Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol6130 napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Przecież nie było wzmianki o testowaniu tego siana

A gdzie ja w tym wieku do testowania siana

Wczoraj mnie taka 18 wymęczyła że dziś wszystkie gnaty bolą 

Ja już prawie emeryt...

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Abo bab...😉

Na przykład.

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Pioter ty chyba chory jesteś na głowę 🤦‍♂️

Nigdy od dziecka nie tykałem owoców, jak mi dawali spróbować to plułem tym. Biały ser zjeść to była męczarnia dla mnie bo to smaku w ogóle nie ma... 

Do sera trochę śmietany , sól, pierz , szczypiorek, można dodać rzodkiewki i śniadanie bajka

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna , przez tego @soltys48, to jakiś dzień dziś strasznie długi...

Czekaj. Jutro ja Ciebie obudzę rano...😉 

Panie fetorek będę wdzięczny za wczesną pobudkę

A tym czasem kataklizmów ciąg dalszy

IMG20230531200055.jpg

• Sad 2
Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Do sera trochę śmietany , sól, pierz , szczypiorek, można dodać rzodkiewki i śniadanie bajka

Gdzie śmietanę, szczypiorek, tfu... Rzodkiewkę to ja sieję ale dla królików.

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Jedyna słuszna Lely. Bez noży powinna się trafić. Bo McHale za te pieniądze to pewnie będzie ciężko 

Jest u moderatora sąsiada taka co w tych pieniądzach się zmieści 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Załatwione. ., bo rano mam zrywke z wyrka...

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Karol6130 napisał:

Ja już prawie emeryt...

Chłoporobotnik napisał:

Abo bab...😉

Na przykład.

Nigdy od dziecka nie tykałem owoców, jak mi dawali spróbować to plułem tym. Biały ser zjeść to była męczarnia dla mnie bo to smaku w ogóle nie ma... 

a z czosnkiem jadasz?

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Jedyna słuszna Lely. Bez noży powinna się trafić. Bo McHale za te pieniądze to pewnie będzie ciężko🤭 

Wczoraj kominie taką prasowała... Jedna bele 3 razy prasował bo siatka nie mógł owinąć 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Sylwekx25 napisał:

Karol6130 napisał:

Ja już prawie emeryt...

Chłoporobotnik napisał:

Abo bab...😉

Na przykład.

a z czosnkiem jadasz?

Tak ale w zimę, latem jak jest szczypiorek to wolę ze szczypiorkiem

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał:

IMG20230531200055.jpg

Aj.....Przypalenie nikosulfuronem?

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał:

Tak wywaliłam to ze stodoły łażą na potęgę. 

dopóki nie ma dorosłych, to pryskać gąsiennice czymś w stylu cyperkil, karate, decis - dopóki będa wyłazić, najlepiej codziennie, nie ma innej rady

ja bym pozbierał wysypane (rozumiem, że oddzielnie) w worki z powrotem, na zewnątrz na plandekę i pryskać, a swoje zasieki profilaktycznie ze dwa razy też

nigdy nie gazowałem tabletkami, nie mam doświadczenia, w oborze na pewno bym tego nie robił

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

IMG20230531200055.jpg

A właściwie to....

Czemu korzonek  Ci usechł?🤔

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Że tak się wtrące nie pytany.Riviere Casalis czy jakoś tak sporo mają i sobie chwalą.

No w okolicy nikt tego nie ma , to jest kopia innych 🤔

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Jedyna słuszna Lely. Bez noży powinna się trafić. Bo McHale za te pieniądze to pewnie będzie ciężko🤭 

Jak mi dołożysz 😛

Opublikowano

Aj.....Przypalenie nikosulfuronem?

A właściwie to....

Czemu korzonek  Ci usechł?🤔

Przymrozek. Odbić powinna ale ciut późno.

W sobotę ją dobije 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Przymrozek. Odbić powinna ale ciut późno.

W sobotę ją dobije 

Taki duży mróz?

Aż dziwne że to przez to by tak...

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Myślę, że tak, tylko czy zetor by podołał 🤔

Jakiego Ty masz vikona ? 157🤔

A co nie podoła , będzie musiał 😛

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Że tak się wtrące nie pytany.Riviere Casalis czy jakoś tak sporo mają i sobie chwalą.

No w okolicy nikt tego nie ma , to jest kopia innych 🤔

MF, RC to jest takie jak mój Vicon i jakiś model Deutz Fahra tylko starsze... Te co widziałem byly na wąski podbieraczu a tego to nie radzę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v