Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Bananek napisał:

a ja ostatnio zauważyłem, że im wolniej tym ładniejsze bele.

ale też wolniej w granicach rozsądku

Taką jak Twoja nie prasowałem. Wogóle to pasową miałem okazję jeździć tylko jedną 

Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

u mnie już się napadało, jak ksiądz kropidłem. 

sianko poprzewracam, to może zacznie lepiej. 

3mm. Dobre i to, zbożu i trawie nie pomoże, ale choć doglebowka w ziemniaku będzie działać bo komosa zaczęła wyskakiwać 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DANDYS napisał:

jak k**wa u was pada😕

A to pafnucaka zapytaj, on podobno często na jagodzianki jeździ to może widział jak która pada 😁

Tak o 👇

Screenshot_20230602-120759.png

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

ogród podlany, sianko przewrócone, trzeba jeszcze szybko pranie rozwiesić. 

kuwa co jeszcze 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

A no właśnie kto?

Na Pafnucego za młody, nie jest to @Łolek bo nie podobny, na @superfarmer02a za stary... No nie mam pomysłu 

2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Może go który mod na urlop wysłał 🤔

Therarolnika??? Nie, zalatany jest, czasu nie ma

2 godziny temu, Łolek napisał:

Jeżdżę na dolnym i we wszystkich tak miałem 

Twoje traktory to dolny zaczep mają na wysokości jak górny w siuntce 

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bez sensu ta dzisiejsza pogoda. Pochmurno i chłodno...

Musi nie pojadę wcale na łąki...

a ja musze jechac- maja mi pare kulek uturlac.. do tego pare ha do przewracania i grabienia,moze jutro uda sie zebrac.

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

okna umyj, albo chociaż auto.

auto toto może wieczorem, jak na miasto się zechce, a w intencji deszczu, toto mogę i zaraz chociaż parter zrobić 🥲

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Na Pafnucego za młody, nie jest to @Łolek bo nie podobny, na @superfarmer02a za stary... No nie mam pomysłu 

Gdzie, co??

3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marku a ta co taka tania 🤔  https://www.otomoto.pl/maszyny-rolnicze/oferta/new-holland-br-740a-ID6Fl69B.html#gallery-grid 

Jakie belki max one robią 

I dlaczego się śmiejesz , jesteś spoko 🤝

Pewno netto 

Podobna do mojej

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Za robotę się wziął 😯😯😯

Ludzie popadało! 😃😃😃 co prawda nawet kurzu nie zmyło ale dobre i tyle 😋

Opublikowano
jacus napisał:

39 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bez sensu ta dzisiejsza pogoda. Pochmurno i chłodno...

Musi nie pojadę wcale na łąki...

a ja musze jechac- maja mi pare kulek uturlac.. do tego pare ha do przewracania i grabienia,moze jutro uda sie zebrac.

sam nie umiesz🤔

Opublikowano
27 minut temu, bratrolnika napisał:

Twoje traktory to dolny zaczep mają na wysokości jak górny w siuntce 

Ale że o co tego no chodzi, grzecznie pytam 

Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

No widziałem, myślisz że oprysk woda coś pomoże ? Myślałem żeby w groch i kukurydzę wjechać koło 5 bo 5-6 ma być przymrozek 

Będę jechał z rana siarczanem magnezu

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Gdzie, co??

Pewno netto 

Podobna do mojej

A można zobaczyć Pana prase  ?

Opublikowano
55 minut temu, Qwazi napisał:

Taką jak Twoja nie prasowałem. Wogóle to pasową miałem okazję jeździć tylko jedną 

Mariuszek szykuj bele do ważenia 😛 w niedzielę jestem oglądać w Twoich stronach https://m.olx.pl/d/oferta/prasa-new-holland-648-CID757-IDUGLqR.html

To się podjedzie,jak wyjdzie poniżej 200 kg , zabieram Zetora 🤭

39 minut temu, HF86 napisał:

ogród podlany, sianko przewrócone, trzeba jeszcze szybko pranie rozwiesić. 

kuwa co jeszcze 🤔

Kawy byś mi zrobił ,bo taki śpiący jestem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v