Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Znam miejsce w którym zwalniasz z 120 do 50 po czym skrzyżowanie odwołuje 50... 

Jakieś nietypowe miejsce, na expresówkach jest stopniowanie ograniczeń, 100, 80, i dopiero 50. 

Opublikowano

U mnie pada już trzeci dzień solidnie. Po dwudniowej jelitówce czuję się jak nowo narodzony 🙈🤢💩 trochę się człowiek przemordował, dwa dni jak ze psa skóra, ale dzisiaj apetyt na wszystko, węch i smak jakoś wyostrzony, sama dobroć. 

Oczywiście siostry dzieciulki rozniosły ze szkoły dziadostwo. Ojciec wczoraj się znęcał, że niemożliwe pewnie najadłem się jakiegoś dziadostwa, a dzisiaj rano wstał blady jak ściana i cała noc na porcelance. Zrozumiał. 🤷

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Pamiętaj przyjacielu że samolot zawsze startuje pod wiatr!

Tak, tylko tam ma to logiczne uzasadnienie. A próbowałeś kiedyś np. płynąć pod prąd? 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

18 minut temu, slawek74 napisał: dawaj do mnie jd sprzedam 🤭😁 Weź Ty to obcemu sprzedaj 

Bo 🤔 sprzęt jak na swoje lata to jeszcze sporo ma przed sobą... nie znasz a się wypowoadasz byłeś ? widziałeś ? gucio wiesz i znasz ...

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, jacor73 napisał:

Jakieś nietypowe miejsce, na expresówkach jest stopniowanie ograniczeń, 100, 80, i dopiero 50. 

Tak jest nietypowe już od 4 lat mają zrobić z nim porządek. 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

U mnie pada już trzeci dzień solidnie. Po dwudniowej jelitówce czuję się jak nowo narodzony 🙈🤢💩 trochę się człowiek przemordował, dwa dni jak ze psa skóra, ale dzisiaj apetyt na wszystko, węch i smak jakoś wyostrzony, sama dobroć. 

Oczywiście siostry dzieciulki rozniosły ze szkoły dziadostwo. Ojciec wczoraj się znęcał, że niemożliwe pewnie najadłem się jakiegoś dziadostwa, a dzisiaj rano wstał blady jak ściana i cała noc na porcelance. Zrozumiał. 🤷

To ta siostra na potomstwo? No to ja odpadam jednak 

1 minutę temu, hubertb napisał:

Tak, tylko tam ma to logiczne uzasadnienie. A próbowałeś kiedyś np. płynąć pod prąd? 

Od urodzenia płynę pod prąd 🙄

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Znam ten ból 🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Bo 🤔 sprzęt jak na swoje lata to jeszcze sporo ma przed sobą... nie znasz a się wypowoadasz byłeś ? widziałeś ? gucio wiesz i znasz ...

Widzę jak kaleczysz tą sprzedaż. Wystawiałeś to i nikt nie kupił, cenę chorą dałeś a teraz obtykasz. Wiesz ze to chłam to pchnij do rumunów czy gdzieś a nie sobie będziesz wrogów robił. O tym że zgrywasz ura bura jaki to bogol jesteś a na buty nowe nie masz do niego? Czy boisz się ze trawę wygniecie i jeździsz jak na gasiennicach?

Przed chwilą, pedro2 napisał:

Gdzieś Ty się chował Gregor 🤦 ma trójkę, najstarszy 8 lat zaraz

Matko jedyna to jakbym te powołanie do wojska dostali to ja z pasierbem w jednym rzędzie bym maszerował. Nie nie nie nakłonisz mnie do tego, macron by mnie nazywali 😐

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Opryskiwacz do kasacji.Niech zrzutkę ogłosi.Piep....jak by mu widać było.Pare dni roboty i śladu nie będzie.Nie takie się do życia przywracało.

