Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Tu masz jak ciekawie pole wygląda 

https://vm.tiktok.com/ZMYaK3McA/

A że we w te. Bym wszystko zgniut...

No co mie tu paczesz?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Ja widze drastyczną różnicę w mocy samochodów. Jakie ty mogłeś kupić auto jako pierwsze, jakie twój ojciec a jakie będą mogły kupić dzieci. Mój tato miał swój pierwszy samochód w wieku 26 lat i to był dwudziesto konny maluch(prędkość maksymalna 140km/h), ja miałem jako pierwsze 75KM jette w wieku lat 20(prędkość maksymalna 180km/h), moja córka będzie mogła kupić spokojnie furę która ma ponad 150KM i rozpędza się do dwóch pak. Nikt mi nie powie że 18-20 letni chłopak kawaler jest takim samym kierowcą jak człowiek który już np. te 25lat skończył. Głowa się nie zmieniła zmieniły się samochody. Dalej młody szczaw jest głupi i brawurowy za kierownicą. 

Dobrze podsumowane. Dziwią mnie opinię, że kiedyś ludzie lepiej myśleli, bo jakoś tego nie widzę po ich zachowaniu......  

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dziś tylko tu przebywam i tu go widac nie było cały dzień. Temat mam do Ciebie big deal zrobiem. Po mlecznych aparaty Ci zostały?

A gdzie tam, poszło wszystko razem z krowami, na co to trzymać. 

A co cycolin żeś dokupił Merlin na dzień kobiet?

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Ja widze drastyczną różnicę w mocy samochodów. Jakie ty mogłeś kupić auto jako pierwsze, jakie twój ojciec a jakie będą mogły kupić dzieci. Mój tato miał swój pierwszy samochód w wieku 26 lat i to był dwudziesto konny maluch(prędkość maksymalna 140km/h), ja miałem jako pierwsze 75KM jette w wieku lat 20(prędkość maksymalna 180km/h), moja córka będzie mogła kupić spokojnie furę która ma ponad 150KM i rozpędza się do dwóch pak. Nikt mi nie powie że 18-20 letni chłopak kawaler jest takim samym kierowcą jak człowiek który już np. te 25lat skończył. Głowa się nie zmieniła zmieniły się samochody. Dalej młody szczaw jest głupi i brawurowy za kierownicą. 

myślę, że już wkrótce, jeśli będziemogła kupić własne auto, będzie się czuć szczęściarą jak z komuny, w tym kierunku to wszytsko dąży

Opublikowano

E pany zetorini 4320 miał slrzynie bodajże 10+10. Coś mocniejszego z rewersem?

2 minuty temu, pedro2 napisał:

A gdzie tam, poszło wszystko razem z krowami, na co to trzymać. 

A co cycolin żeś dokupił Merlin na dzień kobiet?

Niemądra spominac 😁 musze w takim razie zamowic nowe

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

myślę, że już wkrótce, jeśli będziemogła kupić własne auto, będzie się czuć szczęściarą jak z komuny, w tym kierunku to wszytsko dąży

Pożyjemy, zobaczymy.  

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mój 🤭. A 4320 to miał chyba skrzynie 10+2

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tak na przełamanie lodów. Nie chcę kupić tylko jestem ciekaw.

Ponad 100 kuni to moga mieć już te kanciaste, co mają pięciocyfrowe symbole, ale ja się już w nich nie orientuje

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Niemądra spominac 😁 musze w takim razie zamowic nowe

Może naszego ortografa podpytaj, czytałem że idealny świat się zawalił jak idealna mleczarenka opierdoliła prawie tyle co rozpuda 🙆 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

To te co się ich boję bo mnie tu nastraszyli 

Czym Cię nastraszyli? Mam dwóch znajomych, którzy mają te ciągniki. Jeden ma silnik DF, ale nie wiem czy to fabrycznie montowany, czy jakaś wena wiejskiego konstruktora

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Może naszego ortografa podpytaj, czytałem że idealny świat się zawalił jak idealna mleczarenka opierdoliła prawie tyle co rozpuda 🙆 

Może spadło tyle że ratę na miesiąc zabrali 🤔

A na poważnie to trzeba być innym żeby wierzyć że ta cena będzie wieczna. 

Przestał śnieg padać. Zero stopni Celsjusza

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Że to nie było Przez długi okres czasu produkowane i może bałagan z częściami być 

W Kaliszu jest wszystko i do każdego 

Opublikowano
3 minuty temu, PAN88 napisał:

Może spadło tyle że ratę na miesiąc zabrali 🤔

A na poważnie to trzeba być innym żeby wierzyć że ta cena będzie wieczna. 

Przestał śnieg padać. Zero stopni Celsjusza

Nic nie może przecież wiecznie trwać 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

W Kaliszu jest wszystko i do każdego 

Ta i ruską lodówkę do tego. Jak się zepsuję to na sankach do Irkucka zaciągnę 

Wieta co... zapomniałem tego ciągnika naprawić od wtorku....

Opublikowano (edytowane)

O Zetora każdego mi chodziło Mieciu...nie o lodówkę i Twoją pielgrzymkę do Irkucka...kurierem przyślą co trzeba, abyś tylko dobrze wiedział co to ma być 🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

O Zetora każdego mi chodziło Mieciu...nie o lodówkę i Twoją pielgrzymkę do Irkucka...kurierem przyślą co trzeba, abyś tylko dobrze wiedział co to ma być 🤷

Wiesz ile ja bym miał więcej nie potrzebnych rzeczy żeby mi się z neta chciało zamawiać. Nie chcę mi sie zamawiac to tak odwlekam te zakupy aż zapomnę że coś mi potrzebne i nie zamawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v