Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Teraz za brak przeglądu to bajkowe mandaty 🤪

A jak taki c-330 u mnie wyjeżdża tylko przed dom i za dom to po co mu przegląd ??? Jedyne jego zadania to sadzenie truskawek, sianie bobu i z 5-6 oprysków w bobie ;) Dłużej na drodze by był jadąc na ten przegląd niż przez kolejne 2 lata xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 minut temu, Belaruss820 napisał:

Kurła dopiero zobaczyłem a w belarusie przegląd się skończył...ponad miesiąc temu🙆‍♂️ trzeba będzie pokończyć roboty,umyć go i się kajtnac na przegląd...ehhh jakoś tak z głowy wyleciało 

U mnie w ursusie w czerwcu 🙆‍♂️ ni ma czasu 

Opublikowano
Leszy napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

@soltys48 weź no tu ustalenia poczyniaj

a ten coś ostatnio mało aktywny, jak nie w ogóle. 

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Monciak jak się patrzy...i nie po HF-ce

Dobre oko ;) 

zalgną i w rowie siedzi 🤭🤦

Łolek napisał:

Powoli do przodu 

16999682527253368182336583052043.jpg

jest błotnik będziesz miał gdzie piwo postawić 👍😛

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

No ten tego legancko panie Marku. 👍🏼

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

jest błotnik będziesz miał gdzie piwo postawić 👍😛

Po to założony 

3 minuty temu, PRIMO napisał:

No ten tego legancko panie Marku. 👍🏼

A dziękuję pani Przemku 

Jeszcze małe przekładnie ogarnąć i zamontować i 🔥

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, slawek74 napisał:

do Piątnicy oddaje to się zna 😁🙋‍♂️

@Qwazi @Sylwekx25 @slawek74Tak właśnie jest. I byle czego nie chowam jakiś półmięsnych żeby było mało mleka. Tylko najlepsze sztuki. 

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

a ten coś ostatnio mało aktywny, jak nie w ogóle. 

Dobre oko ;) 

Odwyk se zrobił...

Ano nosiłem teczkę za Lukim, to żem się ciutkę nauczył, ale...gdzie mi tam do niego🤷...

20 minut temu, slawek74 napisał:

Myślisz, że się chowa przed kim🤔🤭...no ponoć ino czubek koguta...było widać😉...

24 minuty temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

Ło Panie wszystko ładnie pięknie luksusowo...tylko za usługi Pan za drogo chcesz🤷...

...nie wim ile, ale stanowczo za drogo😉🤭...

6 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Po jakich bykach te najlepsze sztuki i jaka wydajność? doradź kolegom to i my se takimi będziemy zapylać 🙃

Musiałeś🙆...ze dwa dni teraz będzie odpowiedź...szykował😱...

• Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

O ten tego elegancko 👌. A tak na marginesie Marek doradź coś. Co zrobić jak krosta wyszła na błotniku to ja zeskrobać i maznąć czy lepiej zostawić?

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

fajnie się patrzy z góry, różnica wzniesień dochodzi do 70-80m

....no i od dołu rzekę mam. I z dołu wszystko do góry.Tam Ci nawet krzaczka nikt nie ukradnie 😄

Tereny stoków narciarskich Batorz, Chrzanów 

• Like 1
Opublikowano

z hf jest taki problem ze inbred wzrasta . za pare pokolen wiekszosc krow bedzie pochodzic od paru buhajowi mase in usa  i leon pardon luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

na rrazie nie pada ale wieje i cieplo jest..

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

O ten tego elegancko 👌. A tak na marginesie Marek doradź coś. Co zrobić jak krosta wyszła na błotniku to ja zeskrobać i maznąć czy lepiej zostawić?

Tylko prywatnie udzielę ci porady,publicznie się wstydzę 

8 minut temu, jacus napisał:

z hf jest taki problem ze inbred wzrasta . za pare pokolen wiekszosc krow bedzie pochodzic od paru buhajowi mase in usa  i leon pardon luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

na rrazie nie pada ale wieje i cieplo jest..

On to najpierw musi wiedzieć co to inbred 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

Nie wrócę za uja miałem kilka takich mieszańców jak @Qwazi Ale już je sprzedałem. 

Opublikowano
33 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Ciekawość. Bo mnie to sie wydaje, że to po byku somsiadowym co to uchował jeszcze po tatowej krowie bo to dobry gatunek był 🤭

To po Kargulowej mućce 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v