Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Luki99 napisał:

Za tyle to nieopłacalne według mnie kupić drogo prasę a grosze za robotę brać 🙆‍♂️🤦‍♂️

od Krisa wielki po 33 z fakturą turla kiszonke. 

ale on maszyny kupuje by zarabiać ,a nie żeby w garażu pięknie stały. 

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

od Krisa wielki po 33 z fakturą turla kiszonke. 

ale on maszyny kupuje by zarabiać ,a nie żeby w garażu pięknie stały. 

To lepiej zapłacić 20 za usługę niż robić samemu polską prasą 🤔

Opublikowano
17 minut temu, Luki99 napisał:

To lepiej zapłacić 20 za usługę niż robić samemu polską prasą 🤔

jak sobie, toto tak. 

55 uturlal w dwie godziny. 

ja bym pewnie ze 20 wincyj misiów zrobił i calutki dzień modlitewny, aby tylko babineczka kronowka się nie rozpadła, a potem zimą rwij te długie trawy z bel, bo paszowozka toto u mnie nie będzie. 

Opublikowano

Jedna trawka kisnie, druga schnie, a ja siedzę na ganku z browarkiem i słucham jak młody gniewny oporowiec dopier**la świeży sprzęt, drąc przy tym ryja jakby mu prasa jaja w rotor złapała 😁 matko bosko🙆 najpierw przy prasowaniu zapychało mu się na rotorze aż smerf gasł, gaz opór i puszczał wałek 🤦 teraz owija samozaładorką i 5714 i nie chce mu podnosić. Toż tam szatan w tym człowieku siedzi 😁 traktor na pełnej pizdzie, a 100m dalej siedzę i słyszę jak kurwi jakby stał obok. Ach ta młodość.

• Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Jedna trawka kisnie, druga schnie, a ja siedzę na ganku z browarkiem i słucham jak młody gniewny oporowiec dopier**la świeży sprzęt, drąc przy tym ryja jakby mu prasa jaja w rotor złapała 😁 matko bosko🙆 najpierw przy prasowaniu zapychało mu się na rotorze aż smerf gasł, gaz opór i puszczał wałek 🤦 teraz owija samozaładorką i 5714 i nie chce mu podnosić. Toż tam szatan w tym człowieku siedzi 😁 traktor na pełnej pizdzie, a 100m dalej siedzę i słyszę jak kurwi jakby stał obok. Ach ta młodość.

Młody? Ja znam więcej takich starych choleryków. 

Opublikowano

CNC dla ubogich.Kur.....jak by się nic nie psuło to dzień był by stracony

IMG_20230527_184433_424.jpg

22 minuty temu, pedro2 napisał:

Tacy są najlepsi do posłuchania w spokojny sobotni wieczór.

Opublikowano
pedro2 napisał:

Musi tiktoki nagrywa #oporowocałodobowo 😋🤭🤣

Opublikowano
6 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Panowie ma ktoś z was ursusa zetora ciężkiej serii? W moim mam dorobione boczne odciągi belek tuza, sworzeń mocowania odciągu na wysokości mocowania belki do mostu, mocowanie na pochwie z grubego ceownika, wcześniej miałem śruby rzymskie, kosiarka urwała, dziś założyłem odciąg teleskopowy, odciąg wytrzymał ale urwało to całe mocowanie z cybantem na pochwie... To wszystko jest dorabiane, oryginalne C385/ 8011 chyba tych odciągów nie miały. Doradzi ktoś gdzie może być problem? A najlepiej jakieś zdjęcia jak macie to zrobione u siebie.

16852073353956505462653296177408.jpg

16852073924684734427259090423146.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Słaby rok będzie... 🙄

20230527_171943.jpg

Ile zostało w gnieździe - jedno czy dwa?

Opublikowano

Panowie ma ktoś z was ursusa zetora ciężkiej serii? W moim mam dorobione boczne odciągi belek tuza, sworzeń mocowania odciągu na wysokości mocowania belki do mostu, mocowanie na pochwie z grubego ceownika, wcześniej miałem śruby rzymskie, kosiarka urwała, dziś założyłem odciąg teleskopowy, odciąg wytrzymał ale urwało to całe mocowanie z cybantem na pochwie... To wszystko jest dorabiane, oryginalne C385/ 8011 chyba tych odciągów nie miały. Doradzi ktoś gdzie może być problem? A najlepiej jakieś zdjęcia jak macie to zrobione u siebie.

Ja u siebie wywaliłem odciągi i mam kliny

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

na strych wejść 

...no ... czekamy..

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

gdzie w kącie nasrane

tiaaaa, w kącie... 🤭

Opublikowano
Strongman napisał:

16852073353956505462653296177408.jpg

16852073924684734427259090423146.jpg

Dzięki bardzo 🙂

szymon09875 napisał:

Ja u siebie wywaliłem odciągi i mam kliny

W którym miejscu masz te kliny ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v