Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, PAN88 napisał:

To dużo.  3 takie  w 2014 za 4200 przyprowadziłem.  

u mnie tereny mocno rolnicze. 

każda cycepa znajdowała klijenta. 

teraz trochę łatwiej jak w lawety poszło, a nie wcześniej karawany cycep po bele 🤭

Opublikowano
2 godziny temu, mf362 napisał:

Taki swojski salceson to zdrowy , zresztą do salcesu nie da się bardzo chemi dodać bo by się kupy nie trzymał . 

a zelatyna ??

11 godzin temu, Łolek napisał:

Ludziom z wielką lekkością przychodzi ocena innych , a szczególnie wtedy gdy się z nimi nie zgadzają 

I tutaj @Aktywnyrolnik7245ma rację że nazywanie kogoś lochą źle świadczy nie o niej a raczej o nim, bo jak ocenić kogoś po 5ciu dniach na urzędzie

chyba nie wiesz ile czasu byla vice-mini-strem z naciskiem na mini..

pare miesiecy byla gwiazda kurwizji , ja nie rano to wieczorem glupoty wygadywala od ktorych u normalnego czlowieka-i tacy tvp ogladaj- mozg sie lasowal..

znala sie na wszystkim procz rolnictwa. klamala w zywe oczy o imporcie zboz, swiniach..

8 godzin temu, radekz200 napisał:

to wpadaj do mnie 😂

@12Pafnucy dobry prezent dla żony od mikołaja? 🎅

IMG_4989.jpeg

zaraz komisja sledzcza i u ciebie sie zjawi.. na nic tlumaczenia ze to nie wiatrak..

stara sobie pare lat temu kupila-gdybym nie uzywal, to stalby bezuzyteczny..

Opublikowano
6 godzin temu, Karol6130 napisał:

Za tyle to ja kupię taki https://m.olx.pl/d/oferta/farmtrac-675-dt-z-tur-agromasz-zamiana-CID757-IDXBQ4w.html?reason=observed_ad

6 godzin temu, Karol6130 napisał:

Za obydwa hoćbym znalazł to bym tyle nie dał

Opublikowano

EZG - 2 posypało trochę śniegu 

Siemanko, cześć 

8 godzin temu, jacus napisał:

a zelatyna ??

chyba nie wiesz ile czasu byla vice-mini-strem z naciskiem na mini..

pare miesiecy byla gwiazda kurwizji , ja nie rano to wieczorem glupoty wygadywala od ktorych u normalnego czlowieka-i tacy tvp ogladaj- mozg sie lasowal..

znala sie na wszystkim procz rolnictwa. klamala w zywe oczy o imporcie zboz, swiniach..

zaraz komisja sledzcza i u ciebie sie zjawi.. na nic tlumaczenia ze to nie wiatrak..

stara sobie pare lat temu kupila-gdybym nie uzywal, to stalby bezuzyteczny..

No właśnie nie oglądam telewizji, ty masz dużo czasu na stróżówce to możesz śledzić na bierząco, dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś gruby czy chudy, ważne czy mądry czy głupi i tyle 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Karol6130 napisał:

Podłogi nie pokazał 

Tyle co po bokach od spodu

Opony spękane, podłoga pewnie też drewniana. Plus że ma wywrot pytanie też w jakim stanie, ale pewnie w podobnym stanie jak opony. Ale za te cenę nie ma co oczekiwać wiele.  

LRA -1⁰ sypie śnieg 🌨🌨

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v