Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Poszedłem  odwiedzić jacusia. Wchodzę patrzę on sam w karty gra a ogarek siedzi pod stołem i szczeka 😂😂😂😂

IMG_20230523_060549.jpg

Dobre, dobre😁😄

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No widzisz a Ty nie wstawiałes nic więc wychodzi na to że nic nie masz idąc Twoim tokiem rozumowania.

Sam nic nie wstawi a innych krytykuje troll z tego Bogdana. 😡

Edytowane przez Luki99
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Dobre, dobre😁😄

Pafnucy bo za tymi drzwiami to jak na tym forum. Kiedyś pisałem że ich odwiedzę 😁

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)

Zazdrość niekturych zżera. 😢

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
12 minut temu, 6465 napisał:

Pafnucy bo za tymi drzwiami to jak na tym forum. Kiedyś pisałem że ich odwiedzę 😁

No to w sumie ładnie z Twojej strony...👍

Opublikowano
6465 napisał:

Poszedłem  odwiedzić jacusia. Wchodzę patrzę on sam w karty gra a ogarek siedzi pod stołem i szczeka 😂😂😂😂

IMG_20230523_060549.jpg

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

podlewasz grzesiowi i masz dzierżawę 😛

Musiałbym mieć twój charakter 

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Ja... jak gowno miałeś to wiadomo🤭 ....synku nadal daleko ci do tego co ja miałem i mam własnego 🤷‍♂️

druga sprawa to ty masz ale piochu nie ziemi 🤭

Ja bym tego nawet  nie kupował 😜

i nie kupowałem piochu 🤷‍♂️

Tu się z tobą zgodzę, gooowno miałem i z tego gooowna jestem największym hodowcą opasów w gminie,z tego co mi wiadomo w 10 powiatu bym się złapał.

Co do ziemi przypuszczam że nigdy w życiu nawet nie było ci dane obrabiać takich ziem na jakich w większości gospodaruje. Pamiętaj jedno u nas V to u was III

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A mi mówi cały czas że ma słabe ziemie 🤔

jeden post gdzie ci tak napisałem,że mam same piachy

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

U nas małe to średnio  20 ha gospodarstwa ...mniejsze to na palcach można policzyć 😜

Ja mam sąsiadów to 150 ha ,200ha 🤷‍♂️

Toś kurła małorolny trol na tle sąsiadów a ze Sławka się śmiał 🤣🤣🤣

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Nie przyjdzie. Szło to do nas ale poszło bokiem 

Ano poszło. I hvj na kolejne 2tyg niby nawet bez szans na deszcz. za***iście. Zebrać co jest i niech usycha reszta 

Opublikowano

Wczoraj u mnie 18mm, 3 km dalej 40mm, na moich polach 1km dalej rosa.

Zaczynała się budować nade mną chmura. Im dalej tym więcej

Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

A u mnie niby na wczoraj i przed wczoraj zapowiadali i uja z tego było tyle tylko co pochmurno i zimno.. W maju chyba tylko ze dwa razy popadało 🤔

U mnie ani zimno ani pochmurno ale w żniwa to si zmieni 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

żyjąc na zachodzie to dla mnie 100ha to małe gospodarstwa🤣

Duńczyk 3tys ha eh ,

Byłem się dowiedzieć o ten zacisk dla ciebie, niestety nie mają 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

IMG_20230523_060549.jpg

Tomek, masz już rozeznanie ile cię kostka wyjdzie na gotowo za M2??? 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Tomek, masz już rozeznanie ile cię kostka wyjdzie na gotowo za M2??? 

Koło 200zl.

39 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No to w sumie ładnie z Twojej strony...👍

Ale zobacz jak gustownie udekorowane, ciekawe który to🤔

• Thanks 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał: żyjąc na zachodzie to dla mnie 100ha to małe gospodarstwa🤣   Duńczyk 3tys ha eh ,   Byłem się dowiedzieć o ten zacisk dla ciebie, niestety nie mają 

szkoda ,ale dziekuwa za fatygę 👍👍

a ile firmy biorą za M2 kostki układanie z planta wiesz może?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v