Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie masochistą tylko biedakiem. 5 chłopa betoniarka graty i jazda. To ma mi nie dawać przyjemności to ma zwracać na siebie uwagę 

Gdzieś mi się przewinął artykuł że Ukraince sprzedawali żuka z ...kamperem z żuka...by były dwa

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłopaki jak w Częstochowie działali to co tydzien ponad 300km w te i nazad robili zukiem. Zukiem ciężko to jest hamowac 

Ciężko to wykręcić jak ma na pace z 700 kilo zaraz za ścianą kabiny

Opublikowano
4 minuty temu, Pigmei napisał:

Ale jak przyjemnosć po zgaszeniu wyjąć te stopery 😁

Sam żukiem brykałem do 99 roku.

Jak go naprawiałem to dobre 10 minut szukałem chętnych do wykonania jazdy próbnej. W końcu konkurs wygrał "młody"

Opublikowano

Jak zwracać uwagę to zrób postarzanie karoseri na typ złomka.

Kiedyś ktoś wklejał tu takie rdzawe auto.

A Ja gryzę się z myślami czy szukać auta czy nie.

Stoi w Lublinie z przedłużoną gwarancją do 6 lat lub 120tys km, ale cenę wyebali wyższą jak za młodszy rocznik z niższym przebiegiem - teoretycznie😉

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

O w takim stylu było to el camino:

spacer.png

@gregor1284 Nie widzę tego, żuk ma słabą ładowność, do tego jest bardzo wysoki załadunek na niego jest katorga. Był projektowany dla pomostów rozładowczych przy sklepach. 

Betoniarki na żuku? Po Balikach to wpychali a balik się odwracało i można było giąć strzemiona do zbrojenia 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

rat style, albo madmax jest bardzo popularny w Skandynawii, powiem ci że u nas przepisy trochę brużdżą. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Pozniej się dziwić ze ja ich nie lubię. Czy to normalne ludzie?

Nie wybrzydzaj...

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Cóż to za model ?

@Agrest

Tylko Edzio mi po głowie chodzi, ale jeszcze bardziej 2 hektary🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Kiedyś ktoś wklejał tu takie rdzawe auto.

A Ja gryzę się z myślami czy szukać auta czy nie.

Stoi w Lublinie z przedłużoną gwarancją do 6 lat lub 120tys km, ale cenę wyebali wyższą jak za młodszy rocznik z niższym przebiegiem - teoretycznie😉

Na złomka żeby zrobić to ten mikrocar lieger by się nadal 

2 minuty temu, hubertb napisał:

rat style, albo madmax jest bardzo popularny w Skandynawii, powiem ci że u nas przepisy trochę brużdżą. 

Nie widzi mi się to 

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

A to córka nie mówiła 🤔🤭

Nie mówiła, bo jej nie ma. Jak żeś se ją uprowadził to się teraz martw sam🤷. Ale mógłbyś mi chociaż jaką obelgę przyslac SMS em, żebym poznał Twój nowy numer i wiedział od kogo nie odbierać w sprawie reklamacji i zażaleń🤷

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Jak go naprawiałem to dobre 10 minut szukałem chętnych do wykonania jazdy próbnej. W końcu konkurs wygrał "młody"

Oj chętnie bym takim jeszcze pojeździł, niezależnie czy nowszym z biegami po prawej stronie czy tym najstarszym z biegami pod kierownicą i z hamulcem ręcznym na bębnie, na piaście za  skrzynią biegów 😊

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie mówiła, bo jej nie ma. Jak żeś se ją uprowadził to się teraz martw sam🤷. Ale mógłbyś mi chociaż jaką obelgę przyslac SMS em, żebym poznał Twój nowy numer i wiedział od kogo nie odbierać w sprawie reklamacji i zażaleń🤷

Niestety nie mam wielu numerów 

A na pamięć to znam tylko  5 nr

Opublikowano

I następne:

1989 VW T3 Transporter PickUp - Pritsche - Oryginał. Brzesko • OLX.pl

Mazda b1600 pick up dokumentacja 1978 rok TRANSPORT jeżdzący Warszawa Śródmieście • OLX.pl

Używane Ford Sierra - 22 000 PLN, 92 000 km, 1992 - otomoto.pl

Używane Land Rover Range Rover - 5 800 PLN, 150 000 km, 1990 - otomoto.pl

Przed chwilą, Pigmei napisał:

Oj chętnie bym takim jeszcze pojeździł, niezależnie czy nowszym z biegami po prawej stronie czy tym najstarszym z biegami pod kierownicą i z hamulcem ręcznym na bębnie, na piaście za  skrzynią biegów 😊

Tak myślisz bo masz sentyment, po przejażdżce czar pryska. 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tym nie będę mógł grać na emocjach 

Żukiem za 20 tys też nie bardzo. Lepiej kup starego sprintera z drzwiami na sznurkach. Tym coś ugrasz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v