Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
szymon09875 napisał:

@soltys48 wysłodki bierzesz ? Po ile auto teraz ?

11 minut temu, jacus napisał:

temu wlasnie tu pisze-zebyscie wiedziele co mysla o was inni a boja sie glosno powiedziec..

No Ty to jesteś inny, tu się z Toba zgodzę. Cieszę się, że masz te świadomość 👌

ktoś pisal na AF że wysłodki mokre 120÷140zl/t

Qwazi napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

tylko możemy się domyślać co Ty tam pod tym stołem robisz tej swojej żonie 🤭🤫

🤫...jak ja jej🤔🙆...toć ona mnie tam zagania... ciągle🤭...

to oznacza tylko jedno dobrze robisz 👍👍👍i jej się podoba 😉

Qwazi napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

tylko możemy się domyślać co Ty tam pod tym stołem robisz tej swojej żonie 🤭🤫

🤫...jak ja jej🤔🙆...toć ona mnie tam zagania... ciągle🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

U nas w tym roku to będzie się działo z wyslodkami 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Nie biorę. 120/t netto plus transport z Kluczewa

Nakło nieosiągalne 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Zara Zara...przecieki to nie je... specjalność...moja🤭...

Ale korek pasowny do załatania dziury zapewne posiadasz 😉

41 minut temu, wojtal24 napisał:

🤭🤫

a ja prosty chłop że wsi myślałem że to nalepka typu "patrz w lusterka motocykle mogą być wszedzie"😆😆😆

Za takie coś półtorej stówy bym nie dał 

W starym kasku mogłem szybkę uchylić o pół cm, i wtedy nie parowała, w tym który teraz mam szybka na pierwszy zatrzask podnosi się za wysoko, i wieje w pysk. A z rana się przejechać raz czy dwa, a potem gil do pasa

Opublikowano
26 minut temu, Belaruss820 napisał:

A co myślisz?🤔

A nie będę Ci tu pisał, bo Jacuś podchwyci i potem będzie twierdził, że wiedział😉...

53 minuty temu, wojtal24 napisał:

Cuś tam się uda...czasami😉🤭...

19 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale korek pasowny do załatania dziury zapewne posiadasz 😉

Bardziej...przepychacz😉🤭...

• Like 2
Opublikowano

No i pada. I będzie padać i padać. A chciałem posiać. Wczoraj udało się uprawić, chociaż wałki całe za***ane. No ale nic, popada dzisiaj, w poniedziałek się przebronuje i może w wtorek siew.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Z Nakła 180 powiedział... 

Kuźwa jakie drogie 🙆. To ja kiedyś płaciłem po 100 z transportem. Kojarzysz w Jastrowie auto handel Marko Marek suchecki?

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, brodziak81 napisał:

W jakubowie kropiło. 3 kropel na m3

@PAN88 teraz pada.

I u mnie  zaczęło.  Pokazuje że do 17.00.  Wapno się  najwyżej w poniedziałek  rozwiezie

1 godzinę temu, Popier96 napisał:

No i pada. I będzie padać i padać. A chciałem posiać. Wczoraj udało się uprawić, chociaż wałki całe za***ane. No ale nic, popada dzisiaj, w poniedziałek się przebronuje i może w wtorek siew.

Przyślij ten deszcz do mnie  i @brodziak81 jak  Ci przeszkadza.  Ja na 2 tygodnie chętnie go przyjmę 

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Kuźwa jakie drogie 🙆. To ja kiedyś płaciłem po 100 z transportem. Kojarzysz w Jastrowie auto handel Marko Marek suchecki?

W tamtym roku taniej mnie wyszło z cukrowni,jak od chłopa🤦

Opublikowano
23 godziny temu, gringo1984 napisał:

Panna po trzydziestce jest już ukształtowana.Pewnie obejrzała i przeraziła się tego wszystkiego co ją czeka, tych zmian, przyszłej teściowej:P i zwiała. Myślę, że nie Ty jesteś problemem.

Możesz mieć racje

Opublikowano

gdy u nas w malopolsce pada 2 tygodnie -to potem pol roku mamy wolnego...po paru dnia deszczu non-stop zaczalbys przeklinac..

3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Problem w tym, że Ty piszesz swoje własne spojrzenie, w dodatku chore... szczycisz się poczynaniami innych... samemu nie reprezentując kompletnie nic .. i to najczęściej prezentujesz z pozycji dna.

pamietasz takiego zetorka-zaczal podobnie pisac  a potem nagle zniknal w piatkowa noc 😂

pomysl j-jakie naprawde zdanie maja o was mieszkancy polski a ?

gdy pinokio cy inna gnida mowia jak was kochaja to mowia  prawde ??? chyba nie jestes naiwny ...

3 godziny temu, Qwazi napisał:

Jacuś proszę Cię...

Weź prześwietl mój mózg i napisz, co myślę np o @Belarus820...

Możesz sobie co najwyżej domniemywać, ale czy zgodnie z prawdą...

chlopie wiesz ile na takie przeswietlenie trzeba czekac ??? na nfz to pare miesiecy,nawet prywatnie pare tygodnii

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v