Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Sławkowi nie wchodziłeś w drogę? Może nasłał

Gdzie tam, myślisz że on taki gramotny... 

Cytując klasyka

Alem się dziś orobił 🙆

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Gdzie tam, myślisz że on taki gramotny... 

Cytując klasyka

Alem się dziś orobił 🙆

Urobił! Oj Ciebie też muszę podszkolić.... widziem się w niedzielę na imprezie 

Opublikowano
30 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mogem się podjąć ale najwcześniej w przyszłym tygodniu, grafik napięty jak plandeka na żuku, jak rzadko kiedy. 

Zapraszam,akurat moze bedzie juz sucho to sie nie bedziesz topił

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Słyszeliście jak ostatnio na małej parafi pod Białymstokiem ośmioletni  ministramt uratował księdza? Wyczuł mu guza na jądrach 

stare i mało śmieszne ale słyszałem że Ty masz dług wdzięczności u księdza po podobno zdiagnozował Ci w porę zwerzenie stulejki 😁😁😁😁😁😁

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

A właśnie...w ramach edukacji Belarusa, możesz mu ten nawóz...rozsiać...razem z Piotrem 🤔. Zrobita pokaz...taka forma dydaktyczna🤗

Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

stare i mało śmieszne ale słyszałem że Ty masz dług wdzięczności u księdza po podobno zdiagnozował Ci w porę zwerzenie stulejki 😁😁😁😁😁😁

Schorzeń nie miałem penisowych ani żadnych innych więc nikt mnie nie musiał diagnozować. Córkę jak jakaś mas co mi do gustu przypadnie to podeślij dam jej z bliska obejrzeć penis. A poprawnie jeśli chodzi o jakieś zwężenie czy to drogi czy czegoś innego to napisałeś z błędem #teamslawek74 patrzę 

Opublikowano
33 minuty temu, szymon09875 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005Ale pizga... Ciuniki trochę myłem to zmarzłem jak pies... 

Apropo psa, o takie maleństwo od dziś gospodarstwa pilnuje 🤭

IMG-20230329-WA0010.jpeg

IMG-20230329-WA0010.jpeg

Bardzo sympatyczny psiorek...jak mój Harnaś🤗

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał:

Schorzeń nie miałem penisowych ani żadnych innych więc nikt mnie nie musiał diagnozować. Córkę jak jakaś mas co mi do gustu przypadnie to podeślij dam jej z bliska obejrzeć penis. A poprawnie jeśli chodzi o jakieś zwężenie czy to drogi czy czegoś innego to napisałeś z błędem #teamslawek74 patrzę 

niech Ci Merlin ogląda 😆😆😆

córki nie mam

Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pani Aneto takich Sum to wstydziłbym się pani dawać. Była Pani z dokumentami już u Pana pafnucego?

yyy, w sprawie czego? bo dopiero przyszłem... zerkałem, ale mogłem czegoś nie zauważyć.

się przyjemna pogoda po południu zrobiła, to się kręciłem po za zasięgiem...

Opublikowano
Qwazi napisał:

16 minut temu, gregor1284 napisał:

A właśnie...w ramach edukacji Belarusa, możesz mu ten nawóz...rozsiać...razem z Piotrem 🤔. Zrobita pokaz...taka forma dydaktyczna🤗

a Rysiek niech ich nadzoruje 🤭

Opublikowano
39 minut temu, szymon09875 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005Ale pizga... Ciuniki trochę myłem to zmarzłem jak pies... 

Apropo psa, o takie maleństwo od dziś gospodarstwa pilnuje 🤭

IMG-20230329-WA0010.jpeg

IMG-20230329-WA0010.jpeg

legancki....

wygląda na czystej rasy... mieszańca... takie najlepsze. 👍

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Zrobimy pokazy, zaprosze ludzi, moze jakis sponsor sie trafi. A dodatkowo dodam ze jest to przy drodze krajowej wiec zainteresowanie innych bedzie i bedą sie zatrzymywać i podziwiac. A po wszystkim zrobimy maly poczestunek w remizie

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A po wszystkim zrobimy maly poczestunek w remizie

No i przekonał... 

Myślę, że w sobotę a najpóźniej w poniedziałek klatka zostanie zamieszkana i umieszczona na swoim miejscu, wtedy miejsce na inne stwory się zwolni. Potem będzie trochę wolnego bo patrząc w prognozy to sadzenie ziemniaków najwcześniej koło 15.04.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Strongman napisał:

Panie Hubercie jaki akumlator kupić takiego typu do wag aby co roku nie kupować nowego.

1680081772376656412243712646218.jpg

Nie istnieje taki. Chciałbym móc doradzić inaczej. 

5 godzin temu, Leszy napisał:

U nas też miedza musi być...... ¬¬

IMG_20230329_115433.jpg

Dostarczę więcej opon to se bandy zrobicie ;) 

3 minuty temu, jahooo napisał:

jak instalacja orginalna, to z akumulatora jest tylko stop i sygnał

Bez odpalonego silnika. Po odpaleniu zarówno stop jak i sygnał działają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v