Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, szymon09875 napisał:

Raczej nadal szuka... 

@soltys48 znajomego z dolnika pies gdzieś w długą poszedł, berneński pasterski, może znajdzie... 

Może go byki zjadły 😉

@soltys48a ten sposób o którym wczoraj mówiliśmy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
34 minuty temu, konteno napisał:

to proszę o to byś przypomniał co oni napisali czego nie doczytałem 

nic nie umknęło tylko usunąłeś nie to zdjęcie co trzeba 

@gregor1284 a ty jakimi elektronarzędziami sie posługujesz jeśli chodzi o zakrętarki?

Dewalt

Opublikowano
46 minut temu, soltys48 napisał:

Dostałem powiadomienia o wczorajszych Twoich postach. Zupełnie jakbyś miał moderację 

Czasami zdarzy się, że post z niewiadomej przyczyny trafia do moderacji. Niezależnie od kogo. Miesiąc temu i mój trafił :P :P :P

Opublikowano

powolali cie na jakies stanowisko w tajnych sluzbach ?? nowa wladza juz sprzata ..ciekawe czy i u nas prezesa zmienia ?? 

17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No nie igraj...zbyt niebezpieczna ta wiedza...:ph34r:

kurna ,deszcz pada..

Opublikowano
9 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Czyli 98 zostaje. Nie wiem jak Fiesta by zniosła e10.

Fordy wszystkie znoszą te nową benzynę , oprócz któregoś 1.8 w mondeo . 

Opublikowano
28 minut temu, mf362 napisał:

Fordy wszystkie znoszą te nową benzynę , oprócz któregoś 1.8 w mondeo . 

Ludzie nie powielajcie bzdur 

Pokaż mi jakiekolwiek opracowanie które wykazuje że benzyna zawierajaca 10%alkoholu szkodzi starszym silnikom a nowsze co czym się różnią Komory spalania czy wtryski ze złota mają , straszą ludzi żeby się starszych aut pozbywali i tyle 

Cześć siema

lekki przymrozek trochę błoto suszy 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

0⁰C🙋‍♂️

Trochę mocniej wieje 💨 ale bez opadów jak narazie. 

Opublikowano
9 godzin temu, szymon09875 napisał:

Raczej nadal szuka... 

@soltys48 znajomego z dolnika pies gdzieś w długą poszedł, berneński pasterski, może znajdzie... 

Czyje to?

9 godzin temu, 6465 napisał:

Było by bliży w weekend by pomógł.

Zapraszam na sobotę będzie ganianie🤣

9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Krowy na wypasie🤔

Byki

8 godzin temu, Łolek napisał:

Może go byki zjadły 😉

@soltys48a ten sposób o którym wczoraj mówiliśmy 

Są u krów.

Teraz zabawa dalej

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v