Tak patrzę na ten film i tak myślę ,że wolno nie jechał raczej , a druga sprawa jak wygląda się mijanie w niektórych przypadkach to by książkę można napisać.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a do czego mi te nowe buty 🤔 u mnie robi w ładowaczu albo lekkie prace narpierw nowe do fenda będę zakładał taka kolej 🤷‍♂️

Kiedyś jak sprzedawali siuntki to mowili "dziadek z babką tylko do kościoła w niedzielę jeździli o zobacz nawet ławka jest" a teraz w co drugim ogłoszeniu że ciągnik tylko lekkie prace wykonywał ewentualnie tylko w opryskiwaczu chodził albo platformę w sądzie ciągał. Nie rzucaj się to i nikt Ci nie będzie prawdy pisał, będziesz sobie żył w tym swoim przeświadczeniu i wszyscy będą zadowoleni. Nasluchasz się co przy świątecznym stole te twoje szwagry "king of the Road" pieprzą a później tu nam próbujesz te swoje fanaberie pociskac. Czytając te Twoje wypowiedzi w cenach mleka to ty jakaś fobie masz na punkcie d*py i gówna albo może raczej fantazje. Bądź grzeczny to i inni będą grzeczni i nikt na Ciebie uwagi zwracał nie będzie 

• Thanks 2
Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Od urodzenia płynę pod prąd 🙄

Jak to stary góral mawiał w jakimś kawale - "z prądem to byle g*wno spłynie a pod prąd to ino ślachetno ryba". 

Nie musisz się fatygować - jutro "spawacz" przyjdzie. 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Jednak co sypma to sypma. 😉

Znajomy taka w zeszłym roku kupił nawet tu pisałem  bo podobno czerwone lepsze i narazie chwali choć gałęzi nie prasuje.

Opublikowano
45 minut temu, soltys48 napisał:

@Bananekdruga część filmu dla Ciebie

Pieczony karczek. 🤪

Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

No i gdzie już jesteś? Uważaj na nieoznakowane bmw na BL numerach. Kręci się między korycinem, a suchowolą. 

Dzisiaj takie nas obsługuje. 

109838001_2804607846317623_8623836642236983324_n.jpg

W tamtą stronę widziałem takiego...zobaczymy, czy zobaczę też na powrocie...więc wracamy😉

@kizak Kaziu dzięki za przyjęcie Tobie, małżonce i synowi☺️...jest mi niezmiernie miło, że mogłem poznać tak sympatycznych łudzi ☺️

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

a do czego mi te nowe buty 🤔 u mnie robi w ładowaczu albo lekkie prace narpierw nowe do fenda będę zakładał taka kolej 🤷‍♂️

Kiedyś jak sprzedawali siuntki to mowili "dziadek z babką tylko do kościoła w niedzielę jeździli o zobacz nawet ławka jest" a teraz w co drugim ogłoszeniu że ciągnik tylko lekkie prace wykonywał ewentualnie tylko w opryskiwaczu chodził albo platformę w sądzie ciągał. Nie rzucaj się to i nikt Ci nie będzie prawdy pisał, będziesz sobie żył w tym swoim przeświadczeniu i wszyscy będą zadowoleni. Nasluchasz się co przy świątecznym stole te twoje szwagry "king of the Road" pieprzą a później tu nam próbujesz te swoje fanaberie pociskac. Czytając te Twoje wypowiedzi w cenach mleka to ty jakaś fobie masz na punkcie d*py i gówna albo może raczej fantazje. Bądź grzeczny to i inni będą grzeczni i nikt na Ciebie uwagi zwracał nie będzie 

odpipkaj się odemnie boścsie do mnie z tym pierdusiem przyczepił jak gvfno do podeszfy...

sam na okrągło farmaziny chrzanisz bez sensu....

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

W tamtą stronę widziałem takiego...zobaczymy, czy zobaczę też na powrocie...więc wracamy😉

@kizak Kaziu dzięki za przyjęcie Tobie, małżonce i synowi☺️...jest mi niezmiernie miło, że mogłem poznać tak sympatycznych łudzi ☺️

Czyli borysz był?

Bocznymi wracaj. Tam nie stoją :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v