Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 godzin temu, krzychu121 napisał:

Bo z pelo i celebryci w tv mówili zeby nie głosować. Po co ma głupi naród sam decydować jak może to zrobić rudy z urusla. I wyszło że naród jest głupi jak but, bo dal się zrobić w balona że trzeba robić na przekór PiSowi i nie brać kart z referendum. 

drobny szczegol kazdy madry nie bral-brali tylko nieswiadomi i glupi..

10 godzin temu, malaczarna napisał:

Moja strata raczej niż zysk. 

szkoda ze tak daleko mieszkasz..bo widze ze z ciebie rozrywkowa kobieta 🤣😂

10 godzin temu, Desperado napisał:

Nawet tu  na forum wielcy mądrale ostentacyjnie chwalili się jak to rezygnowali z kart referendalnych.   :D Opozycji dokładnie o to chodziło żeby nie wiązać sobie rąk  w "interesach" z Niemcami.

w porownaniu z toba to na pewno madrzy.

10 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Szczerze? Wolę chodzić 10 dni w miesiącu do pracy i mieć te 3tys na rękę a resztę pracować na gospodarce. Żona pracuje i ma dobre pieniądze bo w budżetówce. Dzieci najedzone,ubrane i szczęśliwe. Mają to co trzeba. Patrząc po znajomych którzy mają kredyt za kredytem to uważam że jestem szczęśliwym człowiekiem bo bank nie siedzi mi "w" i "na" głowie. Jak zabiorą pieniądze na dzieci to nic nie stracę. Dodatki typu groszowe suszowe...nawozowe mi się nie należą, mam ekologię i wystarczy, to co "muszę" normalnie zrobić w polu to ograniczam koszta do minimum i źle nie wychodzi bo nawet jak mało zbiorę to nie tracę. Jutro zobaczymy co przyniesie dzień

masz racje.ja tak robie . jest z czego dolozyc do zboza 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ciemno, zimno i wietrznie. Przed spaniem wczoraj jakiś deszcz o szyby podzwonił ale deszczomierz nie zanotował znaczącego opadu.

nie zasmiecaj tematu jaks pogoda 😂

38 minut temu, gregor1284 napisał:

Pjoter uczyłeś się rowerem jeździć kiedyś czy odrazu umiałeś? Tak i ja 

sadzisz z on umie jezdzic na rowerze ??

20 minut temu, radekz200 napisał:

jak wam się dzisiaj żyje w nowej Polsce?

tak samo jak wczoraj.. no prawie wczoraj lezalem bykiem,a dzisiaj do roboty ..

Opublikowano
26 minut temu, wojtal24 napisał:

słucha mam nagrane jak jeden gość mówi że 16 czy 18 leci do Brukseli i przywozi kasę z KPO 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Mogli by Radkowi za ten dach hajs przywieźć 

25 minut temu, pedro2 napisał:

To tak samo myślimy. 👍 Też chce iść tą drogą. Kartofle out, hodowla out, no może zostawię z 5szt co by ojciec nie oszalał. 

Wyżyć bym spokojnie dał radę ze zbóż bo ziemi jest, ale jakoś ciągnie mnie iść na etat spróbować. Tym bardziej, że jest gdzie... Chciałbym gdzieś na żwirownie/ budowę dróg, warsztat czy serwis... ale jak nie wypali to w promieniu 7km 3 duże firmy produkcyjne.

Yhy. Ale przyjedzie dopiero razem z upadlińskim zbożem i oddaniem władzy zachodowi.

Się nie podobały autorytarne rządy pisdy to teraz lewica albo kosiniak się zatroszczy o chłopa 😂  

Pisda sama rządzić nie będzie, ale za to następne wybory mają w kieszeni.

Do przyszłych to im z połowa ekipy umrze chyba 

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

Cześć...8°...pochmurno...trochę dmucha...średnio przyjemnie...

