Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Se może porządzić , swoim tyłkiem najwyżej 

tak z ciekawości. czym argumentował takie podejście? i czemu tak?

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie dałem się , wiązankę słowną posłałem

a tak wogóle to czym teściowe się zajmują się zarobkowo?

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie dałem się , wiązankę słowną posłałem

Ciekawe czy teraz twoja ci nie będzie truć uszu że jej tatusia ostro potraktowałeś 🤔

Opublikowano
31 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek jakie ja miałem dziś spięcie z teściem to mała bania 😐 gospodarke kazał mi sprzedawć 🤦 cymbał 

Marek jakie ja miałem dziś spięcie z teściem to mała bania 😐 gospodarke kazał mi sprzedawć 🤦 cymbał 

Przerabiałem coś podobnego. I powiedziałem grzecznie."jesteś ostatnią osobą co będzie o tym decydować"🤷

• Like 3
Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Ale se pojeździłem...150 km prawie zrobione...

IMG_20230611_140625.jpg

Patrzaj Zbigniew jak się kilometry kręci...na jednośladzie 😉

Będzie już z 30 runda...co najmniej🤔

IMG_20230611_205537_041.jpg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak on już Ci rządzi to zaebiscie, trzeba gościa wypionować jeśli ma ujową argumentację 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
38 minut temu, konteno napisał:

to pafnuc ma takie problemy? 

może męża by kręciły 🤔 

ma ciągnąć? 😁

to chyba nie brałaś pod uwagę wszystkich możliwości , ile ma lat ? może czas traktorem nauczyć jeździć 

musiałaby chyba córka wpadke zaliczyć 

jak kot się nie załatwiał to tak 

Przedszkolaka traktorem nauczyć jasne nie sięga do sprzęgła. Na podwórku to pół biedy na 8 godzin nie zostawię jej samej. Ma genialne pomysły niekoniecznie mądre ale to po ojcu.

• Haha 2
Opublikowano
Qwazi napisał:

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

kurna, to chyba przeszły, jak tak sprawę stawia...

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

To tu się trzeba  mocno zastanowić co lepsze córunia tatunia czy gospodarka🤔

Powoli panowie, może chłop miał...rację🤔. Trzeba by tu trochę szczegółów poznać🤷

też to miałem napisac

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Przerabiałem coś podobnego. I powiedziałem grzecznie."jesteś ostatnią osobą co będzie o tym decydować"🤷

Tak podobnie odpowiedziałem 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

to po ojcu.

Tu bym nieśmiało polemizował. Wiadomo wszem i wobec, że po tatusiu są dobre...cechy😉

Jezdziłem c360 mając 6 lat. Sam nie byłem w stanie wcisnąć sprzęgła, to obok siedział mój czteroletni brat i cisnął razem ze mną. On prawa nogą a ja lewą. I tak od mendla do mendla🙆

4 minuty temu, malaczarna napisał:

Jaka gwiazda różowa 

Wszystko musi być pod kolor. To jest zawsze pierwsze wymaganie. Różowy to jej ulubiony kolor🤷

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy12 napisał:

tak z ciekawości. czym argumentował takie podejście? i czemu tak?

A pier**lił trzy po trzy , że on poszedł z domu rodzinnego i zostawił wszystko to i ja tak powinienem 

17 minut temu, konteno napisał:

a tak wogóle to czym teściowe się zajmują się zarobkowo?

Emeryt czy rencista

15 minut temu, Qwazi napisał:

@Aktywnyrolnik7245 coś się skrzywił🤔 chciałbyś, żeby ktoś wydał osąd, żeś głupi, kiedy nie zna ani Ciebie, ani sytuacji🤔

Jakbyś z nim pogadał to zmienił byś zdanie

11 minut temu, stempos1980 napisał:

Ciekawe czy teraz twoja ci nie będzie truć uszu że jej tatusia ostro potraktowałeś 🤔

Chyba nie , była za mną

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Jak on już Ci rządzi to zaebiscie, trzeba gościa wypionować jeśli ma ujową argumentację 

O tak Marek 💪

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Tu bym nieśmiało polemizował. Wiadomo wszem i wobec, że po tatusiu są dobre...cechy😉

Jezdziłem c360 mając 6 lat. Sam nie byłem w stanie wcisnąć sprzęgła, to obok siedział mój czteroletni brat i cisnął razem ze mną. On prawa nogą a ja lewą. I tak od mendla do mendla🙆

Wszystko musi być pod kolor. To jest zawsze pierwsze wymaganie. Różowy to jej ulubiony kolor🤷

Ja pamiętam jak się biłam z synem mojej siostry kto ma podjeżdżać do 10. To były czasy.Moja też skłonna ku różowemu ale wybierać zaczęła błękitne rzeczy bo jej do oczu pasują. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jakbyś z nim pogadał to zmienił byś zdanie

Być może, ale musiałbym z nim pogadać. Nie będę nikogo osądzał w ciemno, bo sam nie chciałbym tak być osądzony 

Opublikowano
49 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Może trzeba było zasugerować, żeby się na córkę napatrzył przed ślubem, bo po to jej za często nie zobaczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v