Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

A nie możesz tego olać i być po za tym?

Znaczy zrezygnować z tego i niech tam się kłócą i wzywają do sądów?

I co faryzeuszom zostawić? Tylko o to im chodzi. Ojciec tak pomyślał, ale i tak by musiał iść do notariusza i określić się że rezygnuje ze swojej części i na kogo rzecz się zrzeka. To mówię lepiej wziąć i oddać na dom dziecka jak nie chcesz tego.

2 godziny temu, slawek74 napisał:

Taaa🤣🤣🤣🤣 liczył że wszystko zgarnie a tymczasem..... 🤣🤣

Nie każdy jest taką k**wą jak ty łajzo. Ale widać takich k**ew nie brakuje. 

Ty byś pewnie tak zrobił. Byś se kupił z 5 złomderów na podwórko hvj z godnością. Baranie 

• Like 3
Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Dlatego lepiej kupić u kowala. Niedaleko chłopaki kują 

U mnie nie ma kowala w okolicy najgorzej. Resory kolejowe dobre na noże do scinarki do fasoli. Chłop się tego urobił sporo

Opublikowano

Eeeeee!!!!

Wstawajta!!🙋‍♂️ 

A tego,.. świętujeta jutro? 🤔

Opublikowano
11 godzin temu, konteno napisał:

co to za PSR ? 2 biegowy ? stare baterie to Ni-CD? jak nie stara to jeszcze można próbować regenerować na Ni-MH albo takie zamienniki dokupić choć radek swojej nie naprawiał 

Jeden bieg . 2013 r

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Eeeeee!!!!

Wstawajta!!🙋‍♂️ 

tak. dożynki 😁

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Eeeeee!!!!

Wstawajta!!🙋‍♂️ 

No ja już z musu drugi tydzień świętuje 😠

Cześć siema 

10* bez wiatru a na słońce chyba trzeba poczekać chwilę 

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

No ja już z musu drugi tydzień świętuje

Jak to?

Opublikowano

słońce prawie codziennie pali. 

jakiś dziwny przypadek w tym roku, od wiosny 110 nie ukapalo i to jakby w kradzionych deszczach kilkuminutowych 

Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

On się zaprzyjaźnił z moim ferdkiem 🤭🤭 w Sokolnie jeden piast z Głubczyna przepadł to teraz będzie rewanż 🤭🤭 

Wiesz jak się teraz to kończy 🤣

Nie idź tą drogą 🤭

• Haha 1
Opublikowano

Siemanko 🙋‍♂️ 11⁰C

33 minuty temu, Łolek napisał:

No ja już z musu drugi tydzień świętuje 😠

Cześć siema

To co tam już Ci zakwitło że musowe święto?🤔

55 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Eeeeee!!!!

Wstawajta!!🙋‍♂️ 

Temu to tylko świętowanie w głowie. 🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Eeeeee!!!!

Wstawajta!!🙋‍♂️ 

Ja będę świętował...w sianie...chyba, że popada...

Siemanko 11°, trochę słońca jest...

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, pedro2 napisał:

I co faryzeuszom zostawić? Tylko o to im chodzi. Ojciec tak pomyślał, ale i tak by musiał iść do notariusza i określić się że rezygnuje ze swojej części i na kogo rzecz się zrzeka. To mówię lepiej wziąć i oddać na dom dziecka jak nie chcesz tego.

Nie każdy jest taką k**wą jak ty łajzo. Ale widać takich k**ew nie brakuje. 

Ty byś pewnie tak zrobił. Byś se kupił z 5 złomderów na podwórko hvj z godnością. Baranie 

Czego się spinasz Sławek napisał to co wielu pewnie pomyślało 

Analizując twoje posty, ciotka dała wam w opiekę mieszkanie, auto, ty zrobiłeś pogrzeb, a teraz rodzina sobie przypomniała o  ciotki majątku, można wnioski różne wyciągnąć 

45 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jak to?

No traktor ma wakacje 

@PRIMO☝️

Gawroński dzwonił 🤔

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

Ze też wam chce się kowalom du.. zawracać ,a kowale sobie . Jak zawieziesz gów.. do kowala ,to co on tylko nawęgli  i zahartuje to gów..,Trochę może poprawić parametry  ,może popracować by w którymś miejscu był twardszy ,może zrobić lekki łuk by lepiej wchodził ,ale z bruku stali nie zrobisz . A najlepiej by kazał  [historycznie] jakby miał ,korbą palenisko rozdmuchać,a potem młotem naparzać stary lemiesz z tą ,,bułą '' na przodzie  ,i od tyłu do przodu dziób z tego wyciągnąć ,i najlepiej na 3 grzania takiego łempaka .  Ręczę że po 9 lemieszach odeszły by chęci do ponownych odwiedzin  w.w. rzemieślnika 😉.    Niema już po wioskach koni ,nie ma kowali ,i nie słychać już na pól wioski dżwięku kowadła ,ani przekleństw przy koni kuciu .      Kowal to był ciężki kawałek chleba ,ale co po kużniach pochlaliiiiii ,oj co te mury widziały 🙆‍♀️

• Like 3
Opublikowano
16 godzin temu, gringo1984 napisał:

On już wie, że jest na wylocie?:P

Ciągle pod presją 

16 godzin temu, Leszy napisał:

a pracował z ojcem? Lub chociaż widział jak ojciec coś robi?

Zostaw go na wsi i się zainteresuj @Aktywnyrolnik7245. On mieszkania w mieście szuka ;)

Matka już jestem nie mam aż takich ambicji żeby kolejne nianczyc dziecko

Opublikowano
41 minut temu, Łolek napisał:

Czego się spinasz Sławek napisał to co wielu pewnie pomyślało 

Analizując twoje posty, ciotka dała wam w opiekę mieszkanie, auto, ty zrobiłeś pogrzeb, a teraz rodzina sobie przypomniała o  ciotki majątku, można wnioski różne wyciągnąć 

No traktor ma wakacje 

@PRIMO☝️

Gawroński dzwonił 🤔

Ano można się zagotować ale nikt nie doceni że się zajęli kobitą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v