No i nara...dzisiaj tu nie będzie dla mnie tematu do dyskusji...bawta się dobrze🙋...

no co Ty ?😆😆😆😆 Dobra chłopy parę ostatnich dni sobie popolitykowalim i tu na forum i gdzie indziej pewnie też. starczy nam na 4 lata A teraz poniedziałek rano szara rzeczywistość i ktoś musi na to wszystko zarobić więc do roboty

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

🤣😂

😂

No kiedyś pisał że jeździ 

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

no co Ty ?😆😆😆😆 Dobra chłopy parę ostatnich dni sobie popolitykowalim i tu na forum i gdzie indziej pewnie też. starczy nam na 4 lata A teraz poniedziałek rano szara rzeczywistość i ktoś musi na to wszystko zarobić więc do roboty

Ja to można by uznać ze juz obrobiony na dziś. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

26 minut temu, wojtal24 napisał:

słucha mam nagrane jak jeden gość mówi że 16 czy 18 leci do Brukseli i przywozi kasę z KPO 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Mogli by Radkowi za ten dach hajs przywieźć 

25 minut temu, pedro2 napisał:

To tak samo myślimy. 👍 Też chce iść tą drogą. Kartofle out, hodowla out, no może zostawię z 5szt co by ojciec nie oszalał. 

Wyżyć bym spokojnie dał radę ze zbóż bo ziemi jest, ale jakoś ciągnie mnie iść na etat spróbować. Tym bardziej, że jest gdzie... Chciałbym gdzieś na żwirownie/ budowę dróg, warsztat czy serwis... ale jak nie wypali to w promieniu 7km 3 duże firmy produkcyjne.

Yhy. Ale przyjedzie dopiero razem z upadlińskim zbożem i oddaniem władzy zachodowi.

Się nie podobały autorytarne rządy pisdy to teraz lewica albo kosiniak się zatroszczy o chłopa 😂  

Pisda sama rządzić nie będzie, ale za to następne wybory mają w kieszeni.

Do przyszłych to im z połowa ekipy umrze chyba 

Radkowi to załatwiłeś że prosto z samolotu mają mu rzuc na dach tylko żeby do komina nie wpadło

gregor1284 napisał:

4 minuty temu, jacus napisał:

🤣😂

😂

No kiedyś pisał że jeździ 

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Ja to można by uznać ze juz obrobiony na dziś. 

to znaczy że te głosy już policzyłeś?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Miękiszon

Cytując klasyka "nie napoczynaj mnie" ...bo i tak nic nie wskórasz Mieciu 🤷

11 minut temu, wojtal24 napisał:

Polityka to najmniej smaczny kabaret... często żenada. Bardzo mało ludzi wie o co w tym chodzi i ekscytuje się syfem. Demokracja to nic innego, jak manipulacja. Co tu zresztą dobrze widać. Jakbyś miał w gospodarstwie rządy demokratyczne całej wsi, to jak by ono wyglądało🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Desperado napisał:

Przynajmniej Cię nikt z dziwną karnacją w lesie na grzybach nie przetrzepie.   :P

Pewnie że nie, bo lasy sprywatyzują i nikt tam nie wejdzie, chyba, że zapłaci.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano

a znasz lepszy ustroj ?? tysiace lat historiii pokazal ze nic lepszego nie wymyslono..

bedzie ujowa ale stabilnie...moze i nie stabilnie ,przezylem komunizm, przezylem kaczyzm ,ma nadzieje ze i teczowa koalicje przezyje..

14 minut temu, krzychu121 napisał:

Masz rację. Idealnie podsumowałes tych co brali szpryce i nie brali kart 

oni sa wyksztalceni i bogaci a ty ?? przeciez to prezes z pinokiem sie szczepili jako jedni  z pierwszych ..

jaki procent szczepionych i glosujacych na po jest w wilanowie a jaki u ciebie w zadupiu- cwokach ?? na wschodzie macie takie smieszne nazwy wsi moze i taka jest 😂

Opublikowano
28 minut temu, Qwazi napisał:

Cześć...8°...pochmurno...trochę dmucha...średnio przyjemnie...

