Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Jak dnia brakuje.

Jutro ma być nowy...🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie dla mnie , ma być od razu odpowiednia 🙂

Pamiętaj...

Zasłyszane tutaj, ale mądre całkiem...

Kto wybrzydza , ten nie ...... ten tego .

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie dla mnie , ma być od razu odpowiednia 🙂

Ja mam siostrę przed trzydziestką. Chętnie pozbył bym się z domu. Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem, no i krów doić nie chce ale to drobiazg

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Baks00 napisał:

Czy młody czy stary trzeba dbać o graty 😉

Ale Przemysław...ja dbom...o tego...grata...akurat🤷...

A może to ten grat...dba🤔...i temu ja...pod stołem🤔🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, Mr_Rolas napisał:

Ja mam siostrę przed trzydziestką. Chętnie pozbył bym się z domu. Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem, no i krów doić nie chce ale to drobiazg

ja też mam siostrę na wydaniu

do roboty w polu nie pójdzie, za to potrafi przepuścić każdą ilość pieniędzy :D

• Haha 2
Opublikowano

Se pomyślałem, że trzeba ją...z popychu... odpalać...🤦🙆🤭

• Haha 1
Opublikowano

Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem,

A tak dobrze się zapowiadało...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ale Przemysław...ja dbom...o tego...grata...akurat🤷...

A może to ten grat...dba🤔...o temu ja...pod stołem🤔🤭...

No domyślam się,ta seria ,,maszyn jak '' mamy zaniedbac to szkoda ciągnąć do domu

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Moja tak samo. Świetnie by się z aktywnym uzupełniali😂

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

dalej leje fest

A lej se tam lej... na zdrowie....

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Mogę na ryby przyjść?

Do złodzieja będziesz szedł? 

W niedzielę zwołałem rodzinkę i wybieramy wszystko co się da z jednego stawu bo już wyschnie raczej na amen. A towaru jest w uj. 

23 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Raz do roku umyć trzeba... od lat tak robię...

Jak wydmuchać taka Ankę.... kombajn.... ja uj***ny w błocie bywa .  Bez sensu takie dmuchanie...

Po co tak agresywnie... stwierdzam tylko fakt.

pier**lisz kocopoły jak zwykle. 

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

pier**lisz kocopoły jak zwykle

Czyli stabilnie...😄

Opublikowano
46 minut temu, pedro2 napisał:

Wracamy z pola, a tu gówniaki po 1,2m w kapeluszu pięciu urządziło sobie wędkowanie u mnie. Trąbnąłem, uciekli za las. Stanąłem za krzakami traktorem, a te hujki rowery zostawili i idą sobie do sąsiada nad staw, wędki rozstawili i siedzą 😁 ruszyłem za nimi traktorem, oni do rowerów, a wędki w lesie pozaczepiane żyłki za krzaki.

I tym sposobem jestem dobre 3 stówki do przodu, Shimano aero 5m z plecionką i gumą, druga zwykła z plecionką, ale nie zniszczona.  Ostatni ledwo pchał ten rower przez pola to krzyknąłem żeby z ojcami po wędki przyszli to oddam. 

Ot gnoje. A wystarczyło przyjść zapytać i bym pozwolił.

Aleś Ty wredny🤭 swego czasu i ja lubiał na taki szaber, albo czereśni u sąsiadki narwać, albo gdzie truskawki pierwsze na plantacjach to już ekipa była na polu 🤭 ale co się nie raz człowiek oganiał po polach 🙆‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Pamiętaj...

Zasłyszane tutaj, ale mądre całkiem...

Kto wybrzydza , ten nie ...... ten tego .

Zbyszek jako mój kolega to Ci powiem , takie kobiety nie są w moim guście i mnie nie pociągają ,to co mam zrobić 🤷 zawsze miałem szczupłe /normalne 

20 minut temu, szymon09875 napisał:

:o

To chyba tylko ci szkielet z jakiejs szkoły zostaje tylko... twoja raczej puszysta nie była a raczej w kaszę sobie dmuchać nie dała 🤷

Mi odpowiadała 🙂

Opublikowano
10 minut temu, Mr_Rolas napisał:

Znaczy nie chcesz mnie za szwagra 🤔. Krowy kasuje i tak 

9 minut temu, jahooo napisał:

Wiele ma wiosen ?

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Do złodzieja będziesz szedł? 

W niedzielę zwołałem rodzinkę i wybieramy wszystko co się da z jednego stawu bo już wyschnie raczej na amen. A towaru jest w uj. 

pier**lisz kocopoły jak zwykle. 

Te. Gdzie napisałem żeś złodziej?

Opublikowano
1 minutę temu, JestemZeWsi napisał:

zachowujcie się trochę

Skąd jesteś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v