Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I u mnie nadzieję na deszcz umarły. Wczoraj 3,5mm które słońce i wiatr moment zabrały. Dziś wieje od rana

Opublikowano
11 godzin temu, Łolek napisał:

A skąd ty to wiesz 🤔🤭

Cicho, nie psuje dobrego wrażenia 🤭🤭😉

2 godziny temu, Łolek napisał:

😉

Cześć wszystkim 

Zacznamy kolejny dzień oczekiwań na deszcz, się kurna wczoraj urobiłem to mnie dzisiaj każdy gnotek boli 😔

Udało się ? A mówiłem w piątek, wyśpij się i wypocznij przed sobota 😉 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

myślisz że to przez to??

ale tym ruskom sie w d*pach już przewraca.

Sierżant siła spokoju. Ukrainiec na tym etapie nie najgorszy. Nie wiadomo, jak się zachowywał wcześniej. Nasi obywatele potrafią być gorsi...

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

Do Aleksandrowa. Msza za bratową w jej rodzinnej parafii. Wiadomo, że gwarancji nie ma...

Wstąp na ul Wolności  do kuzyna mojego albo na Rąbień AB 

17 minut temu, szymon09875 napisał:

Zrobione maszyna ino cyka 

Gdzie z ciotką się wyśpisz 😉

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

skutecznie 

nie wiem czy bedzie na handel , musze podumać i porzeźbić i może jaką hulajnoge zrobić z tego 

jedyna jaka sie sprawdza to ta

po co burte z boku zdjąłeś , jakby była to nie byłoby tak wysoko 

ciekawe która by mi pozwoliła tak długo i często potrzymać ile bym tylko chciał ? odciski i na dłoniach i na cyckach murowane 

@malaczarna ty swojemu na to pozwalasz ? potem baby piszą na forach głupoty na swoich chłopów 🤦‍♂️

https://f.kafeteria.pl/temat-6004862-obsesyjne-lapanie-zony-za-cycki/

Ja oddaje to nie robi tego zbyt często

Opublikowano
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Zrobione maszyna ino cyka 

Gdzie z ciotką się wyśpisz 😉

Opublikowano

@gregor1284 rzuć okiem , blacha ocynk 0,5  , daszek nad bramą garażową z ścinków ze skosów zrobiony blisko 25 lat temu i docinane arkusze kątówką , krawędzie tak wyglądają po tym czasie 

więc chyba nie ma co dopłacać do alucynku , on ma taką samą tendencję do odparzania przy przechowywaniu jak ocynk ? ten II gat jakby więcej wziąć i z większym zakładem położyć arkusze to też by może poleżało , mi by pewnie dożywotnio starczyło 

IMG_20230610_151028.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

O to wydatek się szykuje 

Ano. 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

@gregor1284 rzuć okiem , blacha ocynk 0,5  , daszek nad bramą garażową z ścinków ze skosów zrobiony blisko 25 lat temu i docinane arkusze kątówką , krawędzie tak wyglądają po tym czasie 

więc chyba nie ma co dopłacać do alucynku , on ma taką samą tendencję do odparzania przy przechowywaniu jak ocynk ? ten II gat jakby więcej wziąć i z większym zakładem położyć arkusze to też by może poleżało , mi by pewnie dożywotnio starczyło 

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

IMG_20230610_151028.jpg

To jeszcze była starodawna blacha. Będę na drugim podwórku pod wieczór to Ci podeślę zdjecie blachy w drugim gatunku. Odparza się ten alucynk też 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Do Lublina na targ.

Nie ma co na siebie włożyć....Zara mój chrześniak się żeni 

Czyli nowa garsonka do nie domykajacej się szafy🤔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I sie dziwisz ze nie pada

Niedziela to nie na pola i łąkai czas.

A na bycie zawistnym i życzącym tego co najgorsze wszystkim w koło ? 

Edytowane przez szymon09875
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Wezmę żonę na zakupki. 

To Ty masz żonę?   O.o to takie buty.   xD

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Kurna... Ja chcę do dooooomuuu...

Pafnusiu uspokój się, bo dam na dupkę.   :D

Opublikowano
Łolek napisał:

8 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale gdzie ja zazdroszczę , chce też być taki majętny 😛 . Muszę jakoś was rozgryźć jak 💰 robicie

Majątek to rodzina i to co masz w głowie a przynajmniej powinieneś mieć reszta to tylko dodatki 

No i w gaciach to też majątek w pewien sposób 😉

Cześć wszystkim 

Zacznamy kolejny dzień oczekiwań na deszcz, się kurna wczoraj urobiłem to mnie dzisiaj każdy gnotek boli 😔

a z czym lub kim Ty tak walczył że wypluty 🤔

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Krecimy dalej.

I sie dziwisz ze nie pada

Niedziela to nie na pola i łąkai czas.

po 1 to sianokosy a nie wozenie gnoju czy oranie po 2jux po i zaraz nad Jeziorko z młodym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v