Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Szkoda że bez dbkilera nie sprawdziłem.

Łatwo było wyjąć.

😄

I tak i nie. Podobno teraz śrubka jest zaspawana, żeby nie było tak łatwo wyjąć. U mnie tak było 

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Czyli jeszcze jakieś reakcje do młodych kobiet odczuwasz... Jest jeszcze nadzieja...

A bo mnie wk*rwia, stara pielęgniarka to mnie po tej ciemni poprowadziła a przez tą już raz się wy*ebałem prawie, nie lubię jej. 

• Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A od czego ma się zapalić??? 

Owiewka przydatna, kufer też, sam się przekonasz 

Myślę że się nie przekona...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

U mnie tak było 

Nie sprawdzałem, ale raczej nie była zespawana....tak wzrokowo

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

nie lubię jej. 

Czyli jakieś uczucie jest...

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A bo mnie wk*rwia, stara pielęgniarka to mnie po tej ciemni poprowadziła a przez tą już raz się wy*ebałem prawie, nie lubię jej. 

Boś ty gapa, jak było ciemno to trzeba było się na nią pchać niby przypadkiem.

• Confused 1
Opublikowano

Pioter w dzień kobiet wszedłem do żabki kupić sobie coś do picia i przylepiła się do mnie dziewczyna na oko 30lat na rauszu zaczęła mnie gładzić po ramieniu i mówi żebym jej cytrynkę lubelską kupił.🤦

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Pioter w dzień kobiet wszedłem do żabki kupić sobie coś do picia i przylepiła się do mnie dziewczyna na oko 30lat na rauszu zaczęła mnie gładzić po ramieniu i mówi żebym jej cytrynkę lubelską kupił.🤦

To miałbym dla niej jedną odpowiedź - spier*alaj.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A wtedy dostaniesz brzoskwinkę ....

• Haha 5
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

zaczęła mnie gładzić po ramieniu i mówi żebym jej cytrynkę lubelską kupił.🤦

kupiłeś?

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

I co co , kupiłeś ? A później skorzystałeś 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Powiedziałem jej żeby poszła do domu bo jej jeszcze ktoś krzywdę zrobi i jutro będzie tego żałowała.

A ona na to : a co mi zrobią, pieniędzy nie mam, ruch.... się lubię :D

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I co co , kupiłeś ? A później skorzystałeś 🤔

Mam tylko jedno narzędzie do tych przyjemności i nie będę używał do byle czego.

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Powiedziałem jej żeby poszła do domu bo jej jeszcze ktoś krzywdę zrobi i jutro będzie tego żałowała.

hmmm.

@gregor1284 dobry uczynek możesz spełnić!😄

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

czy wyją

czemu miał wyć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v