Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Popier96 napisał:

Panie, o czym Pan mówisz. Jak ona paru bydlątek ogarnąć nie potrafi, a za warzywa chce się brać 🤣🤣

Kiedyś to jeszcze ludzi od tego kierunku odwodziłem ale od momentu jak zaczęli wyliczać ile na czym się zarabia to stanowczo zachęcam.Niech się każdy przekona co to za miody.Ja tam do krów czy świń nie wrócę bo miałem i wiem jakie to kokosy.Pozw tym z krowami trochę pobocznie mam do czynienia więc dziękuję.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, marcin19071980 napisał:

No mam.Tylko że raczej mało komu tu coś doradzam bo każdy ma inne warunki tak finansowe jak i glebowe.Co powiem @Qwazizeby naj.....900kilo nawozu pod ziemniaki na piachu bez podlewani.Przeciez mnie przeklnie bo wypali wszystko w pi.....u.Albo to pryskanie naście razy na zarazę.Czysta głupota z której radoche mają producenci ŚOR.Wk.....mnie coraz bardziej to forum.Ale się odezwiesz to z liścia przez telefon by ci sprzedali 

W każdej branży na tym forum są znachorzy i Ci pseudo....Mozna podpytać,ale doświadczenie na własnych warunkach tak jak mówisz-samemu trzeba nabyć.

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

dobrze wybadać które ile mają leczyś szczepić dip dezynfekcjia dobra pasza rękawice gumowe przy dojeniu i te z komórkami doić na końcu

Dziękuję Ci Sławku za pomoc

Sławek to jest abecadło...Marcin je raczej doskonale zna🤷...

Opublikowano
21 minut temu, marcin19071980 napisał:

No mam.Tylko że raczej mało komu tu coś doradzam bo każdy ma inne warunki tak finansowe jak i glebowe.Co powiem @Qwazizeby naj.....900kilo nawozu pod ziemniaki na piachu bez podlewani.Przeciez mnie przeklnie bo wypali wszystko w pi.....u.Albo to pryskanie naście razy na zarazę.Czysta głupota z której radoche mają producenci ŚOR.Wk.....mnie coraz bardziej to forum.Ale się odezwiesz to z liścia przez telefon by ci sprzedali 

Bo trza wiedzieć z kim rozmawiać....

• Like 2
Opublikowano
37 minut temu, Strongman napisał:

Oczywiście, ale dla nas i Ukrainy to dobrze jakby ktoś sprzątnąć putina.Moze potem by handel z Rosjo powrócił.

Pytanie czy nie będzie jeszcze gorszy niż Putin rządził Rosją

Opublikowano (edytowane)

W takich sytuacjach to zaraz ci co przeciwko Putinowi się pewnie dołonczą ,może już w Rosji mają dość putina ,nie mam pojęcia,pożyjemy zobaczymy.

8 minut temu, Karol6130 napisał:

Toć tam nigdy nie mieli kogoś lepszego

Mieli tego co był alkoholikiem i oddał nam  Polskę 89. Garbaczowa 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Sławek to jest abecadło...Marcin je raczej doskonale zna🤷...

I brzuch go z naszych rad boli ze śmiechu. Ja już odpuściłem choć szczerze chciałem dobrze doradzić.

• Like 4
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Że spadł z pieca??? 

Bo w przedszkolu uczyli że : abecadło z pieca spadło...

Jak możesz obrażać największego producenta mleka na tym forum 🤔🤣. On ma wszystko największe i najlepsze 😁🤣😁

Piątka 🤝🤝

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał:

A to jak usługa nie wykonana to za co płacić?

W pełni się zgadzam. Ale co się spodziewać po kimś kto idzie mordować za pieniądze.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, szymon09875 napisał:

Bo trza wiedzieć z kim rozmawiać....

Wejdź i poczytaj tam z ciekawości te bzdury.Jeden tam ziemniaki na stonkę Karete opryskal i nie zadziałało to teraz na Benevie będzie się rzucał.Maja rozrzut sku.....🤪

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, PAN88 napisał:

Jak możesz obrażać największego producenta mleka na tym forum 🤔🤣. On ma wszystko największe i najlepsze 😁🤣😁

Piątka 🤝🤝

A skąd wiesz zaglądałes mu w g...e😅

Edytowane przez adamowicz84
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Wejdź i poczytaj tam z ciekawości te bzdury.Jeden tam ziemniaki na stonkę Karete opryskal i nie zadziałało to teraz na Benevie będzie się rzucał.Maja rozrzut sku.....🤪

To jest lepsze

20230624_192441.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v