No i nara...dzisiaj tu nie będzie dla mnie tematu do dyskusji...bawta się dobrze🙋...

Swój Chłop 🤝

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, wojtal24 napisał:

z KPO to taki sarkazm bo ta kasa nie jest za darmo i będziemy musieli ja oddać z nawiązką co do rolnika na etacie ja tak jadę od początku i jest takich wielu wszystko zależy jaka sobie robotę ogarniesz i jak to sobie poukładasz myślę że na początku nie musiałbyś nawet rezygnować z uprawy ziemniaka przemysłowego tylko kwestia jaka robotę sobie ogarniesz. okolice Łomży też się fajnie rozwijają bo i jednostki wojskowe i przemysl się rozkręca

Pomyślimy, zobaczymy. Najpierw trzeba gdzieś zacząć. Nie ma co oczekiwać, że z marszu puszczą mnie na 4ro ośkę czy koparkę. 

W ostateczności na produkcję Sonarol i Koja cały czas szukają ludzi. Pani burmistrz teraz wydzierżawiła grunty pod jakiś zakład, na początek 200 ludzi będą potrzebować. 

Mam nawet od jutra u znajomego na żwirowni robotę na ciężarówce, ale lewizna...

26 minut temu, Kowalsky30 napisał:

I jaka pensja by cię usatysfakcjonowała na tych drogach?

Nie wiem dokładnie jakie są realia. Ale z tego co z ludźmi rozmawiam to 4k spokojnie wyciągnie. 

23 minuty temu, gregor1284 napisał:

🤔

Mietek Ty nie pierdacz tylko te szmaty z płotów zabieraj co żeś nawieszał ☝️ biegiem raz

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

szkoda ze tak daleko mieszkasz..bo widze ze z ciebie rozrywkowa kobieta 🤣😂

w porownaniu z toba to na pewno madrzy

O czym ty marzysz? takich jak ty to ona osikuje ciepłym moczem na stojąco    :P

Już ci mówiłem nie raz za kogo uchodzisz na forum, ale jest gorzej niż myślałem żeby tego nie załapać, tylko dalej się ośmieszać.   xD

• Like 3
Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

a znasz lepszy ustroj ?? tysiace lat historiii pokazal ze nic lepszego nie wymyslono..

bedzie ujowa ale stabilnie...moze i nie stabilnie ,przezylem komunizm, przezylem kaczyzm ,ma nadzieje ze i teczowa koalicje przezyje..

oni sa wyksztalceni i bogaci a ty ?? przeciez to prezes z pinokiem sie szczepili jako jedni  z pierwszych ..

jaki procent szczepionych i glosujacych na po jest w wilanowie a jaki u ciebie w zadupiu- cwokach ?? na wschodzie macie takie smieszne nazwy wsi moze i taka jest 😂

Podziwiam cię tak robić codziennie z siebie idiotę na forum. Każdy ma cię za błazna i większości przypadków olewają twoje wpisy a ty dalej się produkujesz. Nie masz nic mądrego do napisania to czepiasz się ludzi mieszkających na wschodzie i nazw wsi. Ty masz dorosłe dzieci? Ja bym powiedział że ty do przedszkola chodzisz 

4 minuty temu, Desperado napisał:

O czym ty marzysz? takich jak ty to ona osikuje ciepłym moczem na stojąco    :P

Już ci mówiłem nie raz za kogo uchodzisz na forum, ale jest gorzej niż myślałem żeby tego nie załapać, tylko dalej się ośmieszać.   xD

To nasz forumowy błazen 🤡

• Like 3
Opublikowano
42 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

A co do zboża z ukrainy to Trzaskowski powiedział, że trzeba bezwzględnie wykonywać polecenia Brukseli no więc ten, tego.

to PIS zalal nas ziarnem z ua

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Ale coś tam zatrzymali.

W elewatorach w PL. 😎

Nie coś tam tylko większość. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v