Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w nocy wiatr i deszcz mnie obudzil.. ale zaraz jade zyto siac na piachu ,to przynajmniej kurzyc sie nie bedzie.

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Oddałbym swoje 3mm, napadało i na nic nie potrzebne a zmoczyło i się klei do butów. Słońca nie ma, nie będzie dziś babrania w gownie. Chyba, że słońce wyjdzie i popołudniu coś.

ma byc po poludniu..deszczu nigdy za wiele. tym bardziej ze 2 tygodnie ma byc pogoda.

56 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak oni za plecami wszyscy ziomki, tylko dla picu się kłócą. Gdyby wybory demokrtyczne miały coś zmienić nie były by demokratyczne. 

te czasy juz minely.. teraz sie juz nie brataja..

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Myślisz że POwróci? 

Może nie wróci, ale PiS samodzielnego rządu nie stworzy, z nikim się dogadać nie potrafią, PO nie da Duda tworzyc rządu więc pewnie czekają nas kolejne wybory za kilka miesięcy ...

ja tam na polityce sie nie znam ale chyba się cos w sondażach zmienia im bliżej wyborów to PiS strzela sobie bardziej w kolano. ale myślę że to są K.... sprzedajne i 16 już będzie kolejka żeby być w koalicji pierwsza Konfederacja i PSL (pod warunkiem ze 3 droga osiagnie prog wyborczy) a jak nie to wyciągną kilku posłów do siebie

I powiedzą że to wszystko dla dobra Polski

Agrest napisał:

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To nic nie zmieni co dadzą nowe wybory

Potrzeba wesprzeć Jarka że wszystkich sił

W odejściu na emeryturę?🤭

Niech se każdy głosuje po swojemu. Ale mam prośbę- odsuńmy jak najwięcej tłustych kabanów od koryta. Zmieńmy chociaż ten stary zarzygany garnitur w którym od 89r chodzimy.

Dopuśćmy więcej młodych, a tych weteranòw walczących z komuną na emeryturę.

Nie dla jedynek i dwójek z list

🤝👏👏👏👏👏👏👏👏

Opublikowano
23 minuty temu, PAN88 napisał:

Pół moje  bylo😁 oddaj.  Jak w u ciebie  przemysłowe  pyrki? Plon i skrobia no i cena na zakladzie

Na najlepszych stanowiskach Rudawa jakieś 27t będzie. Do końca tygodnia wywiozę to będzie wiadomo. Dzisiaj kończę 3ha. 

Gdzie tam zawsze 50+było. Skrobia ładna 22-23% ale to Rudawa. Niezawodna.

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziękować dziękować 😉

Szymek 200 lat i zdrowych ładnych dzieci 🙋

Opublikowano
57 minut temu, bratrolnika napisał:

z mojej strony rzeki to i drzew kilka położyło

prądu nie ma

U nas tylko trochę gałęzi nałamało i kilka opon spadło że słomy a tak to spokojnie choć w nocy się drzewa ładnie kłaniały 

16 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziękować dziękować 😉

Najlepszego panie straszy 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

U nas tylko trochę gałęzi nałamało i kilka opon spadło że słomy a tak to spokojnie choć w nocy się drzewa ładnie kłaniały 

najgorsze w tym wszystkim że mi klapki z tarasu wywiało i nie wiem gdzie😪

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

57 minut temu, bratrolnika napisał:

z mojej strony rzeki to i drzew kilka położyło

prądu nie ma

16 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziękować dziękować 😉

Najlepszego panie straszy 

bałaganu narobiło koło sochaczewa w brzozowie przy rondzie kilka drzew wywalone u mnie spokojniej

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Niech se każdy głosuje po swojemu. Ale mam prośbę- odsuńmy jak najwięcej tłustych kabanów od koryta. Zmieńmy chociaż ten stary zarzygany garnitur w którym od 89r chodzimy.

to samo mówiłem już od dawna tylko że na partie które nie zasiadały w sejmie

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Bo do polityki tylko takie idą, uczciwy nie ma czego szukać w polityce

Dokładnie. Uczciwi, pracowici ludzie nie pchają się do polityki. Tylko mędy i karierowicze. Ludzie bez kręgosłupa.

W sumie nie wiem na kogo głosować. PO- złodzieje, PIS- rozdają moje pieniądze nierobom, PSL i Chołownia- eunuchy i zbieranina bez wyrazu, wszystko dla koryta, PSL- takie same qrwy jak PO, Konfa - za dużo jest tam pojebów, Lewica- komuchy, szybciej zdechne niż zagłosuje na czerwoną chołote.

Opublikowano
56 minut temu, Qwazi napisał:

Ale żeś się...przebranżowił🙆🤭...

Akurat podnieśli wartość zajumania mienia na 800zł. Wiedział kiedy branżę zmienić🤣

A swoją drogą to aż śmieszne jest jak waloryzują wartość kradzieży od której uzależniane jest czy sąd czy mandat

Opublikowano

Szymon i ode mnie przyjmij życzenia wszystkiego najlepszego. Udanych nocy hotelowych na wyjazdach🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

To teraz sobie odpowiedz jaki sens się w to wszystko angażować i się tym interesować.

Pjoter nie rozmawiajmy obydwaj o polityce 

2 godziny temu, Agrest napisał:

Agrest na wójta!

2 godziny temu, pedro2 napisał:

20mm 😎

Potwierdzam 

1 godzinę temu, jacus napisał:

te czasy juz minely.. teraz sie juz nie brataja..

donald-tusk-andrzej-duda.jpg

1 godzinę temu, witejus napisał:

Bo do polityki tylko takie idą, uczciwy nie ma czego szukać w polityce

Jak kto uczciwszy to wypadek mu się przydarza 

18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Dokładnie. Uczciwi, pracowici ludzie nie pchają się do polityki. Tylko mędy i karierowicze. Ludzie bez kręgosłupa.

W sumie nie wiem na kogo głosować. PO- złodzieje, PIS- rozdają moje pieniądze nierobom, PSL i Chołownia- eunuchy i zbieranina bez wyrazu, wszystko dla koryta, PSL- takie same qrwy jak PO, Konfa - za dużo jest tam pojebów, Lewica- komuchy, szybciej zdechne niż zagłosuje na czerwoną chołote.

Na szefa wszystkich szefów 

received_685051387013169.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v