Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, Leszy napisał:

Przestrzegaj instrukcji upraw z AF i się w mig dorobisz

jak on kilka srok za ogon ciągnie to z zadnego konkretnych profitów i zysków , robota dla samej roboty 

20 minut temu, Desperado napisał:

Jak się od lat tarmoszą

za co sie tarmoszą ?

Opublikowano
Dnia 20.03.2023 o 20:16, ippon napisał:

Mężczyzna ma być pewny siebie patrzeć kobiecie prosto w oczy i uważnie słuchać co mówi,...

@szymon09875 właśnie tym się sugerowałem bo ziarko prawdy w tym jest,z resztą do niczego więcej nie doszło jak tylko do regularnej prawie codziennej wymiany głębokich spojrzeń a że to małolata bo 8lat różnicy to dałem sobie spokój ,miastowa , wymalowana i bez szkoły, ani wsparcia ani pożytku z niej nie byłoby , na wieś w biedę wstyd byłoby mi ją ściągać tym bardziej że warunki i poziom życia w mieście nawet w wynajmowanym mieszkaniu są o niebo lepsze niż u mnie 

mieliśmy kiedyś rozmowę na stołówce podczas przerwy , znajoma ze zmiany z działu zasugerowała że powinienem się tą dziewczyną zaopiekować , kolega który siedział w kącie na stołówce powiedział że jak ona zaopiekuje się mną to i ja zaopiekuję się nią , po wyrazie twarzy tej dziewczyny jak usłyszała te słowa wiedziałem że nic z tego nie będzie 

Opublikowano (edytowane)

A dzień dobry, dzień dobry...

Spora mga na onkach..,

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Siemanko, 11°

39 minut temu, stempos1980 napisał:

Żuczki wstawać turllać dalej te swoje kulki 😁

Cytując klasyka: "ale mi się nie kce"😉

Ale mnie dzisiaj wszystko boli. To chyba dobrze, bo znaczy, że... żyję...

• Like 1
Opublikowano

Witam wszystkich. Wstałem,zrobilem co mialem zrobic i nudy już. Do roboty o 8 na 2-3 godziny bo zebranie mamy,pozniej siano przewrocic i jutro się zbeluje,no ale tu @malaczarna koło domu to juz wiecej bel bedzie. Ciekawi mnie tylko na ile mi jedna bela wystarczy i wtedy bede mial porównanie do zeszłego roku z iloscią materiału

Opublikowano
9 godzin temu, szymon09875 napisał:

Niestety sytuacja mnie zmusiła 🤬 wydać 2k na wom trochę mi się nie widzi a na koniec lipca dostanę drugi do prasy 

Poszła prasa krone 150 ,ta stara , Kupujący chciał samą prasę ,a sprzedający nie wiedział jak wypiąc walek szerokokątny   z prasy .  Nie wiedziałem o tej transakcji i wałek poooooszeeeedł. A był fajny ,nie wybity   

Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

I trzeba uważać, żeby nie spaść...z łóżka 😉

Ja wczoraj prawie wypadlem z perkinsa. Siedzenie sie oberwalo "za plecami"😄 ale przeczuwalem ze cos nie tak jest ale czasu nie bylo zajrzec,dzisiaj jeszcze bede jezdzil z urwanym ale szwagier bedzie to pomoze wymontowac,albo sie uda zaspawac o ule dojscie bedzie,albo wina klientow w sklepie ktorzy chcieli kupic fotel co c360. Przypadek? nie sadze

Opublikowano
soltys48 napisał:

27 minut temu, DANDYS napisał:

to dobrze że ubezpieczyles ,chyba mało kto od wymarzniec ubezpiecza

A od czego innego ją ubezpieczyć?

grad ,nawalny deszcz ,susza

tak zazwyczaj ludzie maja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v