Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Baks00 napisał:

Jeżeli naprawdę oryginał to zawracam z drogo od ,,mamusi ''😉

Piękny,i cena jak dla mnie bardzo dobra.

To jak już Kupisz to skręć chętnie jakiś borysz wypije . A i za garażować możesz go u mnie ,do puki transportu nie znajdziesz. Szkoda że u mnie w polu już po robocie.😀

Edytowane przez 6465
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja napisałem że bym chciał. A wybór będzie należał do Niej. Skąd wiesz że jej nie będzie pasować bardziej miasto niż wieś?

Ja też.😁

Mówię że nie znam człowieka 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Baks00 napisał:

26 minut temu, wojtal24 napisał:

napewno wypicowany i pewnie miał zdjętego tura bo ma jakiś dziwny tłumnik i kolektor ale cena niezła jak za ten rocznik

Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:
21 minut temu, Baks00 napisał:

To jak już Kupisz to skręć chętnie jakiś borysz wypije . A i za garażować możesz go u mnie ,do puki transportu nie znajdziesz. Szkoda że u mnie w polu już po robocie.😀

To u mnie się jeszcze jakaś robótka znajdzie. Lekka. Będziem testy robić🤷

• Like 2
Opublikowano
16 minut temu, wojtal24 napisał:

napewno wypicowany i pewnie miał zdjętego tura bo ma jakiś dziwny tłumnik i kolektor ale cena niezła jak za ten rocznik

To picowanie to się już u chłopaków wytestowalo by,grunt że nie był by malowany

• Like 1
Opublikowano
6465 napisał:

Damy mu w pizdę to i kolektor się wyprostuje jak w oryginale 😁

👍👍👍👍👍👍👍👍

ten poszalał z cena na początku był wystawiony za 150tys https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-12245-zts-00rok-1500h-jak-nowy-ursus-CID757-IDTIOpF.html

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pada-znaczy w prognozie bo na polu jeszcze nie..

mogl nad wisle jechac i nazbierac.

zamiast patrzec na droge to po samochodach sie ogladasz. gdy cie wyprzedzal to ile mogl miec n abudziku ??

spadl ci z tir-a worek mocznika na glowe ?? to by tlumaczylo problemy 

po calym dniu pracy w polu to chyba niezle ??

a reszta co nic nie wie ??same asy intelektu tutaj przeciez sa.

w domu wszyscy zdrowi ??

to przypomnij pytanie -nie bede tyle stron wertowal.. ty cos chcesz sie nauczy a nie ja..

Jak prawidłowo stosować mocznik z inhibitorem ureazy?

u nas 😂.

to ze 100 koni na korpus by braklo a zaden plug by tego nie przezyl...

ja cie moge wprowadzic  wblad-sam sprawdz,a co najwyzej moge ci wyjasnic znaczenie slow ktorych nie bedziesz rozumial.

nigdy nie przypaliles kukurydzy ??? majster nie lubi sucha..

najtaniej wychodzim rimsulfuron- na niezapuszczone pole wystarczy

moje juz dawno poszly. ale na wies wracaj co tydzien ,daleko nie maja.

kanapki na kawalerski ?? dziwne zwyczaje.. chata wolna -to brzmi jak zaproszenie 😂

Turlaj kulkę człowieku, bo albo jesteś głupi albo takiego udajesz jak nie zgadzam się z Bogusiem tak w twoim przypadku może mieć rację 

Opublikowano
jacus napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał: a zapuść pług po ramę... u nas 😂. to ze 100 koni na korpus by braklo a zaden plug by tego nie przezyl...

liche te wasze konie i słabe pługi tam macie 😛😁

Opublikowano
Baks00 napisał:

41 minut temu, 6465 napisał:

Damy mu w pizdę to i kolektor się wyprostuje jak w oryginale 😁

Jak wy go wytestujeta,to będzie,,nie malowany ale zasrany"😉

chcesz nie malowany? https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-8540-9540-CID757-IDUnmOT.html

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zaczyna pokrapywać, chmury gdzieś od gór gna.

Pioter będą jaja niosły 🤔

IMG_20230506_115341.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

koronację ktoś ogląda? zerknąłem chwilę i tak jakoś mam mieszane uczucia. u nas lewaki beczą,że trzeba rozdzielić kościół od władzy, a tu koronacja w kościele ewangelickim i nikt nie płacze. oprawa ma charakter liturgiczny. jednak wielkobrytole mądrzejsze od reszty Europy. i kościół szanują i z łunii wyszli.....

no żeby u nas zaprzysiężenie na prezydenta odbyło się w kościele to by lewakom dupa pękła na osiem części

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

koronację ktoś ogląda? zerknąłem chwilę i tak jakoś mam mieszane uczucia. u nas lewaki beczą,że trzeba rozdzielić kościół od władzy, a tu koronacja w kościele ewangelickim i nikt nie płacze. oprawa ma charakter liturgiczny. jednak wielkobrytole mądrzejsze od reszty Europy. i kościół szanują i z łunii wyszli.....

no żeby u nas zaprzysiężenie na prezydenta odbyło się w kościele to by lewakom d*pa pękła na osiem części

Popatrz na to z drugiej strony... 

Historia Karola i kościół to tak średnio do siebie pasuje...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Popatrz na to z drugiej strony... 

Historia Karola i kościół to tak średnio do siebie pasuje...

Czy ja wiem. U nich protestantyzm ....

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

kanapki na kawalerski ?? dziwne zwyczaje.. chata wolna -to brzmi jak zaproszenie 😂

Atakuja Zamość to coś na drogę musiał wziąć bo głodni po drodze. Kanapeczki w trasie obowiązkowe. Chata wolna oczywiście.

Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał:

Atakuja Zamość to coś na drogę musiał wziąć bo głodni po drodze. Kanapeczki w trasie obowiązkowe. Chata wolna oczywiście.

A co on z zamojskich stron ze tam kolegow ma czy tylko ten jeden tam wyemigrowal?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v