Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

a teraz - co zrobić z elektrycnzym TIR-em, gdzie baterie ważą 4,5t ??

Trzeba będzie staw wykopać aby go zgasić.To jest ślepa uliczka z tymi elektrykami

Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał:

Elektryczny mercedes płonął… 21 godzin. Strażacy musieli przywieźć specjalny kontener

W miejscowości Tuchom na Kaszubach zapalił się elektryczny mercedes EQA. Strażacy walczyli z ogniem aż 21 godzin. Ostatecznie pojazd trzeba było umieścić w specjalnym kontenerze napełnionym wodą, by schłodzić jego baterie.

https://wmeritum.pl/elektryczny-mercedes-plonal-21-godzin-strazacy-musieli-przywiezc-specjalny-kontener/396030

Elektryczny mercedes płonął… 21 godzin. Strażacy musieli przywieźć specjalny kontener

A jakby go piachem obsypać? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

czółko

to chyba część głowy. a nie to na? 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To je czółko a nie czapka....

U nas tak niektórzy mówią na przodek łóżka albo przód/tył w wozie, choć w większości funkcjonuje nazwa nocółko.

Śnieżyce co parę chwil, momentami słońce świeci, podłogi na klatki wycięte, jutro cieplej to pomalować i instalować gumolit.

Opublikowano
36 minut temu, Łolek napisał:

No ziemia trzeszczy i roślinek szelest słychać 

A na piniendze przyjdzie czas 

No my słyszymy a młode głuche przez te łolkmeny i pagiery 😉

Jo tyż słyszę 🤗

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, jahooo napisał:

to za darmo szkło by było

Wincy piachu, jeszcze wincy 

16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

to chyba część głowy. a nie to na? 🤔

No te nakrycie głowy tak się nazywa 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Leszy napisał:

Wy też się tak przez rzekę(rzeczkę) przeprawiacie? :ph34r:

IMG_20230328_170402.jpg

Ba. U mnie na wsi jest dwóch takich artystów. Ojciec z synem. Ciągle napite. W tamtym roku sąsiad im siano wysuszył z litości, to pojechali, załadowali na rozrzutnik, jak kiedyś na furę i stwierdzili, że wrócą przez rzekę. Wrócili. Woda się przez podłogę tego rozrzutnika przelała. Do tej pory ten rozrzutnik, z tym czymś, co wtedy było sianem, a teraz nie wiadomo co to jest, stoi za oborą, bo chłopaki... bydło sprzedali🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Umnie też kilka razy het i nazat

To u Ciebie inaczej, bo u mnie w te i we wte 🤣

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Zaczyna ludziom zwłaszcza młodym mocno odpierdalać.

zaczyna?

od zawsze coś ktoś

Opublikowano
53 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Kur.... ktoś mi kota podrzucił.Glodny jak wilk, skóra i kości

IMG_20230328_175336_945.jpg

Trochę nawozu będziesz miał🤣

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Zaczyna ludziom zwłaszcza młodym mocno odpie*dalać. Mózgi mocno zryte, tylko pytanie czym? co chcą tym pokazać? chyba tylko własną głupotę.

https://natemat.pl/478100,torun-rekolekcje-kosciol-pw-maksymiliana-kolbego-nagranie

Chciał ukarać grzesznice .

Takie sceny nie powinny mieć miejsca .  

Kościół to jest przykrywka , strach pomyśleć co oni tam wyprawiają 

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, Leszy napisał:

Wy też się tak przez rzekę(rzeczkę) przeprawiacie? :ph34r:

IMG_20230328_170402.jpg

Tak. Co prawda nie przez rzekę a przez rów. 

Panowie, siać pod koniec tygodnia jak ma być te ocieplenie jęczmień czy jeszcze poczekać ? 

IMG_20230223_123207.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Trochę nawozu będziesz miał🤣

Łee,zaje.....

Czy połowa waszych dochodów pochodzi z unijnych dopłat?Ktoś zdrowo popłynął 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Desperado napisał:

Zaczyna ludziom zwłaszcza młodym mocno odpie*dalać. Mózgi mocno zryte, tylko pytanie czym? co chcą tym pokazać? chyba tylko własną głupotę.

https://natemat.pl/478100,torun-rekolekcje-kosciol-pw-maksymiliana-kolbego-nagranie

Młodym🤔 pytanie gdzie był prboszcz czy inny ksiądz czy dorosły, nawet parafianin który by głośno powiedział co o tym myśli 

Ciekawe ile osób zareagowałoby na podobną scenę na ulicy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Aj waj, aj waj... Już -2,5⁰. Trzeba zacząć oszczędzać bo owocki nie tęgie będą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v