁😁

IMG_20230719_124946.jpg

Nie chcę cię w zakłopotanie wprawiać.Z drugiej strony to trochę cieniackie.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Weź te drobne schowaj, takie sumy może 8lat temu robiły wrażenie, a teraz na wypełnienie bagażnika spożywką nie wystarczy ...

Jakbyś widział za co to byś drobniaki nie mówił😎

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jakbyś widział za co to byś drobniaki nie mówił😎

Nie wiem za co, ale 70kg bobu nie robi na mnie jakiegokolwiek wrażenia ... Dobre pol zbiornika paliwa w bizonie ... Ale im człowiek mniej ma tym się bardziej chwali, ci na prawdę bogaci nie mówią o tym ile mają ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v